100+ Oplevelsesgaver – Uforglemmelige oplevelser for livet (2018)

Uanset og du søger efter en oplevelsesgave til ham eller hende, så har vi her den ultimative liste over oplevelser. Her kan du finde alt fra hurtige biler, action på vandet, gokart, rejser, gourmetoplevelser, ballonflyvning, vinsmagning, kaffekursus, madkurser og meget mere. Oplevelsesgaver er perfekt til dem som har det hele, men som også samtidig gerne vil opleve mere i hverdagen, have mere spænding og lære nyt. Vi har lavet denne liste så varieret som overhovedet muligt, der er derfor mulighed for at finde oplevelsesgaver til alle begivenheder og formål.

SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

I det aller sydligste af Sverige finder du dette smukke og unikke sted, her er der rig mulighed for at komme helt ned i tempo og få stresset af. Der vil være en lækker 3-retters menu, stor morgenbuffet, samt fri adgang til diverse aktiviteter og det luksuriøse spaområde.

SE MERE

BRIDGEWALKING LILLEBÆLT

Har du nogensinde drømt om at krydse en bro og tænk hvordan det måtte være at være deroppe i toppen mens man mærker vinden i håret. Det kan du nu få lov til at prøve med denne guidede tur over Lillebælt, i 60 meters højde.

SE MERE

BØF FOR 2

Vil du gerne give en du holder af en romantisk aften med noget god mad, så giver dette gavekort jer mulighed for at vælge en restaurant i landet hvor i kan få jer en lækker bøf sammen. Perfekt som konfirmationsgave, julegave eller fødselsdagsgave.

SE MERE

FLØDEBOLLEKURSUS

Leder du efter en gave til personen, som kan spise en pakke flødeboller uden så meget som at blinke med øjnene. Her får gavemodtageren en unik mulighed for at lave sine egne lækre flødeboller, kurset vare i ca. 1,5 time og der laves 5 store og 5 små flødeboller.

SE MERE

CHOKOLADEBRUNCH HOS PETER BEIER

Dette er enhver chokolade elskers drøm, en hyggelig formiddag i godt selskab og så ellers en stor chokoladebrunch. Oplevelsen finder sted i København hos Peter Beier Chokolade, der vil også blive serveret et glas bobler samt en varm drik.

SE MERE

BIOGRAFTUR FOR 2

Dette er oplagt som en god kærestegave, det kunne være i anledning af årsdag eller bare fordi du synes din kæreste fortjener det. Giv ham eller hende dette gavebevis og sammen kan i tage ind og se en god film når det passer jer.

SE MERE

ROMSMAGNING

Kender du en som elsker Rom og som godt kunne tænke sig at lære meget mere om de fine dråber og selve historien bag. I denne oplevelsesgave bliver der smagt på 7 forskellige typer rom, hele herligheden vare små to timer og der vil undervejs blive fortalt røverhistorier fra de varme lande.

SE MERE

BODYFLIGHT I VINDTUNNEL

Leder du efter en sjov og samtidig billig oplevelsesgave til ham eller hende, så er dette både sjovt og udfordrende. Her får du lov til at mærke hvordan følelsen af det frie fald egentligt føles.

SE MERE

SUSHI FOR 2

Sushi har i efterhånden en del år været utrolig populært og kender du en som elsker sushi, så er dette en oplagt gaveide. Her kan gavemodtageren selv vælge en som skal med ud og spise og gavebeviset gælder på flere forskellige restauranter i hele landet.

SE MERE

KØR DJÆVLERÆS

Så går det løs, du kender helt sikkert djævleræs fra fjernsynet, nu kan det så blive din tur til at komme ud på banen og give den fuld gas. Dette er en oplagt oplevelsesgave til ham som elsker fart og spænding og ikke siger nej til en god udfordring.

SE MERE

VILDMARKSGOURMET I MOLS BJERGE

Her har du en helt unik oplevelse som vil blive husket for resten af livet, dagen starter med en gåtur rundt i Nationalpark Mols Bjerge, her vil i samle råvarer op i finder på jeres vej, derefter hjælper alle til med at lave nogle lækre retter over åben ild.

SE MERE

TAPAS FOR 2

Man forstår godt hvorfor at de i det sydlige er helt vilde med deres daglige Tapas, det er kombinationen af små og lækre ting, samt et godt selskab hvor man kan få tid til at snakke en masse. Dette gavebevis gælder for tapas til 2, på flere restauranter i hele landet.

SE MERE

PRØV VIRTUEL REALITY

Den virtuelle verden er kommet for at blive, nu kan du få oplevelsen af hvordan det vil være at svæve rundt i rummet, dykke med hajer eller kæmpe mod zombier i en virtuel verden. Oplagt oplevelsesgave til den yngre mand.

