Hvad giver man i gave til hende der har alt?

Det kan være svært at købe gaver til kvinder, især nu om stunder hvor vi alle stort set har alt hvad vi skal bruge. Mangler vi noget i hverdagen, så køber vi det også bare, derfor er der også mange af os som oplever at når vi bliver spurgt hvad vi ønsker enten til jul eller fødselsdag, så ved vi det ganske enkelte ikke, for vi har allerede alt.

Ikke desto mindre har vi lavet denne guide hvor du kan finde alverdens gaveideer til hende, her kan du finde gaven til hende i alle aldre, til enhver lejlighed og anledning. Vi har gjort alt for at komme hele vejen rundt og dermed give dig den ultimative guide til at finde gaver til kvinden der har alt.

Hvis gaven skal være personlig

Vil du gerne give hende en personlig gave, en gave som hun kan huske tilbage på og mindes dig? Hvis det er en gave til din kæreste, så er et personligt smykke et rigtig godt bud. Du kan eventuelt få lavet et smykke med begge jeres navne i, når hun tager det smykke på, så vil hun mindes dig og huske på hvorfor i to er noget helt særligt.

Det kan også være et af de her nyere smykker som man med tiden kan udbygge og købe flere vedhæng til. Du kan derfor starte med at give hende et simpelt armbånd og når i så oplever nyt eller der sker noget stort i jeres forhold så kan du købe nye vedhæng. Det kan eksempelvis være vedhæng når i får jeres første barn, til jeres bryllup og meget andet.

En personlig gave kan også være en oplevelse og et minde som i har sammen. En oplevelse kan eksempelvis være en overnatning på et dansk slot hvor i får lækker mad, bor på et smukt værelse, får wellness og massage og meget mere. Det kan også være en dag hvor i lærer noget nyt sammen, det kan være et madlavningskursus eller en dag med vinsmagning, der findes mange gode gaveideer.

Hvis gaven skal være romantisk

Vil du gerne give hende noget romantisk, noget som får hendes hjerte til at smelte? Så kunne en god ide måske være at i tog afsted på en storbyferie sammen. Pak kufferterne og tag til rom og mød den store kultur og historie. Tag til Paris, kærlighedens by. Måske en tur til Berlin, byen med den meget historie. Eller måske en weekend til London, her er der altid en masse spændende ting, gode restauranter og en masse gode steder at shoppe.

Det kan også være en tur til en mindre dansk by, hvor i sammen tager en overnatning på et hyggeligt hotel. Der findes rigtig mange fine steder i landet, mange af dem har gourmetmenu, hyggelige parken i nærheden som man kan gå rundt i, og om dagen kan man opleve lidt af den lokale kultur.

Ideer til fødselsdagsgaven

Gaveideer til 18 års fødselsdag – En rigtig 18 års fødselsdag er altid en stor fest. Det er her man for alvor træder ind i de voksne rækker, man kan pludselig stemmer og skal til at flytte hjemmefra den trygge base hos mor og far. Gode gaver til hende der fylder 18, kan derfor være ting til hendes nye hjem, det kan være alt fra puder, dyner, penge, gryder, pander og meget mere.

Gaveideer til 20 års fødselsdag – Til en 20 års fødselsdag kan man give alt fra tøj, sko, make up, ting til håret eller små pynteting til hjemmet. Du vil nok opleve at hun vil blive ekstra glad for tøj og noget som hun kan have på når hun er i byen. Det kan være høje stiletter, kjoler, fede jeans eller en smart jakke.

Gaveideer til 30 års fødselsdag – Når man runder de 30, så begynder man at ønske sig langt flere praktiske ting, det er ofte ting til køkkenet, eller ting som kan hjælpe en i hverdagen. Du vil derfor opleve at hun måske ønsker sig en juicepresser, en blender, en kaffemaskine, en badevægt, nye håndklæder, sengetøj eller ting i den stil.

Gaveideer til 40 års fødselsdag – Til hende der fylder 40, kan du næsten være sikker på at hun går meget op i sit hjem og hvordan det ser ud når hun har gæster på besøg. Derfor kan ting som et nyt spejl, en komode, lamper, køkkenting, ting til badeværelset, til soveværelset og meget mere være gode løsninger.

Gaveideer til 50 års fødselsdag – Hvad giver man i gave til en kvinde der runder de 50 år? Det kan være svært, for på dette tidspunkt i ens liv har man garanteret allerede alt. En god ide kunne være at give ting til haven, det kunne være nye havestole, et havebord, planter, et drivhus, en parasol eller måske en hængekøje.

Gaveideer til 60 års fødselsdag – Til kvinden der fylder 60, kan du give alt fra gode cremer, ansigtspleje, en tur til wellness, et spaophold, måske en mindre rejse til en af europas storbyer, en parfume, en taske, eller et flot smykke.

Hvad giver man til hende i valentinsdags gave?

Valentinsdag er forholdsvist nyt her i landet, men rigtig mange giver store og flotte gaver i valentinsgave, det er derfor ikke uset at man giver en flot rejse eller et ophold på et smukt hotel eller slot. Men det kan også være meget andet end en så stor og flot gave på valentinsdag, det kan også bare være jer to som har en hyggelig dag sammen. I kan eventuelt tage ud og spise brunch, tag ud og få massage eller tage ud og spise på en hyggelig og romantisk restaurant om aftenen.

Det kan også være i vælger at holde en hygge dag, hvor i går en lang tur ved vandet, eller måske i skoven og nyder hinanden. Hvis du gerne vil overraske hende, så kan du altid lave noget god mad derhjemme og forkæle kvinden. Valentinsdag er ikke kun gaver, det handler ligeså meget om at være der for hinanden og vise kærligheden frem.

Hvad giver man til hende i julegave?

Julen er en dyr tid, men vil du gerne købe en god julegave til hende, så bør du først og fremmest finde frem til hvad hun ønsker sig. Når du har fundet frem til dette, så er det meget nemmere at finde en god gave, ønsker hun sig tøj, så tag med hende ud en af juledagene og lade hende prøve nogle ting hun kan lide, mens hun kigger væk, kan du i smug købe det til hende.

Men sørg for det ikke kun er selve juleaften at du overrasker hende, gør hele julen til noget særligt for hende, overrask hende med små søde ting, det kan være små breve eller små gaver som du giver når hun forventer det mindst.