150+ Gaveidéer til Ham

Leder du efter en gave til ham som har alt, og er du løbet tør for ideer til hvad du kan give ham i gave? Her giver vi dig en masse inspiration til de bedste gaveidéer til manden. Du kan derfor finde alt fra oplevelser, til tøj og mode, til små gadgets, til elektronik, til personlig pleje og meget mere. Der er dermed god garanti for at du her på siden kan finde noget som du ikke havde tænkt over før.

BALLONFLYVNING OVER DANMARK

Oplev danmark fra oven, den ultimative gave til ham som elsker unikke oplevelser, her kommer gavemodtageren op i en luftballon, herfra vil man kunne nyde stilheden og se det smukke land fra oven. Der er mulighed for flyvning i sommermånederne fra Jylland, Sjælland og fyn. Oplevelsen varer i alt 2-3 timer hvoraf en 1 time er i luften.

SE MERE

COOL-WELL KØLEBRØND

De fleste mænd har nok altid ønsker sig sit eget ølhul, et hul i jorden hvor man kan gemme sine øl og have dem i fred. Denne løsning er perfekt til kolonihaven eller sommerhuset hvor der måske ikke er strøm, med andre ord er den miljøvenlig da der ikke bruges strøm på at nedkøle dine øl. Der er plads til 24 dåser og en enkelt flaske vin i midten af det hele.

SE MERE

NANOLEAF AURORA SMART LED-BELYSNING

Med denne flotte LED-lysinstallation kan du derhjemme skabe en helt unik stemning. Du kan sætte panelerne sammen som du vil og via din telefon kan du skifte farve. De kan bruges overalt i hjemmet, på en væg i stuen, på drengeværelset eller måske i entréen.

SE MERE

SKO & SNEAKERS

Hvad enten du leder efter pæne og spidse sko, et par almindelig hverdagssko eller et par moderne sneakers, så kan du på dette link finde det hele. Start med at finde ud af hvilken stil ham du leder efter gave til har og så køb noget som du ved at han vil gå i selv.

SE MERE

TAG TIL GINSMAGNING

Gin er igen blevet populært blandt unge. På denne dag vil der være mulighed for at samge på forskellige gin, samt fortællinger om hvordan gin laves med mere. Der vil ligeledes være fremvisning på Danmarks eneste gin-dedikerede destilleri. En fantastisk oplevelse for ham som elsker gin.

SE MERE

ET SMYKKE

Der findes mange forskellige smykker til mænd, du kan finde de klassiske guld og sølv smykker. Men du kan også finde læderarmbånd, smarte halskæder og ringe i alverdens former og farver.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Hvis ham du leder efter gave til, har brug for at komme lidt væk og lade batterierne op igen, så er der intet som et ophold på Ystad Saltsjöbad. Her får i en overnatning i et superior værelse, stor morgenbuffet, en 3-retters middag og fri adgang til spaområdet.

SE MERE

EN SKÆGTRIMMER

Som mand kan man barbere sig helt glat den ene dag og næste dag står skægget igen som en vildmand. Med en skægtrimmer er det nemt og hurtig at trimme og vedligeholde ens skæg så det ikke får lov til at vokse i alle tænkelige retninger.

SE MERE

BLUETOOTH HØJTALER

Bluetooth højtalere er utroligt populære lige nu, det er ideen om det mobile anlæg som kan spille musik lige der hvor du er og det hele kan styres direkte på din telefon. Ideelt kan kan du have højtalere i hele huset og styre hver enkelt rum med musik og stemning direkte fra din telefon eller tablet. Oplagt som gave til indflytterfest.

SE MERE

BØF FOR 2

Hvem elsker ikke en god saftig bøf? Med dette gavekort i hånden kan han vælge mellem en lang række caféer og restauranter i landet. Her kan han tage sin kæreste, kone, mor eller far med ud og få et dejligt måltid i nogle hyggelige rammer.

SE MERE

TILE BLUETOOTH TRACKER

Kender du det, man er på vej ud af døren og skal skynde sig på arbejde. Men ligesom man skal til at gå ud af døren, så kan man ikke finde nøglerne. Denne lille gadget kan du sætte i dit nøglebundt og så kan du via en app få den til at larme så du nemt kan finde den.

SE MERE

KØR DJÆVLERÆS

Du har med garanti set programmet i fjernsynet. I djævleræs kommer du til at sidde bag rattet på en gammel spand, som så skal tæskes rundt på en lukke bane, hvor der er alverdens udfordringer. Tag din ven eller din far med ud på banen og se hvem der er hurtigst.

SE MERE

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO

En af de absolut mest klassiske og mest solgte parfumer igennem mange år er denne fantastiske parfume fra Giorgio Armani med navnet Acqua Di Gió. Den har en helt særlig velkendt duft af cedertræ, bergamot og vetiver. Det er den perfekte gave til ham, den kan derfor gives i bryllupsgave, fødselsdagsgave, konfirmationsgave, julegave og meget mere.

SE MERE

ARMANI HERREUR

Det italienske mærke Armani er et af de mest populærer mærke indefor modetøj, fashion og accessories både til mænd og kvinder. Firmaet har hovedsæte i Milano, herfra sælger de deres produkter til hele verden. Armani er synonym med luksus, penge og status.