SE MERE

PRØV UNDERVANDSJAGT

Med denne oplevelsesgave, kan du give en du holder af en sjov og lærerig dag, oplevelsen varer ca. 4 timer og alt leje af udstyr er med i prisen. Der vil blive gennemgået hvordan redskaberne der jages med fungere samt dykkerteknik så person kan fortsætte på egen hånd efter denne dag.

SE MERE

PILOT FOR EN DAG

Kan du huske som barn at man altid drømte om hvordan det måtte være at være pilot i et fly, hvis du kender en som har gået med den drøm lige siden, så kan den nu blive forløst. Her får han eller hun selv lov til at styre flyet i omkring 35 minutter og det gælder også når der lettes.

SE MERE

ROMANTISK OPHOLD PÅ SKRØBELEV GODS

På Skrøbelev gods bliver du inviteret på en dag i flotte rammer og fuld af romantik. Der vil være en lækker og udsøgt middag, en stor morgenbuffet og selvfølgelig overnatning på et af de flotte værelser.

SE MERE

KLASSISK MASSAGE HOS ARNDAL

I hjertet af København finder du Arndal Spa, her er kan du give gavemodtageren en dag med en klassisk massage og afslapning. Der er mulighed for at benytte spaområdet med dampbad, saltvandsspa og sauna.

SE MERE

KAFFE & KAGE FOR 2

Vil du gerne invitere en du holder af ud på en god oplevelse hvor i sammen kan sidde stille og roligt og få en kop kaffe og et lækkert stykke kage. Så er dette gavebeviset du må have fat i, du kan bruge det på en lang række cafeer i hele landet.

SE MERE

HELIKOPTERTUR OVER KBH

Har du nogensinde tænkt hvordan København ser ud oppefra, nu kan du komme ud på en helt unik helikoptertur over vores smukke hovedstad. Denne oplevelse kan bruges af 3 personer samme tid og der er stor fleksibilitet i forhold til at booke jeres flyvning.

SE MERE

URBAN HIGH ROPING

Små 10 minutter fra hjertet af københavn finder du verdens højeste High Roping bane. Så kender du en som ikke er bange for højder og som elsker en god udfordring, så er der her hele 28 baner i forskellig sværhedsgrad, 4 mega svævebaner og meget mere.

SE MERE

FOODWALK

I Danmark er vi efterhånden blevet kendte ude verden for vores spændende og nytænkende køkken, her kan du få en tur rundt i Aarhus på enten 2 eller timer, her vil i smage på en masse delikatesser fra det lokale.

SE MERE

GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN

Dette er den unikke gave til ham der elsker en god pølse og som ikke kan holde sig tilbage når han ser en pølsevogn. Gaven er ideelt til en god ven, da gavebeviset gælder for 2. I har sammen en time til at spise så mange hotdogs i kan, gå amok.

SE MERE

SMAG PÅ MOLS BJERGE

Er du interesseret i forhistorien og kan du samtidig godt lide god mad, så tag denne fantastiske oplevelse rundt i Mols Bjerge. I 5 timer vil der være fortællinger om naturen mens i cykler rundt fra sted til sted og smager på specialiteter fra lokalsamfundet og det hele foregår selvfølgelig med en guide.

SE MERE

GINSMAGNING

Gin er indenfor de senere år blevet hipt og noget som alle drikker, men kender du forskellen på en god gin fra den mindre gode? Her kan du lære alt om gin og prøvesmage 6 forskellige typer samt 2 forskellige tonics.

SE MERE

SÆT VIN TIL MADEN

Kender du forskel på de forskellige druesorter, noter og aromaer, eller kunne du godt tænke dig at lære hvordan man sammensætter mad og vin så det opnår det perfekte balance. På dette kursus vil du lære nogle simple grundregler, der vil blive smagt på 9 forskellige vine og 6 små serveringer.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ FALKENBERG STRANDBAD

Falkenberg Strandbad ligger på den Svenske vestkyst, her kan du nyde de fantastiske omgivelser helt ned til vandet. Der overnattes i et deluxe værelse med udsigt over vandet, der vil blive serveret en 3-retters menu, stor morgenbuffet og så vil der være fri adgang til spa-afdelingen samt diverse aktiviteter.

SE MERE

BONDEGÅRDSBESØG

Har du små børn og bor i inde i byen hvor der ikke er adgang til fritgående dyr, så vil dine børn elske at komme ud på et bondegårdsbesøg og opleve dyrene og se hvordan de trives. Der vil være mulighed for at køre i traktor, klappe dyrene og ponyridning. Perfekt oplevelsesgave til familie.

SE MERE

ALL YOU CAN EAT CHOKOLADE

Det kan godt være at du kan æde en plade marabou på ti minutter, men hvor meget mere end det kan du egentligt spise? Her kan du give en oplevelsesgave til en heldig modtager som kan give sig i kast med at spise alt det chokolade han eller hun kan.

