35 Gaver til den nybagte Far (2018)

Leder du efter en gave til ham som netop er blevet nybagt far, så har vi fundet nogle af de bedste gaveideer her. For hvad giver man egentligt en nybagt far, eller giver man kun en gave til barnet, her kan du se vores bedste gavetips.

SE OGSÅ:

BAGESKOLE HOS BIRKS KØKKEN

Er den nybagte far typen som elsker godt brød og vil han gerne lære alle grundteknikkerne så han selv kan komme igang med at lave friskt morgenbrød til hans nye lille familie, så er dette kurset han må eje.

SE MERE

DU SKAL VÆRE FAR – THOMAS OLDRUP

Du skal være far, er en sjov, varm og humoritisk bog om hvordan forfatteren oplevede situationen fra han fik af vide han nu skulle han vare far, til de første besøg på hospitalet, til da fødslen fandt sted og livet som far.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Alle der har børn ved hvor hårde de første par år er, der er ikke tid til meget andet end at se efter den lille. Derfor kan både mor og far have godt af at få et lille break og det er lige præcis hvad de kan få med et spaophold til Ystad Saltsjöbad.

SE MERE

T-SHIRT MED BILBANE

Her har du en sjov og lidt anderledes Gimmick, det er en t-shirt hvor der på ryggen er lavet en bilbane så faren kan ligge sig ned og slappe af mens barnet leger med biler på hans ryg. Sjov og personlig gave som helt sikkert vil få et smil frem.

SE MERE

KØR DJÆVLERÆS

Det hele skal ikke handle om bleskifte og sutteflasker, der må også gerne være lidt mandehørm selvom man lige er blevet far, med denne gave i hånden kan han komme ud og køre det velkendte djævleræs og få lov til at mærke lidt sus i maven igen.

SE MERE

LEG MED DIN BABY – LONE SPLIID

Lone Spliid har skrevet denne fantastiske bog til nybagte mødre og fædre som gerne vil have en masse ideer og guides til hvordan man kan lege bedre med sit barn og dermed sikre at man får et mere harmonisk og motorisk barn som summer af livsglæde.

SE MERE

GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN

Det kan godt være han har lært at skifte en ble og på rekordtid kan varme en sutteflaske, men har han i mellemtiden glemt hvordan man tørlægger en pølsevogn fuldstændig? Hvis din gode ven er blevet far og du gerne vil give ham en sjov og anderledes gave, så er dette gaven han må have.

SE MERE

BABYALARM

Som nybagt forældre sover man ikke meget om natten og man sover altid med dette ene øje åbent så man er klar hvis der skulle ske noget med den lille. Men med en babyalarm kan man roligt lægge sig til at sove, for hver gang barnet rør på sig eller bliver ked af det, så opfanger den lyden og sender den videre til jer.

SE MERE

PYNTEPUDE MED BILLEDE

Her har du en mere personlig og hyggelig gave til den nybagte far, her kan du finde et godt billede af ham og hans lille dreng eller pige og så få printet det ud på en sød pyntepude. Den kan han så enten have i sofaen eller han kan sove med den om natten.

SE MERE

AMMEPUDE

Som mand vil man rigtig gerne hjælpe til med amningen og man vil også gerne selv sidde lidt med den lille, en ammepude gør det nemt at have barnet liggende mens man giver sutteflaske eller leger stille og roligt med barnet, det giver samtidig faren en tæt kontakt til barnet.

SE MERE

FLØDEBOLLEKURSUS

Hvis han er typen som kan kværne en pakke med flødeboller inden filmen overhovedet er gået i gang, så var det måske en ide at give ham et kursus i at lave sine egne flødeboller. På kurset vil han lære de grundlæggende teknikker og der vil blive lavet 6 store og 6 små flødeboller.

SE MERE

DIT BARNS UDVIKLING – HELENE LYNG HANSEN

Dit barns bog er en spændende bog af Helene Lyng Hansen, her kan han lære alt om hvordan barnet udvikler sig i de forskellige stadier, samtidig er der masser af gode råd og dem kan der være brug for, for et liv som far kan sætte mange spørgsmålstegn.

SE MERE

GOURMETOPHOLD PÅ LYNG DAL HOTEL

Lyng Dal Hotel er et hyggeligt og flot hotel fyldt med nærvær, god service og lækker mad. Med dette gourmetophold får han og en deltager en overnatning i et hyggeligt dobbeltværelse, 3-retters gourmetmenu inklusiv en god flaske vin, samt morgenmad med små lækre hjemmelavede specialiteter.

SE MERE

BADEBALJE TIL VOKSNE

Hvis den nybagte far bor i en mindre lejlighed og kun har et lille københavner toilet hvor de nærmest bader i håndvasken, så er dette en oplagt gavemulighed. Her kan han dykke ned og tage et bad sammen med den lille nye baby.

SE MERE

KØR FERRARI PÅ BANE

Findes der en mand som ikke har tænkt over hvordan det måtte være at komme ind på en lukket bane og få lov til at sidde bag rattet på en ferrari. Her kan han få lov til at mærke hvordan en V8 motor føles, den lille familie kan endvidere medbringes til at overvære fars kørsel.

SE MERE

TRYK OG GLAD – KATRINE BIRK

Med denne bog i hånden kan den nye far, lære alt om akupressurpunkter, disse punkter kan lindre barnets smerte i mave, feber, forkølelse, eksem, hoste og meget mere. En rigtig god gave til faren der gerne vil lære meget mere om den lille babys krop.

SE MERE

BØF FOR 2

Når først man har fået et lille barn, så kommer man ikke lige så meget ud som man en gang gjorde, førhen var han måske tit på restaurant og få en god bøf, hvis du mener at han bør få en enkelt fridag til at spise en god bøf med dig, så er dette gaven.