SE MERE

12 RULES OF LIFE

12 Rules of life er skrevet af den amerikanske psykolog Jordan B. Peterson. han er af vor tids mest efterspurgte foredragsholdere og største tænkere. 12 Rules of life handler om ansvarlig, menneskets psykologi, krydret med fortidens visdom om at leve et meningsfuldt liv.

SE MERE

BRIDGEWALKING OVER LILLEBÆLT

Dette er en unik oplevelse og en af de eneste af sin slags i hele verden. Her kommer gavemodtageren op i en højde af 60 meter og kommer på en guidet tur over Lilebælt. Herfra kan vil der blive fortalt om broens arkitektur og de smukke natur omgivelser.

SE MERE

EN POPCORNMASKINE

Dette er den perfekte gave til ham som elsker at gå i biografen eller sætte en god film på derhjemme. For til en god film skal man selvfølgelig også have popcorn og hvad er bedre end en rigtig popcornmaskine. Denne gaveide kan gå til unge drenge og mænd i alle aldre.

SE MERE

EN DONUTMASKINE

Er der noget bedre end en helt nybagt donuts, som stadig er varm og frisk. Her kan du forkæle ham langt ind i hans sjæl, ved at give ham det, som alle mænd drømmer om, nemlig en donutmaskine. Det eneste han skal gøre er at lave en dej, opvarme maskinen og et par minutter senere er der nybagte donuts på menuen.

SE MERE

EN BOMBERJAKKE

Bomberjakker blev oprindeligt lavet til piloter, i dag er de dog en basis ting i enhver mands garderobe. Bomberjakker fås i mange forskellige stilarter, der er den klassiske i sort, men du kan også få de lidt mere hippe i eksempelvis rød eller grøn.

SE MERE

PRØV WHISKYSMAGNING

På havnen i Køge ligger det berømte bryggeri Braunstein, i vil starte med at blive vist rundt på bryggeriet, høre om dets historie og lære en masse om teknikker og meget mere. Denne oplevelse er for 2 og er derfor perfekt for venner som vil ud og opleve lidt. Der vil blive serveret 3 forskellige slags whisky som i kan smage på.

SE MERE

NYE BOXERSHORTS

Hvis ham du leder efter gave til, har det med at gå lidt for længe rundt i gamle underhylere, så er det måske tid til at få et par ny lækre boksershorts. Bokseshorts er en oplagt gave til svigersøn, svigerfar, til den unge mand, til kæresten og til ens far.

SE MERE

ROMANTISK OPHOLD PÅ SKRØBELEV GODS

På Langeland midt ude i den smukkeste natur finder du krøbelev Gods. Med dette ophold vil i få en overnatning for 2 personer, middag, morgenbuffet og rundvisning på det gamle gods. Der vil være god mulighed for at gå lange ture i de smukke omgivelser og nyde godset mange faciliteter såsom pejsestuen.

SE MERE

HÅRVOKS

Når håret skal styles og sættes, er der intet som hårvoks. Her på dette link kan du finde alle de bedste produkter til håret til mænd. Her er der mærker som American Crew, Id Hair, Renati D:fi og mange flere.

SE MERE

ROBOTSTØVSUGER

Der er nok ikke mange mennesker som elsker at skulle støvsuge og gøre hjemmet rent. Med en robotstøvsuger i huset, kan du komme hjem fra arbejde og imens du har været afsted, har den ordnet hele huset for dig. Du kan selv indstille tidspunkt med mere som den skal gå igang med at støvsuge, på den måde kan du planlægge at den gør det mens du er ude af hjemmet.

SE MERE

LUKSUSBRUNCH FOR 2

Hvem elsker ikke en god Brunch hvor der er alt hvad man kunne tænke sig, der er spansk skinke, pølser, bacon, æg, en friskpresset juice og en god kop kaffe. Gavekortet giver mulighed for at booke bord på en lang række caféer rundt om i landet.

SE MERE

POLAROID VINTAGE KAMERA

I en tid hvor alt skal være digitalt og ligge ude på nettet er det nu også meget cool at være lidt retro og gå i den modsatte retning. Med dette Polaroid kamera kan du tage nogle super fede vintage billeder og så fremkaldes de med det samme.

SE MERE

ØSTERSJAGT I LIMFJORDEN

Dette er den perfekte oplevelse til ham som elsker østers, men aldrig selv har prøvet at fange dem. Østersjagten foregår i Limfjorden sammen med en naturguide der vil fortælle om østersen og den smukke natur. Efter fangsten er overstået tændes der op i bålet hvor der vil blive grillet østers mens i drikker et koldt glas champagne.

SE MERE

JEAN PAUL PARFUME

Denne parfume fra Jean Paul har igennem mange år været en af mandens foretrukne parfumer, den er klassisk og velkendt for sin duft af lavendel, appelsin, mynte, vanilje, frisk luft, cedertræ og ikke mindst den velkendte form af en maskulin mandekrop.

SE MERE

FESTINA HERREUR

Festina er kendt for at være sponsor til Tour de France og mange andre sportsbegivenheder, de laver samtidig nogle af markedets mest solgte og efterspurgte ure overhovedet. Her har de lavet et maskulint ur i guld og sølv og med en mørkeblå baggrund på urskiven. Dette ur er perfekt både til hverdags og pænt brug.

SE MERE

48 LAWS OF POWER

48 Laws of power er skrevet af Robert Greene og indeholder 48 regler magt og hvordan disse principper bruges i politik og erhvervslivet. En fantastisk bog hvis du vil lære mere om magt og hvordan det bruges for at komme til toppen.