SE MERE

COCKTAILKURSUS HOS TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Har du eller en heldig gavemodtager altid haft en lille bartender gemt i sig. Så kan du hos Timm Vladimirs køkken få 2 timers undervisning, her vil du lære alt om at shaking og stirring af cocktails, hvilke glas der bruges til hvad, samt diverse smagskombinationer.

SE MERE

PRØV PISTOLSKYDNING

Har du altid godt kunne tænke dig at lære at skyde med en pistol, så kan du nu komme på skydebane og blive guidet af en professionel instruktør. Der vil være hurtig skydning mod faldmål med 9 mm, samt præcisionsskydning. Til sidst tælles der point og findes en vinder.

SE MERE

BØF & BEARNAISEKURSUS HOS MEYERS MADHUS

Du kan ikke kalde dig en rigtig mand før du kan lave en god omgang bøf bearnaise fra bunden. På denne dag i Meyers Madhus kan du lære alt om at lave den perfekte bearnaise fra bunden sammen med en god bøf og sprøde friterede kartofler, der afsluttes med at smage på det hele med et godt glas vin.

SE MERE

EN DAG MED GOLF FOR 2

Leder du efter en oplevelsesgave for 2, så er denne golfdag både sjov og lærerig. Den er oplagt som gave til bryllup, som gave til bedstefar, til bedstemor, svigerfar, svigermor eller måske til en god ven hvor i kan komme ud og spille lidt golf sammen.

SE MERE

HOT COCONUT KROPSBEHANDLING

Få en fuld kropsmassage i varm og duftende kokosolie, behandlingen varer 55 minutter og alle råvarer som bruges er økologiske og går dermed rent ind i huden. I løbet af de 55 minutter vil du ligeledes få en bodyscrub, hovedbundsmassage og kolde drikke under hele forløbet, denne gave er perfekt til hende som har brug for en omgang selvforkælelse.

Se mere

SOMMEROPHOLD PÅ FJÄLLNÄS

Leder du efter en rigtig naturoplevelse, en oplevelse som kan det hele? Med denne oplevelse kommer i ud til måske skandinaviens smukkeste natur, dette landskab blev skabt for 9000 år siden under den seneste istid. Denne oplevelse inkludere 3 nætter i et smukt premium soveværelse, lækker morgenbuffet, frokost og en lækker 3 retters gourmetmenu hver aften.

Se mere

MINICRUISE TIL OSLO

Et minicruise til Oslo er en super hyggelig og smuk oplevelse, her er der mulighed for at få frisk vind i ansigtet og nyde den smukke natur ind gennem bugten ved Oslo. Der vil være to nætter ombord på færgen, samt en dag hvor man har mulighed for at komme ud og opleve Oslo og se den smukke by helt tæt på.

Se mere

TANDEMSPRING

Springet her er et tandemspring, det vil sige at der ikke skal foretages undervisning da der springes med en erfaren instruktør. Springet sker fra 4 kilometers højde, de første 60 sekunder som sagt med frit fald og derefter vil der være yderlige 4 minutter i luften.

Se mere

OFF-ROAD I LAND ROVER

Hvis du nogensinde har drømt om at prøvekører en Land rover i dens rette terræn og se hvad sådan en kan klare, så er det her en oplevelse du ikke kan være foruden. Du vil få lov til at køre i cirka 3 en halv time, i et vildt off-road terræn, ved din side er der en erfaren instruktør som vil hjælpe og guide dig, der vil desuden være let morgenmad, frokost, samt kaffe og vand i løbet af dagen.

Se mere

GASTRONOMISK OPHOLD PÅ HINDSGAVL SLOT

På Hindsgavl Slot ved middelfart, bliver du inviteret på storslået gastronomi, der vil blive serveret en 5 retters menu, samt en vinmenu med 5 glas, hvor der er fokus på de lokale råvarer samt årstiderne. Der vil være overnatning i et lækkert stort dobbeltværelse, en lækker morgenbuffet, samt nyde godt af slotsparken, dyrehaven og skoven.

Se mere

BRUNCH FOR 2

Er der noget bedre end at starte en hyggelig og romantisk dag med et besøg på cafe hvor den står på lækker brunch. Denne gave er optimal som kærestegave, når der skal fejres årsdag eller hvis i bare har brug for en hyggelig og romantisk dag sammen.

Se mere

BURGER FOR 2

Denne gave er optimal til fars dag, her kan du invitere din elskede far med ud og spise burger i byen. Du får lækre og saftige burgere og en hyggelig aften i godt selskab, hvor der er rig mulighed for at snakke og hygge.

Se mere

COCKTAILS FOR 2

Vil du gerne bruge en aften i hyggeligt selskab med en ven, veninde eller måske din kæreste, så inviter personen med ud på et par lækre cocktails. Gavekortet kan indløses på en lang række af de mest populære natklubber, lounges og cocktailbarer i landet og der er i alt 4 cocktails til deling.

