50+ Oplevelsesgaver Til Far (2018)

Leder du efter en lidt mere spændende gave til din far en bare den klassiske med et par nye sokker eller en flaske kedelig rødvin. Her kan du se nogle af de vildeste, sjoveste og mest underholdende oplevelsesgaver til far, her kan du finde oplevelser med fart og spænding, rejser og ophold, wellness og spa samt gourmet og smagsoplevelser.

SE OGSÅ:


BRIDGEWALKING OVER LILLEBÆLT

Denne oplevelse hvor din far kommer til at gå på toppen af Lillebælts broen i 60 meters højde er en af de eneste af sin slags i europa. Så hvis din far er typen der ikke er bange for højder og elsker en god oplevelse, så er dette gaven til ham.

SE MERE


KØR DJÆVLERÆS

Har din far flere gange siddet og set på de andre køre i fjernsynet og kommentere på at han kunne gøre det bedre, hvis dette er tilfældet så kan du med denne gave give ham en oplevelse hvor det er ham selv der køre djævleræs.

SE MERE


BJERGVANDRING I TYROL

Er din far typen der elsker idyl og smuk natur, så er han også nødt til at opleve tyrol og de fuldstændig rolige og imponerende omgivelser. Der vil være overnatning på 4 stjernet hotel med spa, halvpension, velkomstdrik og guidede vandreture i de betagende bjerge.

SE MERE


HELIKOPTERTUR

Vil du gerne give din far en lidt anderledes gave, noget man ikke lige får i gave hver eneste dag, så kan du give ham en tur i en helikopter. Der flyves fra flere steder i landet og det er nemt at booke tid, der vil være ca. 10 minutter i luften.

SE MERE


SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Hvis din far trænger til at slappe af og nyde roen, så er der intet som et ophold på Ystad Saltsjöbad. Her er der overnatning i et superior værelse, stor morgenbuffet, lækker 3-retters middag, ubegrænset adgang til spa og diverse aktiviteter.

SE MERE


LUKSUS BRUNCH

Er din far vild med brunch, vild med en søndag morgen at kunne vågne lidt senere end til hverdag og så eller tage ud med en man holder af og få noget god brunch. Hvis dette er din far, så giv ham dette gavekort som kan bruges mange steder i landet, så han kan få noget god brunch.

SE MERE


BALLONFLYVNING OVER DANMARK

Kan du forestille dig hvordan det må være at komme og flyve i en luftballon, herfra kan han opleve den smukke danske natur og nyde stilheden mens der langsomt svæves henover landet. Det er en smuk og unik oplevelse og alle der har prøvet det er helt vilde.

SE MERE


KURSUS I AT LAVE FLØDEBOLLER

Er din far ham som altid køber fredagsslik til en god film og inden filmen er gået i gang, så har han allerede tømt den første pakke med flødeboller. Så kunne det måske være han skulle lære at lave sine egne lækre flødeboller, på dette kursus laves der 6 store og 6 små flødeboller.

SE MERE


LÆKKER BØF FOR 2

Du finder nok ikke mange fædre i landet, som ikke ville elske denne oplevelsesgave. For her får han nemlig mulighed for at tage en valgfri gæst under armen og så kan de sammen få en hyggelig dag med en god bøf og hvad der ellers høre sig til.

SE MERE


PRØV EN VANDSCOOTER

Er din far til fart og spænding og kan han generelt godt lide at prøve nye ting, så kunne det være sjovt at se ham på en vandscooter, dette er oplevelsesgaven som alle fædre vil elske at prøve. Der er mulighed for at leje en våddragt og der 1 times sejlads i fuld fart på vandet.

SE MERE


BO PÅ EN BAKKETOP I ET GAMMELT ITALIENSK KLOSTER

Vil du gerne give din far en helt særlig oplevelse, en oplevelse som han vil have for resten af livet, så kunne du give ham denne oplevelse hvor han skal bo på et gammelt italiensk kloster midt oppe på en bakketop. Der vil være halvpension og mulighed for at tilkøbe madlavningskurser med mere.

SE MERE


ROMANTISK OPHOLD PÅ SKRØBELEV GODS

På Langeland, midt i nogle helt utrolig og smukke naturomgivelser finder du det gamle og romantisk Skrøbelev Gods. Der vil være overnatning i et af de smukke dobbeltværelser, lækker middag, morgenmad med frisk frugt, samt rundvisning med historiefortælling.