SE MERE

PRØV PISTOLSKYDNING

Er ham du søger efter en gave til, vild med våben og har han altid drømt om at få lov til at skyde med en pistol? Dagen starter med grundig gennemgang og introduktion til skydeteknik samt sikkerhed. Derefter er der præcisionsskydning med 9 mm pistol, samt hurtig skydning mod faldmål. Denne oplevelse er perfekt som gave til konfirmation, julegave og fødselsdagsgave.

SE MERE

LED-BÅND MED FJERNBETJENING

LED belysning er det nye, hvis du gerne vil gøre hjemmet endnu mere unikt, så kommer du ikke udenom at belysning spiller en stor rolle. Dette Led-bånd kan sættes bag ved reoler, bag fjernsynet, kommoden, bag et spejl, eller hvor du ønsker og kan dermed give et mere elegant eller dramatisk look.

SE MERE

NYE KØKKENKNIVE

Er der noget mere irriterende end at stå i et køkken og lave mad med et par sløve køkkenknive. Hvis ham du leder efter gave til elsker at stå i køkkenet, så vil han helt sikkert også elske at få et par nye kokkeknive. Perfekt gave til ham indflyttergave, jubilæumsgave og julegave.

SE MERE

EN NY SKJORTE

Når en mand tager en skjorte på, så ser han bare lidt mere professionel og trendy ud. Skjorten går aldrig af mode, den kan kombineres med jeans i alle afskygninger, en habit eller et par fede cowboyshorts. Du kan få de helt simple som ofte er brugt i erhverslivet og til de kortærmede sommerskjorter.

SE MERE

PIZZAKURSUS HOS BIRKS KØKKEN

Hos Birks køkken, inviteres du til en hyggelig og lærerig dag med fokus på at lære at lave rigtig hjemmelavet italiensk pizza fra bunden. Du vil lære at lave den perfekte pizzadej, hvordan man laver bunden tynd og sprød, valg af topping og tilbehør, sidst men ikke mindst så nydes de lækre pizzaer sammen med god vin og nogle gode mennesker.

SE MERE

EN NY TOILETTASKE

Med en toilettaske er det nemt at pakke og organisere alt det grej man normalt bruger på toilettet. Her kan du pakke din tandbørste, tandpastaen, dine cremer, shampooer og hvad du ellers har brug for.

SE MERE

ROMANTISK OPHOLD PÅ BANDHOLM HOTEL

Bandholm er af flere omgange blevet anerkendt som et af danmarks bedste og mest romantiske hoteller. Her er der god mulighed for at gå en lang tur langs vandet, nyde den gode mad i restauranten og nyde udsigten fra hotellet. Ved ankomst vil der være friske jordbær dyppet i chokolade, en 3-retters menu, stor morgenbuffet og altid varm kaffe i loungen.

SE MERE

SHAMPOO

Shampoo er ikke bare shampoo og hvis ham du leder efter gave til går meget op i sit hår og udseende, så ved han godt at der er forskel på den billige shampoo og en kvalitets shampoo. Håret bliver bare flottere og har mere glans når det blvier plejet med gode produkter.

SE MERE

HØRETELEFONER

Hvem elsker ikke god lyd? Med et par gode høretelfoner kan du lukke dig helt ind i et godt stykke musik og nyde de små variationer og detaljer ned til mindste detalje. De mest populære hovedtelefoner er idag ledningsfri, det vil sige at du kan bevæge dig rundt og ikke skulle tænke på ledninger og andet.

SE MERE

MINIFERIE FOR 2

TRænger ham du søger efter en gave til, at komme lidt væk og få hverdagen lidt på afstand? Så er der intet bedre end at tage på en lille miniferie med en man holder af. Her vil der være tid til afslapning og der vil være sørget for morgenbuffet og en god middag til jer begge.

SE MERE

WIFI VEJRSTATION

med denne smarte vejrstation kan han følge vejret helt lokalt lige der hvor han er. Alt data sendes direkte til din telefon, tablet eller computer så du kan følge den mindste ændring i vejret. Vejrstationen måler alt fra lufttryk, luftfugtighed og meget mere.

SE MERE

PRØV BANECYKLING

På Danmarks eneste indendørs cykelbane inviteres du nu ind til at kæmpe på banen der aldrig ender. Der vil være undervisning i teknik og så vil der være mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer og se hvordan man klare sig.

SE MERE

HUGO BOSS DEO STICK

Hvis du søger gave til ham som ofte er aktiv i løbet af dagen og dermed ønsker at dufte godt og friskt efter diverse aktiviteter, så er denne deo stick fra Hugo Boss Bottled et oplagt valg til en god gave.

SE MERE

TOMMY HILFIGER UR

Dette herreur fra Tommy Hilfiger er stort og vil give masser af opmærksomhed, urskiven er cremefarvet, der er store og maskuline tal og selve urkassen er i børstet stål, remmen er i brun læder og giver uret et luksuriøst touch og finish.

SE MERE

FEAR

Fear er en prisvindende bog skrevet af Bob Woodward. bogen giver et unikt indblik i Præsident Trumps hverdag, hans ledelsstil og de beslutninger han har skulle træffe fra det ovale kontor. Bogen bygger på interviews af topfolk som har siddet tæt på Præsidenten og observeret hans ageren som verdens mest magtfulde mand.

