Sådan får du råd til flere gaver

Julen er en dejlig tid – men julen er bestemt også en dyr tid. De mange julegaver, der skal købes, kan betyde røde tal på bundlinjen. Det er der naturligvis ingen, der ønsker, men det er sjældent, at man dropper at købe julegaver. I stedet gælder det om at få råd til at købe julegaverne.

Du kan få råd til at købe julegaver på flere måder. Herunder kan du læse om nogle af de tips, vi har til dig, der gerne vil købe julegaver, men som også vil bevare den gode økonomi.

Find billige julegaver i genbrug

Vi lever i en tid, hvor det er moderne at genbruge. Bæredygtighed er noget, som mange går ind for – og genbrug hjælper til dette. Derfor kan du også forsøge at finde dine julegaver i genbrugsforretninger. I genbrugsforretninger kan du være sikker på, at du betaler en billig pris for gaverne.

Varerne behøver ikke at fejle noget eller være gamle og slidte, blot fordi de købes i genbrugsforretninger. Der er altså ofte mulighed for at finde genbrugsguld til billige penge. Endnu bedre er det, hvis du kan finde genbrugsguld på genbrugspladsen. Her er gaverne helt gratis, og du kan altså således spare dig selv for en masse udgifter.

Du kan spare op

Dette er et råd, du naturligvis skal kende til et stykke tid inden jul. Hvis du sparer op til at købe julegaver, kan du nemlig bevare den gode økonomi i december. Du kan begynde at spare op allerede fra januar. Jo tidligere du begynder, desto mindre skal du lægge til side hver måned.

Hvis du bare kan lægge en lille smule til side hver måned, kan du ende med at have en fin opsparing, som du kan finde mange gode julegaver for.

Du kan tage et lån

Når du læser dette, er det måske for sent at begynde at spare op til julegaverne. Heldigvis er der andre løsninger, du kan bruge. Du kan eksempelvis optage et lån, du kan bruge til at finansiere dine julegaver. Se her, hvis det lyder som en løsning for dig.

Hvis du optager et lån, kan man sige, det er det samme, som hvis du bruger din opsparing på forskud. Du får penge mellem hænderne, som du kan bruge det efterfølgende år til at betale tilbage. Hvis du kan betale lånet tilbage, kan det måske betale sig at låne penge til julegaverne, hvis det betyder, at du kan bevare en god økonomi i december.

Du kan lave julegaverne selv

Hvis du laver julegaverne selv, kan du spare mange penge. Du kan nemlig lave dine egne billige julegaver. Du kan eksempelvis lave hjemmelavede gavekort til dem, du holder af. Hvad med et gavekort til en omgang rengøring til dine bedsteforældre? Et gavekort på en hjemmelavet middag til dine forældre? Det er kreativt og personligt – og det koster ikke noget. En hjemmelavet julegave vil med garanti bringe glæde, ligesom andre dyre julegaver vil.  

Giv en bedømmelse

Tilføj kommentar