SE MERE


PRØV VIRTUAL REALITY

For bare få år siden var denne teknologi ikke klar til at levere en overbevisende kvalitet, men med teknologien går det pludselig hurtig og nu kan du køre i vilde rutsjebaner, rejse i rummet, svømme med hajer, eller bekæmpe zombier, altsammen i en virtuel verden.

SE MERE


BIOGRAFTUR FOR 2

Er der noget som en god dag med en tur i biografen og se en god film mens man slapper lidt af. Hvis din far elsker en god film, så kan du give ham to biografbilletter samt popcorn og sodavand, hvem ville ikke elske denne gave. Du kan også give en biograftur som indflyttergave.

SE MERE


PRØV BODYFLIGHT

Her er en sjov oplevelsesgave, her kan man føle hvordan det er at være vægtløs og samtidig svæve rundt i den store vindtunnel. Hele oplevelsen foregår sammen med en instruktør der guider dig igennem forløbet.

SE MERE


GOURMETOPHOLD PÅ BANDHOLM HOTEL

Er din far vild med lækker mad og går han langt for at få de bedste råvarer samt de bedste gourmetoplevelser, så er han også nødt til at prøve et ophold på bandholm slot. Der vil blive serveret 5-7 udvalgte gourmetretter inklusiv vinmenu og det hele foregår i nogle hyggelige rammer.

SE MERE


PRØV KLATRING

Klatring er både hårdt, udfordrende og sjovt på en og samme tid. Din far vil opleve at han kommer til at røre ved nogle muskler som han ikke lige bruger til dagligt. Dette er oplagt som en far og søn dag med sjov og nye udfordringer.

SE MERE


MINIFERIE FOR 2

Trænger din far til at komme lidt ud og opleve nyt sammen med en han holder af, så kan du give ham dette gavebevis med en miniferie for 2. Gavebeviset kan bruges på en lang rækker hoteller og kroophold i Danmark, her vil der være tid til afslapning og til at skabe nogle gode minder.

SE MERE


SAFARI & RUNDREJSE I TANZANIA

Er din far betaget af Afrikas store og vilde dyr og har han altid drømt om at komme på safari og opleve disse dyr helt tæt på. Så kan du med denne oplevelse give ham en rundrejse i tanzania og Zanzibar, en fantastisk oplevelsesgave til far.

SE MERE


BIRKS BAGESKOLE

En rigtig mand skal have styr på at kunne lave god mad og det kan din far med garanti allerede, men er han også mester i at lave det perfekte brød? Hvis ikke så give ham et bagekursus hos Birks bageskole og så vil han komme hjem med nye teknikker og lysten til at lave nybagt brød til familien.

SE MERE


SPADAG HOS LÜBKER

Hos Lübker Square kan du invitere din far på uovertruffen god afslapning. Her kan han frit benytte de lækre spaområder med spabad, dampbad, rain shower, udendørs bad, finsk pejsestue, sauna og koldtvandskar. Her er med andre ord alt hvad skal bruge for at få en hyggelig og afslappende dag.

SE MERE


PRØV PISTOLSKYDNING

Kan din far håndtere en pistol? Hvis ikke så kunne det måske være på tide at han lære at skyde med pistol og det er faktisk ikke helt så nemt som man skulle tro. Her får han lov til skyde efter faldmål og skiver, samt med forskellige kalibre.

SE MERE


ROMANTISK OPHOLD PÅ BANDHOLM HOTEL

Med dette oplevelsesgavekort i hånden kan din far tage en han holder af under armen og tage på et romantisk ophold på bandholm hotel. Her vil der være jordbær dyppet i chokolade på værelset ved indtjekning, der vil være en lækker 3-retters menu, samt mulighed for at gå lange ture ved vandet.

SE MERE


GOURMETBURGER FOR 2

Hvem elsker ikke en god og saftig burger hvor man kan smage at der er gjort lidt ekstra ud af det. Her kan du give en dag med gourmetburger, selve gavekortet kan bruges på en lang række cafeer og restauranter i landet.

SE MERE

FALDSKÆRMSUDSPRING – TANDEM

Med et tandemspring skal der ikke foretages nogen undervisning inden springet, der vil blot være en kort introduktion og så bliver han spændt fast til en instruktør inden det går op i cirka 3000 meters højde. Der vil være ca 30-50 sekunders frit fald samt 5-6 minutter i faldskærmen efterfølgende.