SE MERE

I FODSPORENE PÅ FLAMMEN & CITRONEN

Hvor meget kender du egentlig til den tid hvor Danmark var besat og hvor der var soldater i gaderne. Denne dag er fyldt med 2 timers gåtur rundt i indre by, der vil være stop med fortællinger ved historiske steder hvor frihedskampen udsprang under 2. verdenskrig.

SE MERE

EL-LØBEHJUL

Med dette løbehjul kan du nemt og hurtigt komme fra a til b. Det kan transportere dig op til 10 kilometer på en enkelt opladning. Samtidig er det super sjovt at køre på løbehjulet, perfekt til de mindre ture hvor du ikke gider at gå, samt hvis du arbejder på et kontor.

SE MERE

ZENKURU MASSAGESÆDE

Hvis ham du leder efter en gave til, er den typiske gamer, som sidder meget foran skærmen og spiller. Så er der intet som at sidde i sin kontorstol og samtidig få dejlig massage, men ikke nok med massage, så varmer den også nakke, skuldre og ryggen op.

SE MERE

EN NY JAKKE

I et land som Danmark, skal man være klar på alle slags vejr, det ene øjeblik kan det være sol og det næste øjeblik kan det vælte ned med regn. Vi har derfor brug for mange forskellige jakker. Det kunne være en overgangsjakke, en fleecejakke, en vinterjakke, eller en regnjakke.

SE MERE

MEYERS HOTDOG KURSUS

Nu kan du give dette gavebevis til manden som elsker hotdogs og som vil elske at lære at lave hotdogs i verdensklasse. Dette kursus finder sted i Meyers madhus i indre København, kurset varer små 5 timer og der vil være undervisning i at lave de perfekte stegepølser fra bunden, vælge det rette tilbehør og meget mere.

SE MERE

ET NYT BÆLTE

Hvis du mangler en billig gaveide og er helt tørlagt for gode ideer, så er et flot bælte oplagt. Det kan være et ganske almindeligt sort læderbælte. Det kan også være et bælte fra et af de kendte mærker som Hugo Boss, Gucci, Tiger of Sweden eller Tommy Hilfiger.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ FALKENBERG STRANDBAD

Med udsigt ud over kattegat ligger det smukke og idylske Falkenberg Strandbad. Fra Spaafdelingen kan du ligge og blive betaget af den enestående udsigt. Opholdet inkluderer overnatning i deluxe værelse med udsigt over vandet, en 3-retters middag og stor morgenbuffet, samt fri adgang til de lækre spafaciliteter.

SE MERE

NYE BARBERBLADE

Hvis du blot leder efter en lille gave som ikke koster alverden, det kunne være en adventsgave eller en gave til din bror. Så er et par nye barberblade både billigt og nemt. Du kan købe dem både på nettet eller ude i en fysisk butik.

SE MERE

Nintendo Switch

Nintendo Switch er den mest solgte spilkonsol lige nu, her kan du få de fedeste single og multiplayer oplevelser og det hele med en fremragende grafik. Switch er håndholdt med en stationær docking station, når der er venner og familie på besøg, kan de tilslutte deres switch og så kan man spille sammen.

SE MERE

MINICRUISE TIL OSLO FOR 2

Har du nogensinde været på Oslo båden? Hvis ikke så er dette en unik oplevelser hvor man sejler op igennem den smukke fjord. Når i ankommer til Oslo, kan i gå en lang dejlig tur i byen. Ombord på færgen er der mulighed for at shoppe, spise, gå på casino og meget mere.

SE MERE

NOKIA KROPSVÆGT

Er der noget som vi danskere går op i, så er det vores sundhed og vores vægt. Denne smarte badevægt kan have 8 brugere og du kan dermed nemt følge hvordan det står til med vægten over en længere periode. Dermed kan hele familien holde øje med deres sundhed og følge hvis der sker udsving.

SE MERE

ROMSMAGNING HOS SMAG FØRST

Hvis ham du leder efter gave til, er vild med rom, så tag ham med til romsmagning. Her vil der være mulighed for at teste op til 6 forskellige rom. Hele oplevelsen tager små 2 timer og der vil blive udvekslet gode historier fra de varme lande.

SE MERE

PACO RABANNE 1 MILLION

Paco Rabanne 1 million er parfumen til den unge mand, som ved hvad han vil her i livet, som ikke er bange for at forføre og udtrykke personlighed. Duften er sensuel og har noter af blodappelsin, mynte og grapefrugt.

SE MERE

HUGO BOSS HERREUR

Moderne sort herreur fra Hugo Boss, urremmen, urskiven og urkassen er sort, det er kun detaljer som visere og tal som er lyse, uret er yderst maskulint og har et råt og ungdommeligt udtryk.

SE MERE

ELON MUSK

Bag de store virksomheder SpaceX, SolarCity, Paypal og Tesla, finder vi en finurlig mand ved navn Elon Musk, som nok mest af alt er kendt for at kunne tænke en del større end de fleste mennesker. Dette er en ærlig fortælling om en barndom med mobning i skolen og vold i hjemmet, til hvordan han blev manden der vil redde vores planet fra katastrofen.

SE MERE

GUIDET TUR MED EN HJEMLØS

På den oplevelse får du den fulde sandhed om et liv på gaden med stoffer, alkohol, vold og prostitution. Du vil blive guidet rundt i byen af en hjemløs og få et unikt indblik i hvordan de overlever det barske liv på gaden. Turen rundt i byen vil tage omkring 2 timer og der vil være plads til både smil og tårer.

