OPLEVELSESGAVER ER DEN PERFEKTE GAVE!

oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er blevet utroligt populært, det kan der være mange gode grunde til, måske fordi vi er fyldt op med materielle produkter og goder som kan gøre vores liv nemmere og måske fordi vi i de sidste mange år egentligt har glemt os selv. Der er ingen tvivl om at oplevelsesgaver er kommet for at blive, vi alle sammen søger efter et liv med flere oplevelser, oplevelser som vi kan dele med dem vi holder af. På denne side har vi samlet alle de bedste oplevelsesgaver til både ham, hende og par, du kan med andre ord kigge siden igennem og hurtigt danne dig et overblik over alle de mange populærer oplevelser der er i Danmark.

Action – Leder du efter en gave til ham eller hende som elsker fart og action, så er der et stort udvalg af såkaldte action oplevelser. Det kan være alt fra at køre i hurtige biler, til at hoppe i faldskærm, elastikspring eller måske en tur i en fed helikopter henover det smukke land. Action oplevelser er perfekt til enten en konfirmationsgave til ham som godt kan lide en god udfordring, ligeledes kunne det være en gaveide til fars dag eller måske en 20 års fødselsdag.

Wellness – Hvem elsker ikke wellness, komme ind og få god massage, måske få et glas vin eller champagne, blive forkælet og igen få ladt batterierne op til en hård og stresset hverdag. Det kan være alt fra almindelig kropsmassage, til ansigtsmassage eller ansigtsbehandling, det kan også være et spaophold eller wellness ophold med spa. Denne type gaver er perfekt til hende som elsker selvforkælelse, det er en oplagt gave til mors dag, bryllupsgave til hende eller måske en værtindegave.

Ophold – Et ophold kan være rigtig mange ting, det kan være et gourmetophold hvor der er fokus på lækker gastronomi og god vin, det kan være et wellness og spaophold hvor der er fokus på krop, sjæl og selvforkælelse, her på siden kan du finde de bedste billigste og dem med størst rabat. Muligheder for ophold er med andre ord rigtig mange, denne type gaver særligt perfekt til par og for to, det er derfor en god gave til bryllup, til sølvbryllup, til guldbryllup, som valentinsgave, kærestegave, 1 års dags gave og meget mere.

Gourmet – De fleste af os elsker god mad og gastronomiske oplevelser. Det er det med at komme ud og opleve nogle helt unikke madoplevelser og smage på nye ting som man ikke har prøvet før. Gourmet oplevelser kan man få over hele landet, det kan være hoteller som giver et unikt indblik i den lokale kultur, mad med inspiration fra årstidernes skiften og meget andet. Denne type gave er særligt velegnet til både ham og hende som elsker gastronomi og sætter pris på det specielle og som ikke er bange for at prøve nye smagsoplevelser.

Kultur – Kulturoplevelser kan være alt fra en tur i teateret, til en tur i et af danmarks mange museer, det kan være en rejse til en storby eller måske et besøg til en nationalpark. Kulturoplevelser er for både ham og hende og er noget som gør os klogere på de mange kulturer der er rundt om i verden. Denne type gaver er oplagt at give til en du holder af, det er den perfekte kærestegave, morgengave efter et bryllup eller måske bare fordi din partner er unik og du gerne vil dele en masse oplevelser med ham eller hende.

KØB OPLEVELSESGAVER ONLINE

SPAR PENGE – Når du køber dine oplevelser og gaver online, så er der gode penge at spare, det er som oftest langt billigere at købe på nettet og udvalget er også bedre.

SPAR TID – Kender du det at du ikke ved hvad du skal give i gave, det er ofte hurtigt og nemt at kigge på nettet og se hvilket udvalg der er, det kan dermed spare dig for meget tid og besvær.

STORT UDVALG – Udvalget af oplevelsesgaver er ofte langt bedre end de få gavebokse vi kender fra supermarkederne, på nettet kan du også læse mere om de enkelte oplevelser og meget andet.

Du kender helt sikkert også disse gavebokse fra diverse supermarkeder og butikker. Du kan finde dem i alt fra Bilka, Føtex, Arnold Busck, Coop, Elgiganten, Imerco, Inspiration, Netto, Kvickly, Bog og ide, Rema 1000, Superbrugsen og meget mere. De åbne gavekort du ofte finder i butikkerne er simple oplevelser såsom Bowling, en tur i biografen, en tur på cafe med cafeburger, en aften med drinks, en middag for to på Jensens bøfhus, juice for to på Joe and the juice, en tur til legoland, 30 minutter til at spise alt hvad man kan i en pølsevogn, romsmagning, sushi for 2, Brunch i Aarhus og københavn, eller en aften på en vilkårlig restaurant med bøf for 2.

De lidt mere specielle oplevelser finder du online, her kan du finde oplevelser i en vindtunnel, en dag med skydning, romantiske dage på hotelophold eller slotsophold, ridning på heste, prøvekøre en racerbil, en guidet tur i skoven på mountainbike, race på jyllandsringen eller sjællandsringen, dans og undervisning, camping i den vilde natur, eller en overnatning på comwell. Samtidig kan du læse anmeldelser online, du kan finde rabatkoder og sammenligne tilbud.

Gode oplevelsesgaver kan nydes med din mand, din kone, med dine bedsteforældre, med dine børn, med en ven, med en veninde. Med andre ord kan de benyttes som gave til en konfirmand, til ældre, til børn, der er ingen grænser. Oplevelserne kan du ligeledes finde i det meste af landet, København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Horsens, Odense, Viborg, Vejle, for ikke at glemme, Norge, Sverige og Tyskland.

FIND DEN RETTE OPLEVELSE

Oplevelsesgaver til ham – Hvis du leder efter oplevelsesgaver til ham, så er der nogle gaver som er mere åbenlyse end andre, eksempelvis kunne du give ham en tur i enten en ferrari eller en lamborghini, det kunne også være en helikoptertur over landet, en tur i luftballon, et gastronomisk ophold, en tur i gokart, en tur med speedbåd på havet, et tur i en ægte formel 1 racer på bane, et hop med faldskærm, eller måske et elastikspring. Mænd er ofte til mere fart og action end kvinder og derfor er denne typer gaver oplagt til mænd.

Oplevelsesgaver til hende – Til hende er de oplagte gaver noget indenfor selvforkælelse, det kan være massage, hovedbundsmassage, et spaophold, det kan være en god middag eller måske en brunch, det kan også være et ophold et smukt sted i landet eller måske en tur til en storby i europa, der er mange muligheder og kvinder elsker gode oplevelser. Kvinder er meget mere til afslappende oplevelser, samtidig ville hun altid blive glad for at kunne dele en oplevelse sammen med dig.

Oplevelsesgaver til par – Til par, hvad enten man har været kæreste i kort tid, eller man har været gift igennem mange år, så er oplevelser altid noget man bør dele med den man elsker og holder af. Det kan være alt fra en god frokost, en brunch, et lækkert ophold med mad og wellness, det kan være at besøge en storby i europa. Til par kan det også være et kursus, det kan være et kursus indenfor madlavning, et kursus i vinsmagning, i at lave hjemmelavet pizza, eller måske et kursus i kitesurfing eller andet, mulighederne er rigtig mange.