4 smarte gadgets til bilen, du kan give som gave!

Der er ingen tvivl om, at gadgets er medvirkende til at gøre livet en smule nemmere og sjovere, og det er særligt gadgets til bilen, der er populære. Derfor er disse oplagte som gaveidé til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget særligt, men som elsker smarte gadgets.

Med gadgets til bilen vil man hurtigt kunne opnå en mere behagelig køretur, ligegyldigt hvor langt man skal. Det skal desuden nævnes, at de alle er meget nemme at implementere.

Læs med her i artiklen, hvor du vil blive præsenteret for fire yderst smarte gadgets til bilen, du med fordel kan give som gave.

Læs også: 150+ Gaveidéer til ham

Snak lovligt i bilen med et håndfrit mikrofon- og højtalersæt

Kender du en, der elsker gadgets, og som desuden godt kan lide at tale i telefon, når han eller hun kører i bil, er et håndfrit Bluetooth mikrofon- og højtalersæt den oplagte gaveidé. Hvis man vil snakke lovligt i mobil, mens man kører, kræver det et sådant sæt, og det smarte er desuden, at man blot kan montere det på sin solskærm.

Derudover opretter enheden helt automatisk forbindelse, når man træder ind i bilen, og det kræver blot, at man trykker på en enkelt knap, når man modtager et opkald.

Ydermere får man mulighed for at få GPS-anvisninger via enheden, og man kan desuden overføre podcasts og musiknumre.

Læs også: 100+ Gaveidéer til mor

Undgå parkeringsbøder med en elektronisk p-skive

En elektronisk p-skive er desuden et oplagt valg, hvis du ønsker at give en smart gadget til bilen som gave. Det særlige ved denne er, at den er i stand til at stille sig selv, når man har parkeret sin bil – helt uden at få hjælp.

Derudover er der også mange modeller, der kan advare én, når man skal skifte batterier, ligesom at flere kører på solceller. Der er således ingen tvivl om, at den elektroniske p-skive er en fantastisk opfindelse, i og med at den vil kunne spare én for utroligt mange parkeringsbøder.

Ydermere findes der mange modeller, der har en tilhørende app, der kan hjælpe i forhold til at finde éns bil, såfremt man skulle glemme, hvor den er parkeret.  

Læs også: 100+ Gaveidéer til hende

Et bakkamera er oplagt til ham eller hende, der ikke kan lide at bakke

Mangler du en gaveidé til én, der ikke er så glad for enten at bakke eller parallelparkere?

Det kan være, at vedkommende ikke har en parkeringssensor i bilen, eller måske er denne bare ikke tilstrækkelig. I så fald er et bakkamera, der er integreret i bakspejlet, uden tvivl den oplagte gaveidé. Det skal dog nævnes, at det er én af de lidt dyrere gaver, men til gengæld er det en god investering, da man således undgår ulykker, når bilen er i bakgear.

Normalvis fungerer bakkameraet ved, at der bliver monteret et kamera på nummerpladen, og disse billeder, som kameraet optager, vil efterfølgende blive sendt til en lille skærm, der sidder på bakspejlet.

Det er uden tvivl en uundværlig gadget for alle, der ikke bryder sig om at bakke.  

Læs også: 100+ Unikke Oplevelsesgaver

Giv en eftermontering af fartpilot i gave for en mere komfortabel kørsel

Endelig kan du også vælge at give en eftermontering af fartpilot i gave. Fartpiloten bliver mere og mere populær med tiden, og rigtig mange danskere er allerede afhængige af den, særligt når man skal ud på en længere køretur.

Det særlige ved en fartpilot er, at man med denne ikke behøver at sidde med foden på speederen hele tiden, men i stedet øger den komforten markant, da den tillader, at man blot kan fokusere på vejen.

I dag er det muligt at få foretaget en eftermontering af fartpilot på en lang række bilmodeller, hvorfor dette er en oplagt gaveidé, hvis du er på udkig efter en smart gadget til bilen. Du vil her kunne læse meget mere om eftermontering af fartpilot.

Læs også: 100+ Gaveidéer til Far

Giv en bedømmelse

Tilføj kommentar