SE MERE

ANTI-TYVERI-RYGSÆK

Denne rygsæk er lavet i et materiale der gør at den ikke kan skæres i stykker, samtidig er alle dens rum gemt godt væk og kun tilgængelige for dig som ved hvor de er, med andre ord en perfekt gave til ham der rejser meget. Den har også et indbygget usb kabel så du kan oplade din telefon uanset hvor du befinder dig.

SE MERE

NYE HÅNDKLÆDER

Er der noget man altid kan bruge, så er det et par nye håndklæder. Med tiden bliver håndklæder bare kedelige og misfarvede at se på, så leder du efter en gave til ham som har alt, eller en ung fyr som netop er flyttet hjemmefra, så er dette den oplagte gaveidé.

SE MERE

NY JEANS

Hvis ham du leder efter en gave til elsker mode, stil og fashion, så har han sikkert allerede garderoben fyldt med fede jeans. Men man kan altid bruge et par nye jeans, her kan du finde alle de kendte og bedst sælgende brands.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ MARIENLYST STRANDHOTEL

Marienlyst Strandhotel blev grundlagt i 1861, stedet emmer af ro og fordybelse. Med dette påhold kan du give ham en overnatning på et dobbeltværelse med havudsigt. Der vil være en 3-retters menu i restauranten, stor morgenbuffet, samt mulighed for at benytte de lækre spafaciliteter både inde og ude.

SE MERE

SKÆGOLIE

De senere år er det igen blevet moderne for mænd at have et stort og flot skæg. Til det store skæg skal man selvfølgelig have nogle pleje produkter så skægget ikke bliver trist og kedeligt at se på, her er en skægolie optimalt da de giver glans og glød til skægget.

SE MERE

SMARTWATCH

Der kommer flere og flere smart watches på markedet, de kan tracke din sundhed, du kan give simple kommandoer til din kalender og andre ting, samt du kan besvare opkald og andet på farten. Det er især smart til de situationer hvor du ikke har mulighed for at tage din mobil frem.

SE MERE

HERREFROKOST FOR 2

Hvem kan indtage en Ribeye på hele 500 gram uden problemer? Her kan du invitere en ven eller en kollega med ud og spise de saftigste bøffer med sprøde pommes frites. Her kan i nyde den lækre mad og de hyggelige omgivelser. Oplagt som oplevelsesgave til far.

SE MERE

AUTOMATISK VINPUMPE

Hvor mange gange har man ikke stået med huset fuldt af gæster og den varme mad er serveret, man mangler bare vinen, men proppen vil ikke op. Denne automatiske vinpumpe gør det nemt at åbne enhver flaske vin, du sætter den blot på og trykker på en knap.

SE MERE

OPLEV SORT SOL

Her i landet kan vi ikke byde på vulkaner og andet vild natur, men vi kan byde på noget af det smukkeste fra dyrenes verden, nemlig sort sol. Kort inden solnedgang vil du få en unik oplevelse på 3-4 timer hvor mere end 1 million stære flyver rundt på himlen i samlet flok og danner de smukkeste formationer.

SE MERE

LACOSTE DEO STICK

Lacoste er kendt for deres polotrøjer og ikke mindst deres velduftende parfumer. Denne deo stick har en masse power og styrke med noter af lakrids, lime og citrus samt friske grønne blade, den holder dig frisk og velduftende gennem hele dagen.

SE MERE

MVMT HERREUR

MVMT er et forholdsvist nyt brand som især har haft stor succes på de sociale medier. Deres mission er at modernisere en industri som er gået lidt i stå innovationsmæssigt. I dag er mere end 1,5 milloner mennesker verden over der ejer et MVMT ur.

SE MERE

MAN’S SEARCH FOR MEANING

Man’s search for meaning er en fantastisk fortælling af østriske psykiater Viktor Frankl, som var fange i koncentrationslejre i perioden mellem 1942 og 1945. I den tid mistede han alt hvad ejede, inklussiv sin familie. Hele bogen bygger på at man ikke kan undgå smerte og tab i livet, men ens mindset og tilgangen til smerte kan man selv kontrollere.

SE MERE

PRØV SVÆVEFLYVNING

Der findes næppe noget smukkere end Danmark fra oven om sommeren. Med en oplevelse som svæveflyvning kommer du op i et svævefly med en erfaren pilot, herfra kan du nyde stilheden og det smukke landskab.

SE MERE

VOONI CITYROCKER

Kender du det at man er på stranden med sine venner, man sætter noget musik på telefonen, men lyden er dårlig og man kan næsten intet høre. Med dette mobile højtalersystem kan du have fantastisk lyd med dig overalt du færdes. Du tilslutter blot din telefon via bluetooth og så har du god musik så alle kan høre med. Kan ligeledes bruges til festivaler.

SE MERE

FRAMEO DIGITAL FOTORAMME

Med denne digitale fotoramme kan du altid vise de nyeste billeder til gæster og familie når de kommer forbi. Skærmen har en touchscreen, så du kan nemt tage billeder med mobilen og overføre dem til fotorammen og derefter vises de i et diasshow. Den har kapacitet til 8 GB billeder og der kan indsættes et SD kort hvis der er behov for mere plads.