Se mere

BESØG KØBENHAVNS ZOO

Vil du gerne overraske hele familie med en god tur i zoo, så kan du her købe billetter der gælder for entre til Københavns zoo. Her kan i se de store elefanter, løver, aber og mange af de andre vilde dyr fra Afrika.

Se mere

CAFEBESØG FOR 2

Hvis du står og mangler en gaveide til enten fars dag, mors dag eller valentins dag, så kan du her invitere en du holder af en tur på cafe. Gavekortet kan indløses på forskellige cafeer rundt omkring i landet og kan bruges på udvalgte menuer.

Se mere

KØR LAMBORGHINI GALLARDO

Hvem har ikke altid drømt om at sætte sig ind i en superbil som kan accelerer fra 0-100 på 3,5 sekunder? Denne oplevelse bag rattet på en Lamborghini kan bookes i 15, 30 og 60 min. Ligeledes kan der bestilles tid både i København og Århus og der vil være en instruktør på passagersædet under hele forløbet.

Se mere

SPA & TAPAS HOS ARNDAL

Har du brug for at kunne forkæle dig selv eller en du holder af, så kan du hos Arndal få både Spa og Tapas til en fremragende pris. Du får adgang til spaområdet med dampbad, sauna og 25 minutters afslappende og afstressende massage. Tapasen består af hvidløgsmarineret kæmperejer, lufttørret skinke, friske oliven, et glas cava og andre lækre småting.

Se mere

DYK MED HAJER

Hvis du er certificeret dykker, så har du nu en unik mulighed for at komme til at dykke med hajer i kattegatcentret. Oplevelsen inkludere udlån af udstyr, en kort briefing og 20 minutter i vandet med de store dyr, så hvis du selv har et dykker certifikat eller ønsker at give denne oplevelse til en der har, så gå ind nu og læs meget mere.

Se mere

ØLSMAGNING HOS BRAUNSTEIN

Tag enten en ven eller en kæreste med til ølsmagning hos det lille danske bryggeri Braunstein, som ligger midt på Køge havn. Rundvisningen og smagningen sker første lørdag i hver måned og varer 3 timer, du skal blot huske gavebeviset og så kan i altså komme ind og smage på en masse lækre øl, sammen med en du ønsker at dele denne oplevelse med.

Se mere

PRØV KLATRING

Denne oplevelse er perfekt til par eller grupper som ønsker at få pulsen og få noget adrenalin ind i kroppen. Oplevelsen finder sted hos Blocs & Walls i København, gavebeviset gælder for 2 personer i to timer, samt udlån af seler og specielle klatresko og en instruktør, som vil vise jer grundprincipperne inden for klatring.

Se mere

FODBOLDREJSE REAL MADRID

Kunne du tænke dig at komme ind på Real Madrids hjemmebane og se alle stjernerne som Ronaldo, Bale, James, Modric, Isco og Benzema? Dette er den ultimative oplevelse for ham som elsker sport og særdeleshed Real Madrid, rejsen inkludere hotel og billet til kampen, fly skal du selv sørge for.

Se mere

KITESURFING KURSUS

Vil du gerne forkæle en som har brug for et adrenalin kick og som har brug for nogle nye udfordringer i hverdagen. Her for modtager af gaven 5 timers undervisning i kitesurfing i København, oplevelsen inkludere teori og udlevering af udstyr.

Se mere

FAMILIEWEEKEND TIL LALANDIA

Tag med din familie en tur til Lalandia og nyd tiden sammen en hyggelig hytte og nyd det store vandland, hvor der er plads til sjov og leg. I området omkring det kendte vandland kan du finde restauranter hvor i sammen kan nyde et godt måltid og bruge en masse kvalitetstid i hinandens selskab.

Se mere

ANSIGTSBEHANDLING HOS ARNDAL

Hvis du kunne tænke dig en lækker ansigtsbehandling, så kan du hos Arndal Spa & Fitness i København booke tid til en lækker behandling hvor du starter med at få analyseret huden. Derefter vil huden blive behandlet med det produkt som passer bedst til din hudtype.

Se mere

KAFFEKURSUS

De fleste af os elsker en god kop kaffe, men hvor mange af os kan brygge med de rette teknikker og metoder. Modtageren får hele 3 intense timer og vil lære alt om dosering, tampning, distribuering og steaming, det hele foregår i København.

Se mere

F16 SIMULATOR

Denne oplevelse af at sidde i cockpitet på en F16 er unik og imponerende realistisk, selve cockpittet er en tro kopi af hvordan det ser ud i virkelighedens verden, med de samme knapper og detaljer. Denne oplevelsesgave kan bookes til 15, 30 eller 60 minutter.

Se mere

KØR FORMEL 1

Har du, eller en du holder af en drøm om at køre en ægte Formel 1 racer på bane, så er det her den ultimative gaveide, og oplagt til mænd der elsker fart og hurtige biler. Træningen foregår i simulator, derefter vil du få hele 4 omgange hvor sømmet kan presses i bund.

