Oplevelser til mænd er en sikker vinder!

Mænd elsker oplevelser og især hvis det er oplevelser som de kan dele med dem som de holder af, der findes et stort udvalg af spændende oplevelser både her i landet og i udlandet, vi giver her et par gode bud på hvilke oplevelser der hitter hos mænd.

Elastikspring – Vil du gerne give en gave til ham, som mener at han kan klare alt i verden, så giv ham et elastikspring og se om han tør. Elastikspring er ofte kædet sammen med polterabend, men det er ligeledes en god og sjov gaveide til manden der gerne vil udfordre sig selv og sine grænser.

Vinsmagning – Kan ham du søger en gaveide til godt lide god mad og vin, så giv ham vinsmagning, her kan han lære en masse om de forskellige druer og sorter og samtidig smage på en masse forskellige vine. Det er et hyggeligt arrangement hvor man kan lære en masse nyt.

Faldskærmsudspring – Hvis der er noget som en rigtig mand skal prøve i sit liv, så er det at hoppe ud fra et fly med faldskærm. Det er den ultimative manddomsprøve at hoppe ud og stole på sin faldskærm. Der kan hoppes både som solospring og tandem, med solospring skal der først tages et mindre kursus og med tandem kan man spring med en erfaren instruktør med det samme.

Hurtige biler – Nævn en mand som ikke elsker hurtige biler og har lidt fart i blodet. Ved at give ham et gavekort til at køre enten ferrari, lamborghini eller måske noget off-road i en land rover, kan han få tilfredsstillet sine fantasier. Man kan prøve alt ligefra kørsel på landevej, være passager i en bil med en professionel, eller prøvekører en formel 1 bil på bane.

Ballonflyvning – Ballonflyvning er noget af det smukkeste man kan opleve, det er fornemmelsen af at svæve langsomt og elegant hen over landet, mens man kan se den smukke natur fra oven. Det er et fantastisk syn og helt sikkert noget som skal prøves mindst en gang i livet.

En storbyferie – Vil du gerne dele en særlig oplevelse med din kæreste, så inviter ham med på en storbyferie. Her i Europa er der en masse spændende storbyer som alle kan noget forskelligt. Er du til kultur og historie, så er Berlin og rom et must. Er du mere til en romantik så er Paris byen i må til. Er du mere til shopping og ægte storby så er london stedet.

Wellness – Mange tænker måske at wellness mest af alt er for kvinder, men rigtig mange mænd elsker også wellness, og ikke mindst hvis oplevelsen kan deles sammen med den man holder allermest af. Der findes rigtig mange fede steder i landet, hvor man kan få fantastisk wellness, massage og pleje for krop og sjæl.

Et madlavningskursus – Hvis der er noget en rigtig mand skal kunne, så er det at lave lækker mad, et gavekort til et kursus i madlavning er derfor noget de fleste mænd ville elske. Det kan være alt fra at lære at lave den perfekte hjemmelavede pizza, til de perfekte bøffer og meget mere.

Mode og Fashion

Sko og sneaker – Hvis du ved at ham du søger gave til er vild med fashion og godt kan lide at klæde sig pænt på, så er han altid på udkig efter et par nye og smarte sko. Hvis han er den sporty type, så kunne en god ide være at gå efter et par sneakers, løbesko eller noget mere casual. Er han derimod lidt mere business typen, så kan du med fordel købe et par pæne spidse sko.

Skjorter – Hvis der er noget som mænd altid kan bruge så er det skjorter, skjorten fungere både til hverdag, til arbejdet, til skolen og til når man skal i byen. Hvis du ikke ved hvilken stil han er til, så hold dig til mere klassiske skjorte i enkle farver.

Ure – Et nyt og flot ur kan man altid bruge, et ur er meget mere end bare en genstand som viser klokken. Det signalere også hvem du er og hvilken type du er. Et ur mere et smykke i dag da alle har ur på deres telefoner, så et ur er helt sikkert med til at vise omverdenen hvem man er.

Jakkesæt – Selvom ham du søger gave til måske er den går mest i jakkesæt, så kan det stadig være en rigtig god gave, for indimellem skal man til et bryllup eller en fin anledning og så er det altid dejligt at have et pænt jakkesæt man kan tage på.