SE MERE


URBAN HIGH ROPING

I København i nogle gamle lagerhaler har man lavet nogle sjove og udfordrende baner i 50 meters højde. Her kan have prøve at klatre rundt på banerne og prøve de sjove svævebaner. Det er en perfekt oplevelsesgave til faren der aldrig rigtig bliver voksen.

SE MERE


F16 SIMULATOR

De fleste mænd, kan nok huske dengang de var knægte og havde drømmen om at blive jagerpilot, men nu kan du give din far en oplevelse hvor han kommer så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt, for i denne f16 simulator bliver det ikke mere virkeligt og han får fornemmelsen af at være der selv.

SE MERE


TAPAS FOR 2

Tapas er efterhånden ved at blive ret populært herhjemme i lille Danmark, her kan vi sidde og spise lidt småting og hygge os mens vi får snakket en masse. Så hvis din far elsker den spanske stemning med et godt glas vin, chorizo, oliven og noget lækkert brød, så er dette gaven til ham.

SE MERE


KØR LAMBORGHINI PÅ BANE

Hvem kunne ikke tænke sig at få lov til at prøve at køre en superbil med mere end 500 hestekræfter og så endda på en lukket bane hvor speederen kan trædes helt i bund. Der kan bookes tid på både jyllandsringen og sjællandsringen.

SE MERE


MADKURSUS BØF & BAJERE

Er din far vild med gode bøffer, men er han ikke helt mester i at lave den perfekte bøf selv, så kan du give ham denne unikke oplevelse hos Timm Vladimirs køkken. Her vil der blive serveret kolde øl fra deres eget bryghus, lavet bøffer af modnet kød, samt hjemmelavet bearnaise.

SE MERE


VINSMAGNING

Vil din far gerne lære alt om vin, hvordan man kender forskel på de forskellige distrikter og druesorter. Der vil blive smagt på mellem 5-7 forskellige typer vin og der vil være vand og brød til at rense ganen med. Kan oplevelses både i København og Aarhus.

SE MERE


OPLEV SORT SOL

Er din far vild med natur og dyreliv, så er han også nødt til at opleve fænomenet sort sol. Navnet sort sol kommer sig af at op mod 1 million stære i ynglesæsonen flyver rundt på himlen og nærmest mørklægger solen ved solnedgang, oplevelsen vare mellem 3 og 4 timer.

SE MERE


POLOSPILLER FOR EN DAG

Polo er ikke den største sportsgren i Danmark, men vil du gerne se din far komme op på en hest og derefter prøve at spille polo, så er dette en sjov og anderledes gave til din far. Oplevelsen foregår i Nordsjælland Hos Copenhagen Polo Club.

SE MERE


CHOKOLADESMAGNING HOS PETER BEIER

Er din far vild med chokolade og elsker han smage nye ting. Så giv ham en oplevelse hos Peter Beier. Her vil der blive fortalt om deres koncept, han vil lære en masse om kakao og chokolade og ja så vil der selvfølgelig blive smagt på en masse.

SE MERE


PRØV FLYBOARD

Du har helt sikkert set det på små videoklip, men har du nogensinde selv prøvet at stå på et flyboard. Det kræver god balance og hvis du har det kan du komme helt op i 8 meters højde, hvis ikke så må du en tur ned i vandet og prøve igen.

SE MERE


GUIDET TUR MED EN HJEMLØS

Her har du en af de mest rørende og livsbekræftende oplevelsesgaver, du har nu mulighed for at blive guidet gennem Aarhus af en hjemløs, høre om deres hårde liv med enten et misbrug eller hårde omstændigheder der har gjort dem nødsaget til at leve på gaden.

SE MERE


RUNDREJSE I VIETNAM

Med denne rundrejse i Vietnam kan din far komme helt tæt på en meget anderledes og smuk kultur, der vil være afrejse fra København, overnatning på 2 forskellige hoteller og rundture hvor han kan opleve de smukke rismarker, templer, smukke strande, smage på den lokale mad og meget mere.

SE MERE


KØR FERRARI

Ferrair 458 Italia, et ægte monster med en topfart på 325 km/t og en acceleration fra 0-100 på blot 3,4 sekunder. Nu kan din far prøve at køre den på de danske landeveje med en instruktør ved sin side. Slip din far og hans indre legebarn løs.