SE MERE

EN POLO T-SHIRT

Polo t-shirten blev oprindeligt fremstillet til tennisspillere, i dag bruges de både af sportsfolk mens også til almindelige hverdage og til arbejde. Polo t-shirten er en blanding mellem en skjote og en t-shirt, den er behagelig at have på og ofte mere luftig end en skjorte.

SE MERE

TAG TIL VINSMAGNING

Vil du gerne forkæle en du holder af, hvad enten det er en partner, en ven eller en kollega, så giv ham et gavebevis til vinsmagning i enten Aarhus eller København. Oplevelsen varer i alt cirka 3 timer og der vil blive smagt på mellem 6 og 8 vine. Under forløbet vil der blive serveret brød og vand.

SE MERE

EN KASKET

Har du dårlig hårdag og vil du gerne gemme den store manke lidt væk, så er der intet så godt som en kasket. Kasketten kan ligeledes skygge for solens stråler, hvilket kan være rart på en varm sommerdag.

SE MERE

GOLF & GOURMET PÅ HOTEL AMERIKA

Er gavemodtageren bidt af golf og gode oplevelser, så tag en tur forbi hotel Amerika og nyd et dejligt ophld, mens at der samtidig er mulighed for at spille en masse golf på de nærtliggende baner.

SE MERE

AFTERSHAVE

Kender du det når man lige har barberet sig og man opdager at man har røde knopper i hele ansigtet. Med en god aftershave kan du hurtigt få lukket alle porerne efter barbering og dermed kommer der ikke snavs og andet ind under huden.

SE MERE

IPAD

Ipaden har efterhånden været på markedet i en del år, i den tid er der sket meget. De fås både som Ipad mini og Ipad pro. Den mindre udgave er oplagt til børn og unge som spiller simple spil, mens ipad pro er oplagt til tungere arbejde som video redigering og grafisk arbejde.

SE MERE

TAPAS FOR 2

Rundt om i landet er der de senere år skudt mange tapasrestauranter op. Det er de små lækre delikatesser og lækkerier som frister os og hvem også stå for spansk skinke, spanske oliven, soltørrede tomater, hjemmebagt brød og alle de andre lækre ting fra middelhavets kyst.

SE MERE

GEENI LED-PÆRE

Med lys kan du sætte den helt rigtige stemning i hjemmet. Har du tænkt dig at lave en romantisk aften for din kæreste, så kunne det være en farve blanding af rød og orange. Har du inviteret vennerene på gaming hele natten, så kunne det være en blanding af blå, lilla og grøn.

SE MERE

EVENTYR PÅ AARHUSBUGTEN

Aarhusbugten byder på et rigt dyreliv, på turen vil du måske kunne spotte sæler og marsvin. Hele oplevelsen foregår med en passioneret guide som fortæller om dyrelivet, naturen og så har båden 2×300 hestekræfter, så til tider skal du være klar på at holde fast.

SE MERE

HUGO BOSS BOTTLED

Hugo Boss er kendte for at lave nogle af de bedste og mest velduftende parfumer til mænd og denne Hugo Boss Bottled Sport er ingen undtagelse. Den er perfekt til den aktive mand der elsker at holde sig i form, se godt ud og som dyrker en masse sport.

SE MERE

MICHAEL KORS HERREUR

Michael Kors er et globalt brand der gør sig i alt fra sko, modetøj, smykker, parfumer og ure til mænd og kvinder. Manden bag Michael kors er egentligt døbt Karl Anderson og har blandt andet en jødisk mor og en svensk far.

SE MERE

THE AUTOBIOGRAPHY OF MALCOM X

Malcom X er kendt som en mand der gik forrest i kampen for de sortes rettigheder i hele verden. Bogen blev skrevet af journalisten Alex Haley og blev udgivet kort efter drabet på Malcom X.

SE MERE

BODYFLIGHT I VINDTUNNEL

De fleste af os har med sikkerhed tænkt over hvordan vægtløshed egentligt føles, det kan du nu få lov til at mærke på egen krop i en bodyflight simulator. Dagen starter med at certificeret instruktør vil guide og fortælle om sikkerhed med mere, derefter er der lidt opvarmning og så er det ellers ind og blive kastet rundt af vinden og mærke vægtløsheden.

SE MERE

VOONI VR BOX HEADSET

virtual reality er det nye, med dette headset kan du med din telefon opleve en helt ny verden som du kan udforske på egen hånd. Med disse briller kan du mærke suset i maven når du kører gennem en stor rutchebane, når du flyver i jagerfly, eller mens du dykker med hajer i dybet, alt sammen i en virtuel verden.

SE MERE

GRYDER & PANDER

Hvem kan ikke altid bruge et par nye lækre gryder og pander. Til ham der elsker at stå i køkkenet og lave lækker mad, er det her en oplagt gave. Gryder og pander bliver med tiden ødelagt og derfor skal der også nye til med tiden.

SE MERE

EN HÆTTETRØJE

Til de kolde dage og aftener er der intet bedre end at trække i en god hoodie, som både kan holde en varm og vise ens stil. De mest populærer brands er blandt andet danske Les Deux, Adidas, Nike, Kronstadt, Superdry og Vans.

SE MERE

FLØDEBOLLEKURSUS HOS SOCIAL FOODIES

En rigtig mand kan tømme en hel bakke med flødeboller allerede inden Champions League kampen er gået i gang, men kan han også finde ud af at lave dem selv? Her får han et sjovt og hyggelgit kursus i at lave de lækreste flødeboller. Der laves 5 store og 5 små, som han kan få med hjem, der vil derudover være smagsprøver på is og chokolade.