Se mere

WINTER DETOX

Har vinteren taget hårdt på dig, så kom til en winter detox hos Arndal i København. Dagen består af en unik og afslappende forkælelse af krop og sjæl, med hovedbundsmassage, ansigtsmassage, fuld kropsmassage og 20 minutter med saunagus.

Se mere

BALLONFLYVNING

Balloflyvning er en helt speciel oplevelse som ikke kan forklares før man har prøvet det. Man føler sig i et med naturen og roen omkring, der kan bookes tid både på sjælland, fyn og i jylland og oplevelsen vil varer samlet 3 timer og afsluttes med diplom.

Se mere

MADKURSUS – BØF & BAJERE

Under dette madkursus vil du lære fra anerkendte kokke i det populære Timm Vladimirs køkken. Programmet er fyldt med store bøffer, god sovs og en masse øl, så hvis modtageren elsker god mad er denne oplevelse en klar favorit og noget som gavemodtager vil huske.

Se mere

LAMBORGHINI VS. FERRARI

Hvad vil du helst prøve at køre en Ferrari eller en Lamborghini? Hvorfor ikke tage begge dele og så sammenligne hvilken du bedst kan li? Du kan booke 15 eller 30 minutter i hver af disse superbiler og dermed få udlevet den indre drengedrøm, perfekt til unge drenge såsom til en 18 års fødselsdag eller 20 års fødselsdagsgave.

Se mere

HOT STONE MASSAGE

Hotstone massage er en massageform hvor varme lavasten bliver masseret rundt på hele din krop og dermed løsner diverse spændinger og infiltrationer. Behandlingen varer i 80 minutter hos Kellers Park i Snekkersten, tæt ved Helsingør, der kan ligeledes bookes weekendophold.

Se mere

STORBYFERIE TIL BERLIN

Tag en weekend til det fantastiske Berlin og oplev den tyske kultur helt tæt på. Berlin er blevet en af de mest populære byer at drage til med sin kæreste, Berlin byder på fantastiske gastronomi, en masse historie og arkitektur i verdensklasse.

Se mere

GOURMETOPHOLD PÅ HOTEL AMERIKA

Forkæl en du holder af med flotte omgivelser og lækker mad på hotel Amerika i Hobro, tæt ved den smukke mariager fjord. Du og gavemodtager kan vælge imellem en eller to nætter på det hyggelige hotel, der vil være en 4 retters gourmetmenu, samt en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer.

Se mere

FALDSKÆRMSUDSPRING

Vil du gerne give en gave som modtageren skal kunne huske, så er et faldskærmsudspring en unik oplevelse som vil sætte alt i perspektiv og få blodet til at pumpe lidt hurtigere. Der er i denne oplevelse ikke tale om et tandemspring, der er derfor 5 timers teori inden det første solospring kan foretages fra intet mindre end 1200 meters højde.

Se mere

PRØV FLYBOARD

Flyboard er på kort tid blevet utrolig populært, men man behøves ikke længere tage til varme himmelstrøg for at prøve denne unikke og actionprægede oplevelse. Det vil være en sjov gaveide til enten en rund fødselsdag eller som en bryllupsgave, oplevelsen inkludere kort introduktion, leje af udstyr og 15 minutters flyboard.

Se mere

VINSMAGNING

Har du altid godt kunne tænke dig at lære alt om vin og smage på en masse fantastiske druer, så book plads til en vinsmagning. Vinsmagningen varer 2-3 timer i samarbejde med Kjær & Sommerfeldt, der vil blive serveret 6-8 glas vin samt vand og brød. Dette er den perfekte fødselsdagsgave hvad enten det er en ung fyr på 30 år eller som gave til en på 40 år, 50 år, 60 år eller 70 år.

Se mere

KØR LAMBORGHINI PÅ BANE

Findes der en mand som ikke altid har drømt om at sætte sig ind i en Lamborghini og få lov til at trykke pedalen i bund. Bilen er en Lamborghini Gallardo LP 570-4, du får fire omgange på en lukket bane og altså en superbil med mere end 500 hestekræfter.

Se mere

WELLNESS HOS NI’MAT

Hos Ni’mat kan du få lækker massage og nyde godt af den lækre spa og så vil der samtidig blive serveret en lækker tapas. Massagen vil foregå i 30 minutter og vil være dejlig afslappende, den oplevelse vil være perfekt som gave til din kæreste.

Se mere

BESØG KNUTHENBORG SAFARIPARK

Mangler du og familien nogle ideer til hvad i kan lave, så tag en tur til Knuthenborg Safaripark og oplev de vilde dyr helt tæt på. Du kan opleve alt fra Giraffer, elefanter til løver og alle de andre store dyr afrikanske dyr, der er rig mulighed for at hele familien kan hygge sig sammen.

Se mere

HELIKOPTERTUR

Kom på en noget anderledes sightseeing fra oven og oplev det smukke danmark oppefra. Du vil få 10 minutter i en topmoderne helikopter og du kan vælge at flyve fra flere forskellige steder i landet og selv vælge tidspunkt, der kan ligeledes bookes til flere personer.