Alt indenfor personlig pleje

Cremer – I de senere år er det nu blevet legalt for den moderne mand at passe på sig selv, sin krop og sit udseende. Den moderne og unge mand er derfor altid på jagt efter produkter som kan hjælpe ham med at holde sig ung og frisk. En god creme er derfor et must, en creme som kan stramme op og give ham den rigtige glød i ansigtet.

Alt til barbering – Det er også blevet utrolig populært at anlægge et stort og velplejet skæg, til det skal man selvfølgelig bruge alle de rigtig redskaber såsom cremer, skum, skrabere og diverse maskiner.

Hårprodukter – Hvis der er noget som unge mænd går utrolig meget op i så er det deres hår, det skal sidde perfekt og have det helt rette udtryk. Start med at finde frem til hvilke hårprodukter han bruger og hold dig til det.

Elektronik

Høretelefoner – Kan ham du kigger efter gave til godt lide god musik og god lyd, så er det som en gave sendt fra himlen at modtage et par rigtig gode høretelefoner. Der findes rigtig mange på markedet, men hvis du ved hvilken type musik han er mest til så kan du nemmere finde frem til hvilke der fremhæver den gode lyd i netop denne type musik.

Film – Hvem elsker ikke at se en god film derhjemme, det er hyggeligt og altid noget man kan invitere venner på besøg til at hygge med. Det kan ligeledes være et gavekort til en tur i biografen med popcorn og alt hvad der tilhører.

Smartphone – En smartphone er måske blandt de allermest populære gaveideer til mænd og unge drenge i disse år. Smartphonen er blevet et universalt værktøj som kan holde os i forbindelse med vores venner og familie. Det er bestemt ikke en af de billigste gaveideer, men synes du han fortjener en ny telefon, så er det en oplagt gave.

Tablet – Selvom salget af tablets er dalet en smule, så har en tablet stadig nogle fordele som en telefon ikke har, den er nemmere og bedre at se film og youtube på, den er bedre at læse på og nogle ville også mene den var bedre til at besvarer mails med mere.

Ting til køkkenet

Blender – En blender er et rigtig godt redskab og værktøj i ethvert køkken, du kan lave lækre smoothies, blende supper, lave velsmagende pure og meget mere. Hvis du har små børn, er det også dejligt nemt at blende lidt grøntsager til mos, noget som de små elsker.

Espressomaskine – Espresso, cappuccino, der findes ikke det som en moderne fuldautomatisk espressomaskine ikke kan lave. Det er dejlig nemt, man stiller blot en kop under maskinen, trykker på en knap og så går den selv i gang med at kværne bønner, og lave dig en lækker cremet oplevelse.

Gryder – Gryder og pander er altid noget som man kan bruge, er han glad for at stå i køkkenet, så går han sikkert også op i god kvalitet. Du vil derfor også hurtigt finde ud af at en til to lækre gryder eller pander betyder mere for ham end et sæt med 8 middelmådige.

Kokkeknive – En rigtig mand som elsker at stå i køkkenet, elsker gode knive. Rigtige kokkeknive er dog ikke billigt på nogen måde, de koster rigtig mange penge, men en enkelt rigtig god kniv vil han blive glad for.

Ting til handymanden

Værktøj – Værktøj lyder måske som en kedelig ide, men mange mænd kan godt lide at gå og fixe lidt ting i garagen og i hjemmet. Det kan være alt fra en stiksav, til en boremaskine, til en rundsav eller noget helt andet.

Ting til haven – Her i landet er vi meget af tiden inde i vores hjem da vejret ofte er knap så godt udenfor, men når solen endelig kigger lidt frem, så elsker vi at være i vores have og invitere venner og familie på besøg. En god gave til have kan være alt fra planter og blomster, til en grill eller tilbehør til grillen, til nye havemøbler, hynder og meget mere.

Gave til den aktive mand

Løbesko – Har ham du søger gave til sat sig et mål om at tabe en masse vægt og komme i god form, så giv ham et par fede nye løbesko og motiver ham til at komme i mål og få styr på et sundt og aktivt liv.

Cykelsko – Kan han godt lide at cykle, hvad enten det er på landevej, til spinning eller med mountainbiken i skoven. Så giv ham et par fede cykelsko, så han kan fortsætte med at være aktiv og holde sig selv i god form.

Træningstøj – Hvis han er aktiv og dyrker meget sport, så er det også lækkert at have en masse træningstøj, så man ikke konstant skal vaske for at have noget rent at tage på. Det kan være alt fra en par smarte shorts, træningsbukser, tank tops, trænings t-shirts og meget mere.