SE MERE

ET HALSTØRKLÆDE

På de kolde vinterdage er det nødvendigt at pakke sig godt ind så kulden ikke rammer kroppen. Et halstørklæde holder området omkring halsen varm og chancen for at blive forkølet eller få halsbetændelse mindre.

SE MERE

OPHOLD I VILDMARKEN

Vi mennesker lever idag et alt for stresset liv, hvor vi slet ikke er i kontakt med moder natur. Her er der dog mulighed for at koble helt af og blive et med naturen. Her vil der være vildmarksgourmet lavet af en professionel gourmetkok, overnatning i tipi på rensdyrskind, samt mulighed for at benytte vildmarksbadet og svedhytten.

SE MERE

EN ANSIGTSCREME

Den moderne mand må i dag gerne passe godt på sin hud og pleje den. For at få en flot og homogen hud uden urenheder og bumser er man nødt til at bruge gode cremer som fugter og plejer huden efter bedste evne.

SE MERE

IPHONE X

Der kommer hele tiden nye iPhones til og de fortsætter med at sælge som varmt brød. Det er det enkle design og det stabile styresystem som folk er vilde med. Klik dig ind og find den iPhone som passer til gavemodtagerens krav og ønsker.

SE MERE

POLOSPILLER FOR EN DAG

Polo er også kendt som kongens spil og det er faktisk en ret krævende og svær sport. Dagen starter med intro til polo, en gennemgang af sikkerhed og basis polo teknik. Derefter vil du komme i sadlen og prøve kræfter med denne sport.

SE MERE

SMART LOCK

Har du prøvet at tabe din nøgle og ikke kunne komme ind i hjemmet? Med denne smarte lås kan du åbne din hoveddør med en app på din mobil. Du kan ligeledes uddele nøgler til resten af familien så de nemt kan komme ind og ud.

SE MERE

PRØV FLYBOARD

Med et flyboard spændt fast om dine ben, skal du være klar til at blive skudt op i luften fra vandet. Her skal du så prøve at holde balancen i en højde af op til 8 meter. Dagen starter med en sikkerhedsbriefing på små 45 minutter og derefter får du op til 15 minutter i luften på flyboardet.

SE MERE

LACOSTE POUR HOMME

Den intelligente, modne og sofistikerede mand skal dufte godt, passe og pleje sig selv og have styr på sit liv. Den gode duft finder du i denne Lacoste Pour Homme, den har en romantisk og sensuel duft af syrlig grape, lime, citrus og krydret med kanel og kardemomme.

SE MERE

LACOSTE HERREUR

Tilbage i 1933 blev det franske modetøjsfirma grundlagt af René Lacoste. De fik deres gennembrud da de begyndte at fokusere på at lave skjorter til tennis, hvilket senere blev til polo t-shirts. Lacoste har butikker i hele verden og sælger idag alt fra modetøj, til solbriller, parfumer, sko og selvfølgelig ure.

SE MERE

JO NESBØ – MACBETH

Er du til en god krimi, så er Jo Nesbø altid værd at læse. Macbeth omhandler nogle af menneskets mørke sider, hvor vi følger betjenten Macbeth som kulegraver den kriminelle underverden, men Macbeth har også selv sine helt egne problemer at kæmpe med.

SE MERE

PRØV ET TANDEMSPRING

Hvis du skal give en gave til en mand som mener at han er kongen og at han ikke frygter noget i livet, så giv ham en oplevelse for livet og se om han tør springe i faldskærm. Springet foretages i samarbejde med erfaren instruktør, hvilket vil sige at der ikke skal bruges tid på teori, man bliver blot spændt sammen med instruktøren og så går det ellers op af.

SE MERE

MINIKØLESKAB

Kender du det når man får serveret en varm øl eller sodavand? Med dette køleskab i mini format kan du have kolde øl og sodavand hvorend du befinder dig, om det er i bilen, på båden eller i sommerhuset. Køleskabet er designet til at kunne indeholde en sixpack.

SE MERE

DENVER WAKE-UP LIGHT

Er der noget bedre end at vågne stille og roligt op om morgenen. Her har du en lampe kombineret med et væggeur, inden du skal op om morgenen, lyser den gradvist mere og mere op og du får dermed den perfekte start på dagen. Den kan ligeledes bruges til hyggebelysning og da den bruger LED-belysning kan du styre farven og dermed sætte en stemning.

SE MERE

EN T-SHIRT

Her kan du finde en lang række af alle de mest populære brands blandt t-shirt til unge drenge og mænd. Udvalget og typerne af t-shirts er mange. Det kan være en T-shirt som han kan træne i, det kan være en t-shirt med et flot motiv eller måske en t-shirt med et sjovt citat.

SE MERE

CHOKOLADEBRUNCH HOS PETER BEIER

Er der noget bedre end at vågne stille og roligt op en søndag morgen og vide at man ikke behøves at gå til bageren, for i dag står den på lækker brunch. Men ikke bare en almindelig brunch, en brunch med chokolade og bobler. Med dette gavebevis i hånden kan han tage en med som han holder af og dele en hyggelig dag sammen.

SE MERE

PUNGE & KREDITKORTHOLDER

Med en pung kan du holde styr på dine kontanter, mens en kreditkortholder er god til at holde alle ens kreditkort samlet. i en tid hvor vi alle har en masse kort er det vigtigt at kunne organisere dem og have dem med sig hvorend man færdes.