Se mere

SPAOPHOLD THINGGAARD

Hos Hotel Thinggaard i Nordjylland er der god mulighed for at få slappet af og nyde et godt selskab med en person du har holder af. Oplevelsen gælder for 1-2 overnatninger, et lækkert dobbeltværelse, stor morgenbuffet, 3 retters middag, helkropsmassage og kurbad.

Se mere

BUNGYJUMP

Leder du efter en god gaveide til en polterabend eller en rund fødselsdag, så inviter modtageren af gaven på en oplevelse som han eller hun sent vil glemme. Der skal hoppes fra 69 meter ud over vandet og det finder sted i København.

Se mere

ROMANTISK OPHOLD HOTEL AMERIKA

Har du, din mand, kone eller kæreste behov for at komme lidt væk og nyde nogle romantsike omgivelser, så er det her en oplagt oplevelsesgave for par. Overnatningen vil foregå i et hyggeligt og romantisk dobbeltværelse og der er inkluderet en 4 retters gourmetmenu ligesom at der er adgang til hotellets lækre spabad.

Se mere

STORBYFERIE TIL AMSTERDAM

Amsterdam er en af de mest besøgte storbyer i Europa, her er en fed kultur og en masse at lave. Blandt andet er der mulighed for at sejle igennem de mange kanaler, spise god mad og opleve byen om natten. Amsterdam byder ligeledes på nogle af de bedste shoppingmuligheder samtidig med der er en masse historie og kultur overalt i byen, så drag afsted i weekend og oplev nyt.

Se mere

RUNDFLYVNING OVER DANMARK

Se Danmark fra oven og flyv hen over vores smukke land, med en rute som du selv har været med til at planlægge. Der flyves i det klassiske Cessna fly med afgang fra Svendborg, der vil blive optaget en film under turen som du kan gemme som et minde for altid, der er ligeledes mulighed for at flyve med flere hvis du ønsker at dele denne oplevelse med en eller flere du holder af.

Se mere

FODBOLDREJSE TIL BARCELONA

Tag en tur til et af verdens største stadions og en af de steder hvor der bliver spillet den bedste fodbold i verden, nemlig Barcelona. Du vil få billetter til kampen samt et ophold på hotel, hop endelig ind og se hvilke kampe der er mulighed for at booke.

Se mere

PRØV VANDSCOOTER

Søger du efter en oplevelsesgave som ikke skal være for dyr og samtidig skal indeholde en del action, hvem ville så ikke elske at få lov at prøve en vandscooter? Disse vandscootere har en topfart på op til 100 km/t, og der kan bookes 30 – 60 min.

Se mere

DINNER IN THE DARK

Har du nogensinde prøvet at spise i total mørke? Man siger at når nogle sanser nedsættes så skærpes andre, og det er konceptet bag, dinner in the dark. Her får du og en anden gæst mulighed for at nyde en 3 retters menu med øl og vin, samt the og kaffe efterfølgende.

Se mere

MEYERS BAGESKOLE

Selv om brød er noget af det mest simple vi har, så er det lidt af en kunst at lave lækkert og sprødt brød. På Meyers bageskole lære du alt om æltning, bagetid og meget mere. Oplevelsen finder sted i Meyers Madhus i København og inkludere the og kaffe og 5-6 timers lærerig undervisning.

Se mere

RACERKØRER FOR EN DAG

Vil du gerne forkæle en som altid har haft drømmen om at være racerkører, så giv ham eller hende denne oplevelse med at blive racerkører for en dag. Oplevelsen inkludere morgenkaffe, breafing og 2×12 omgange i VW Scirocco samt to omgange som passager i en Peugeot Spider Racer samt udlevering af diplom.

Se mere

TURPAS TIL TIVOLI

Tivoli er det oplagte sted at søge gode og sjove eventyr med hele familie, der er forlystelser til både store og små såvel som til de voksne, som elsker sjov med deres familier. Husk at hvis du planlægger dit besøg på en fredag, så kan du gratis opleve fredagsrock på plænen, med nogle af tidens bedste kunstnere fra både indland og udland.

Se mere

GOURMETOPHOLD HOTEL ROYAL

På Hotel Royal i Aarhus vil der blive serveret en 5-retters udsøgt og delikat menu, i har mulighed for at opleve Aarhus helt tæt på, gå ture gennem byen og langs havnefronten. Hotellet er det ældste i Aarhus og der er 64 værelser samt casino, fitness, lounge og diverse mødefaciliteter.

Se mere

PRØV SUPSURFING

Med denne oplevelse får gavemodtageren 2 timers undervisning og er klar til efterfølgende selv at tage ud og Supsurfe på vandet. Oplevelsen dækker også over udlejning af alt udstyr såsom board og våddragt, gavemodtageren, skal blot møde op på det aftalte tidspunkt.