SE MERE


EVENTYR PÅ AARHUSBUGTEN

Nu har du muligheden for at opleve Aarhusbugten på en helt ny og sjov måde, i vil komme ud i en rib-båd med 2 x 300 hestekræfter, der vil være fuld fart over vandet og samtidig vil der være gode historier om dyrelivet, bugtens historie og meget mere.

SE MERE


WHISKYSMAGNING

I midten af Aarhus finder du Highlanders Bar, her har de specialiseret sig i at have whisky fra hele verden. Oplevelsen vare cirka en time og der vil blive smagt på 4 forskellige typer samtidig med at der bliver fortalt og guidet om deres oprindelse, smagsnuancer med mere.

SE MERE


BLIV BARBERET MED STIL

Det er de færreste mænd der i dag kender til de gamle metoder for barbering, i dag tager man bare barbermaskinen og så er det overstået. Men her kan du give din far en sublim oplevelse hvor han vil blive barberet som i gamle dage, med barberkniv og creme.

SE MERE


RUNDREJSE I CUBA

Cuba er et sted som både kan betage, fortrylle og forundre. Her vil din far få en rundrejse i Cuba, opleve byerne Havana, Trinidad, Viñales og Varadero. Der vil være musik i gaderne, der vil blive røget cigar og så vil der blive drukket en masse rom.

SE MERE


ØLSMAGNING HOS BRAUNSTEIN

På havnen i Køge finder du det prisvindende bryggeri Braunstein, her kan din far tage på rigtig ølsmagning, lære alt om processen med at brygge øl og hvad det egentlig kræver. Efter rundvisningen kan der selvfølgelig smages løs på de forskellige varianter.

SE MERE


DYK MED HAJER KATTEGATCENTRET

Er din far typen som mener at han kan klare hele verden alene og at der ikke er noget som skræmmer ham. I kattegatcentret kan du nu afprøve hans påstand og give et sammen med hajer. Der vil selvfølgelig være grundig introduktion af en professionel instruktør.

SE MERE


LAV DIN EGEN WHISKYFLASKE

Braunstein har vundet mange priser for deres smagsfyldte Whisky, din far vil starte med at få lov til at smage på en masse varianter og når han har fundet sin favorit, så kan han selv tappe en flaske direkte fra en tønde.

SE MERE


LEJ EN KAJAK

Forestil dig en stille og fredfyldt sommeraften, solen er ved at gå ned og havet spejler sig smukt. Du sejler langsomt hen over vandet i en kajak og nyder stilheden. Nu kan du leje en kajak for en eller flere personer og komme ud på vandet.

SE MERE


RUNDREJSE I INDONESIEN

Dette er den ultimative oplevelse til faren som elsker at rejse og elsker nye eventyr. Her får han 21 dage med rundrejse i Indonesien, der vil være morgenmad, udflugter, cykelture gennem rismarkerne, se de mange templer, regnskove og opleve den lokale befolkning helt tæt på.

SE MERE


KØREKORT TIL KAMPVOGN

Dette er oplevelsen for en rigtig drengerøv af en far, her bliver han sat bag rettet på den 41,5 tons tunge kampvogn, han skal få den gennem det kuperede terræn og til sidst skal han totalsmadre en bil til ukendelighed.

SE MERE


RUNDREJSE TIL PERU

Har din far altid drømt om at komme til Peru og gå i Inkaernes fodspor og lære alt om deres liv og kultur. Her kan han opleve et af verdens syv vidundere, gå rundt i de frodige landskaber og møde en kultur langt fra vores egen. Rundrejsen inkludere fly tur/retur fra København samt morgenmad og udflugter.

SE MERE


KRYDSTOGT I DET ÆGÆISKE HAV

Med denne oplevelse vil der blive fløjet fra København eller Hamborg hvorefter han vil komme ombord på et smukt krydstogt. Der vil være 3-5 overnatninger mens der sejles rundt i det smukke Ægæriske hav, med helpension og drikkevarer under hele opholdet.

SE MERE


KAFFEKURSUS

Er det første din far gør, når han vågner om morgenen at hoppe ud af sengen og lave sig en kop kaffe. Så kunne det være tid til at han lære lidt nye skills så han kan opgradere sin kaffe og gør den lidt mere lækker, her kan han i hvert fald lære det på dette kaffekursus.

SE MERE