SE MERE

BABYBADEKAR

Her har du en rigtig god gave til ham og barnet, med et lille babybadekar, kan han nemt give barnet et godt og varmt bad og samtidig være sikker på at barnet trives og ligger rigtigt.

SE MERE

KRUS MED BILLEDE

Har du et rigtig godt billed af den nybagte far og hans lille dreng eller pige, så kan du med denne gave få det printet ud på et krus og dermed kan han tænke på de gode minder hver gang han tager en kop the eller kaffe.

SE MERE

BÆRESELE

Som mand vil man gerne have barnet helt tæt på sig og skal med ud på en længere gåtur, så er det hverken sjovt for ham eller barnet at blive holdt i armene. Med en bæresele er det nemt at spænde barnet fast og her kan han være sikker på at barnet sidder godt og kan følge med i hvad der sker.

SE MERE

BØF & BAJERE HOS TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Er han et rigtig madøre og elsker han store bøffer og en kold øl, så kan han med dette lille madkursus hos Timm Vladimirs køkken lære at lave gode bøffer af lækkert kød og samtidig smage på lidt god vin eller øl.

SE MERE

HJERTESMART PÆDAGOGIK – ANETTE PREHN

Med denne bog i hånden bliver han præsenteret for en masse viden omkring børns psykologi og hvordan man nemt kan aktivere dem med gode sange, sjove lege og andet som stimulere børns selvkontrol, læring, empati og selvforståelse.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ MARIENLYST STRANDHOTEL

Trænger han til et ophold hvor han kan få lov til at lade batterierne op sammen med en han holder af, så giv ham denne oplevelse med et spaophold på Marienlyst Strandhotel. Der vil være en lækker 3-retters menu, overnatning i dobbeltværelse med havudsigt samt entre til Strandspa.

SE MERE

POPCORNMASKINE

Hvis du ved at han er typen der kommer til at sætte en god film på ligeså snart at den lille er puttet, så kan du gøre hans aftener lidt bedre med denne popcornmaskine, her får han nemlig den fulde oplevelse af lækre popcorn hver eneste gang.

SE MERE

KØR LAMBORGHINI PÅ BANE

vil du være sikker på at han ikke glemmer livet som drengerøv bare fordi han er blevet far, så kan du give ham denne unikke oplevelse hvor han kan komme ud på en lukket bane og få lov til at træde speederen i bund på en Lamborghini.

SE MERE

BIOGRAFTUR FOR 2

Der er ikke noget som en god tur i Biografen, her kan vi slappe lidt af mens vi ser en god film i selskab med en vi holder af. Gavekortet gælder for billetter samt popcorn og en sodavand til begge.

SE MERE

BLESPAND

Hvis han ikke allerede har opdaget det, så vil han hurtigt finde ud af hvor meget bleer lugter i en almindelig skraldespand. En blespand er designet således at man kommer bleen ned og så bliver den lukket til i en lugtfri pose og så på den måde slipper lugten ikke ud.

SE MERE

ØLGLAS MED INDGRAVERING

Vil du gerne sige tillykke til ham med en lidt mere sjov og samtidig personlig gave, så kan du give ham et ølglas med en indgravering. Det kan være hans navn eller en lille hilsen, helt sikkert noget han vil finde humoristisk og passe godt på.

SE MERE

TRÆLEGETØJ TIL BABY

Hvis du gerne vil give barnet noget legetøj, så bør du helt sikkert gå efter at købe noget godt trælegetøj. Med trælegetøj gør du både noget godt for naturen, da vi ikke kan håndtere alt den store mængde plastik i verden, samt noget godt for barnet i og med der ikke er alle de kemikalier i legetøjet.

SE MERE

CHOKOLADESMAGNING HOS PETER BEIER

Er der noget bedre end god chokolade? Her kan du give ham en oplevelse som byder på en masse chokolade og smagning af diverse hos Peter Beier. Ikke nok med at han vil smage på en masse, så vil der også være historier og læring om chokolade.

SE MERE

DIT LILLE BARNS MOTORIK

Noget af det bedste man kan gøre med sit barn er at lave en masse øvelser og lege som fremmer barnets motorik, med denne bog i hånden kan han lære alt om motorik og hvordan man giver barnet den bedste start på livet.

SE MERE

GOLFOPHOLD PÅ HOTEL THINGGAARD

Er han typen som er vild med golf og elsker at spille det med sine venner og bekendte, så kan du give ham dette fantastiske ophold på Hotel Thinggaard. Hotellet ligger tæt ved Thy Nationalpark og her vil der være rig mulighed for afslapning, god mad og så altså et spil golf på den nærliggende golfbane.

SE MERE

DIGITAL FOTORAMME

Er der noget hyggeligere end at komme en i et personligt hjem som emmer af hygge og med en masse billeder på væggene. Med en digital fotoramme kan han selv opdatere de billeder som vises og dermed kan man hele tiden have nye billeder i rotation.

SE MERE

TAPAS FOR 2

Vil du gerne give ham en hyggelig dag med noget god tapas for to, så er dette oplevelsen. Gavebeviset kan bruges på en lang række restauranter og cafeer rundt om i hele landet, han kan nemt booke og bestille bord når det passer ham.

SE MERE

FØRSTEHJÆLPSSÆT

Når man har en lille baby og det er første gang man er blevet far, så kan man hurtigt blive nervøs for der skal ske ens lille guldklump noget, derfor er det altid godt at have en førstehjælpskasse med diverse udstyr, det kan i det mindst give lidt mere ro i maven.

SE MERE

35 Gaver til den nybagte Far (2018)
5 (100%) 1 vote

Tilføj kommentar