Se mere

GOURMETOPHOLD HOTEL THINGGAARD

Tæt ved national park Thy, finder du hotel thinggaard, her kan du sammen med en du holder af få en helt fantastisk gourmetoplevelse, i vil få en 5-retters middag, der vil være overnatning på det fine hotel og næste morgen vil der være stor morgenbuffet.

Se mere

SVÆVEFLYVNING OVER DANMARK

Hvis du leder efter en gave til en som elsker helt fantastiske oplevelser, så giv ham et gavekort til denne oplevelse hvor han eller hun kan komme op i et svævefly og mærke hvordan det er at svæve lydløst hen over det smukke landskab.

Se mere

KØR FERRARI

Kunne du tænke dig at have kontrollen over en ferrari som kan accelerere fra 0-100 på blot 4 sekunder og samtidig har en topfart på hele 315 km/t? Denne oplevelse foregår på danske motorveje og landeveje, sammen med en erfaren instruktør. Der er styr på alt fra forsikring til indregistrering, du skal blot møde op og gøre dig klar til at blive presset tilbage i sædet.

Se mere

GOKART F1 STYLE

Kender ud en som godt kunne tænke sig at køre gokart? Så har du muligheden for at give dette gavebevis som giver 30 minutter på en indendørs bane. Denne oplevelse er perfekt til en ung mand eller en ung fyr, som har benzin i blodet og elsker god action, det er sjovt og man kan få lov til at give den max gas og dyste med sine venner.

Se mere

CHOKOLADESMAGNING

Elsker du lækker chokolade, så er det her en unik oplevelse, du vil blive vist rundt i den flotte butik og få lov til at smage på et stort udvalg af Peter Beier chokolade. Oplevelsen varer halvanden time, her vil i få smagsprøver, hører om deres koncept om hvordan de dyrker deres egen kakao i caribien og meget mere.

Se mere

HANGGLIDING

Kunne du godt tænke dig at prøve at komme op i 500 meters højde, nyde udsigten over det smukke land, så er hanggliding en oplevelse som skal prøves. Først vil du få en grundig gennemgang af hvordan flyvningen vil foregå og derefter vil i lette op til de cirka 500 meter, i vil være i luften i små 10 minutter og turen er selvfølgelig med en professionel instruktør.

Se mere

OPLEVELSESGAVER ER DEN PERFEKTE GAVE!

Oplevelsesgaver er blevet utroligt populært, det kan der være mange gode grunde til, måske fordi vi er fyldt op med materielle produkter og goder som kan gøre vores liv nemmere og måske fordi vi i de sidste mange år egentligt har glemt os selv. Der er ingen tvivl om at oplevelsesgaver er kommet for at blive, vi alle sammen søger efter et liv med flere oplevelser, oplevelser som vi kan dele med dem vi holder af. På denne side har vi samlet alle de bedste oplevelsesgaver til både ham, hende og par, du kan med andre ord kigge siden igennem og hurtigt danne dig et overblik over alle de mange populærer oplevelser der er i Danmark.

Action – Leder du efter en gave til ham eller hende som elsker fart og action, så er der et stort udvalg af såkaldte action oplevelser. Det kan være alt fra at køre i hurtige biler, til at hoppe i faldskærm, elastikspring eller måske en tur i en fed helikopter henover det smukke land. Action oplevelser er perfekt til enten en konfirmationsgave til ham som godt kan lide en god udfordring, ligeledes kunne det være en gaveide til fars dag eller måske en 20 års fødselsdag.

Wellness – Hvem elsker ikke wellness, komme ind og få god massage, måske få et glas vin eller champagne, blive forkælet og igen få ladt batterierne op til en hård og stresset hverdag. Det kan være alt fra almindelig kropsmassage, til ansigtsmassage eller ansigtsbehandling, det kan også være et spaophold eller wellness ophold med spa. Denne type gaver er perfekt til hende som elsker selvforkælelse, det er en oplagt gave til mors dag, bryllupsgave til hende eller måske en værtindegave.

Ophold – Et ophold kan være rigtig mange ting, det kan være et gourmetophold hvor der er fokus på lækker gastronomi og god vin, det kan være et wellness og spaophold hvor der er fokus på krop, sjæl og selvforkælelse, her på siden kan du finde de bedste billigste og dem med størst rabat. Muligheder for ophold er med andre ord rigtig mange, denne type gaver særligt perfekt til par og for to, det er derfor en god gave til bryllup, til sølvbryllup, til guldbryllup, som valentinsgave, kærestegave, 1 års dags gave og meget mere.

Gourmet – De fleste af os elsker god mad og gastronomiske oplevelser. Det er det med at komme ud og opleve nogle helt unikke madoplevelser og smage på nye ting som man ikke har prøvet før. Gourmet oplevelser kan man få over hele landet, det kan være hoteller som giver et unikt indblik i den lokale kultur, mad med inspiration fra årstidernes skiften og meget andet. Denne type gave er særligt velegnet til både ham og hende som elsker gastronomi og sætter pris på det specielle og som ikke er bange for at prøve nye smagsoplevelser.

Kultur – Kulturoplevelser kan være alt fra en tur i teateret, til en tur i et af danmarks mange museer, det kan være en rejse til en storby eller måske et besøg til en nationalpark. Kulturoplevelser er for både ham og hende og er noget som gør os klogere på de mange kulturer der er rundt om i verden. Denne type gaver er oplagt at give til en du holder af, det er den perfekte kærestegave, morgengave efter et bryllup eller måske bare fordi din partner er unik og du gerne vil dele en masse oplevelser med ham eller hende.

KØB OPLEVELSESGAVER ONLINE

SPAR PENGE – Når du køber dine oplevelser og gaver online, så er der gode penge at spare, det er som oftest langt billigere at købe på nettet og udvalget er også bedre.

SPAR TID – Kender du det at du ikke ved hvad du skal give i gave, det er ofte hurtigt og nemt at kigge på nettet og se hvilket udvalg der er, det kan dermed spare dig for meget tid og besvær.

STORT UDVALG – Udvalget af oplevelsesgaver er ofte langt bedre end de få gavebokse vi kender fra supermarkederne, på nettet kan du også læse mere om de enkelte oplevelser og meget andet.

Du kender helt sikkert også disse gavebokse fra diverse supermarkeder og butikker. Du kan finde dem i alt fra Bilka, Føtex, Arnold Busck, Coop, Elgiganten, Imerco, Inspiration, Netto, Kvickly, Bog og ide, Rema 1000, Superbrugsen og meget mere. De åbne gavekort du ofte finder i butikkerne er simple oplevelser såsom Bowling, en tur i biografen, en tur på cafe med cafeburger, en aften med drinks, en middag for to på Jensens bøfhus, juice for to på Joe and the juice, en tur til legoland, 30 minutter til at spise alt hvad man kan i en pølsevogn, romsmagning, sushi for 2, Brunch i Aarhus og københavn, eller en aften på en vilkårlig restaurant med bøf for 2.

De lidt mere specielle oplevelser finder du online, her kan du finde oplevelser i en vindtunnel, en dag med skydning, romantiske dage på hotelophold eller slotsophold, ridning på heste, prøvekøre en racerbil, en guidet tur i skoven på mountainbike, race på jyllandsringen eller sjællandsringen, dans og undervisning, camping i den vilde natur, eller en overnatning på comwell. Samtidig kan du læse anmeldelser online, du kan finde rabatkoder og sammenligne tilbud.

Gode oplevelsesgaver kan nydes med din mand, din kone, med dine bedsteforældre, med dine børn, med en ven, med en veninde. Med andre ord kan de benyttes som gave til en konfirmand, til ældre, til børn, der er ingen grænser. Oplevelserne kan du ligeledes finde i det meste af landet, København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Horsens, Odense, Viborg, Vejle, for ikke at glemme, Norge, Sverige og Tyskland.

FIND DEN RETTE OPLEVELSE

Oplevelsesgaver til ham – Hvis du leder efter oplevelsesgaver til ham, så er der nogle gaver som er mere åbenlyse end andre, eksempelvis kunne du give ham en tur i enten en ferrari eller en lamborghini, det kunne også være en helikoptertur over landet, en tur i luftballon, et gastronomisk ophold, en tur i gokart, en tur med speedbåd på havet, et tur i en ægte formel 1 racer på bane, et hop med faldskærm, eller måske et elastikspring. Mænd er ofte til mere fart og action end kvinder og derfor er denne typer gaver oplagt til mænd.

Oplevelsesgaver til hende – Til hende er de oplagte gaver noget indenfor selvforkælelse, det kan være massage, hovedbundsmassage, et spaophold, det kan være en god middag eller måske en brunch, det kan også være et ophold et smukt sted i landet eller måske en tur til en storby i europa, der er mange muligheder og kvinder elsker gode oplevelser. Kvinder er meget mere til afslappende oplevelser, samtidig ville hun altid blive glad for at kunne dele en oplevelse sammen med dig.

Oplevelsesgaver til par – Til par, hvad enten man har været kæreste i kort tid, eller man har været gift igennem mange år, så er oplevelser altid noget man bør dele med den man elsker og holder af. Det kan være alt fra en god frokost, en brunch, et lækkert ophold med mad og wellness, det kan være at besøge en storby i europa. Til par kan det også være et kursus, det kan være et kursus indenfor madlavning, et kursus i vinsmagning, i at lave hjemmelavet pizza, eller måske et kursus i kitesurfing eller andet, mulighederne er rigtig mange.

100+ Oplevelsesgaver – Uforglemmelige oplevelser for livet (2018)
4.9 (97.14%) 14 votes

Tilføj kommentar