SE MERE

LUKSUSOPHOLD PÅ ALTER MEIERHOF

Dette ophold på Alter Meierhof er for 2 personer i to nætter. Der vil være overnatning på et stilfuldt og hyggeligt dobbeltværelse, der vil være frisk frugt ved ankomst, middag i restauranten, 50 minutters body massage, 20 minutters kropsbehandling fri entre til de lækre spafaciliteter.

SE MERE

ANSIGTSSCRUB

Til tider kan vi alle have lidt urenheder i ansigtet, her er det vigtigt at man får fjernet alle urenheder og fedt fra huden. Det gøres optimalt med en god ansigtsscrub som renser i dybden og fjerner alt det uønskede.

SE MERE

ET ACTIONKAMERA

Med et actionkamera i hånden er du klar til at dokumentere og optage alle hændelser i dit liv. Du kan dykke ned under vandet, sætte det fast på bilen, filme mens du laver et stunt på skateboardet og mange andre sjove ting. Et actionkamera er en oplagt gave til ham som elsker at lave små youtube videoer.

SE MERE

GÅ AMOK I EN PØLSEVOGN

Har du en kammerat, en far eller en kollega som altid stopper når han ser en pølsevogn? Vi alle kender nok den type, men nu kan du udfordre ham. Med dette gavekort kan i begge gå amok i en pølsevogn i 1 time. Hvem kan spise mest? Hvem er hotdog kongen?

SE MERE

SMART CYKELLÅS

Med denne smarte cykellås, skal du ikke være bange for at smide nøglerne til din cykel væk, du kan nemlig åbne den med din telefon. Ikke nok med det så kan appen hjælpe dig med at finde din cykel, hvis du ikke kan huske hvor du satte den.

SE MERE

PRØV HANGGLIDING

Hvem har ikke drømt om at være fugl og kunne flyve lydløst henover landet mens man betragter alt lidt fra oven. Denne oplevelse giver dig mulighed for at se landet fra en højde af 500 meter, her vil du kunne se Danmark i fugleperspektiv, hvis vejret tillader det flyves der i 10 minutter.

SE MERE

BVLGARI MAN

Hvis ham du søger gave til ikke er bange for at vise sin maskulinitet så er denne parfume fra Bvlgari et rigtig godt køb. Parfumen kan bruges af mænd i alle aldre og har duftnoter af grapefrugt, hvid fresia og kardemome.

SE MERE

GUESS HERREUR

Guess er et Amerikansk mærke som er særligt store indenfor tasker og ure. Firmaet blev grundlagt i 1981, de startede med et par små butikker, men i dag er de over hele verden og er et af de førende luksusbrands.

SE MERE

MANDEN DER SØGTE SIN SKYGGE

David Lagercrantz har skrevet denne fantastiske krimi, som ære, overgreb og minder fra barndommen. Så hvis du leder efter en god krimi til den læseglade mand, så er manden der søgte sin skygge en sublim bog.

SE MERE

KØR LAMBORGHINI

På både jyllandsringen og sjællandsringen har du mulighed for at køre en vaskeægte lamborghini med mere end 500 hestekræfter, du får hele 4 omgange i dette bæst af en superbil. Under hele forløbet vil du være ledsaget af en professionel instruktør, som vil give dig gode tips og råd om at få mest muligt ud af bilen, samt tips til sikkerheden.

SE MERE

CHOKOLADE-FONTÆNE

Findes der noget bedre end smeltet chokolade på et par nye friske danske jordbær? Med denne chokolade-fontæne kan du nemt opvarme chokolade og lade løbe ned over frisk frugt eller hvad du end ønsker. Den er både sjov og hyggelig at tage frem når han har venner på besøg, eller når der skal laves en romantisk aften med kæresten.

SE MERE

UDSTYR TIL KØKKENET

Hvis ham du leder efter en god gave til, har sagt at han ønsker sig udstyr til køkkenet, så kan du her finde alt fra brødkasser, juicemaskiner, espressomaskiner, mandolinjern, en stegeso, skåle, kaffekværne og meget mere. Klik dig ind og se det store udvalg i udstyr til køkkenet.

SE MERE

NYE STØVLER

Om vinteren bliver det rigtig koldt her i landet og her er det godt at have noget fodtøj som kan holde en godt varm. Et par gode vinterstøvler er ideele til det kolde vejr, hvorimod et par gummistøvler er oplagt når det regner. Klik dig ind og se det store udvalg i støvler til mænd.

SE MERE

TAG TIL ØLSMAGNING

Rundt om i landet skyder der konstant små mikrobryggerier frem, der har faktisk aldrig været flere bryghuse end nu. mange af dem åbner dørene op for at man kan komme ind og se produktioner, smage på sagerne og få en god historie. Klik dig ind og se alle de steder du kan tage til ølsmagning i landet.

SE MERE

NYE SOLBRILLER

Når man har gået en hel vinter og set frem til at solen igen kommer frem, så er der intet bedre end de første dage hvor man igen kan tage sine solbriller på og smide sig på et tæppe og nyde solen.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ THE THIEF I OSLO

Glem alt om hverdgens stress og jag og overgiv dig til en dag uden forpligtelser. På dette ophold får du en overnatning i et lækkert dobbeltværelse, 50 minutters klassisk massage, indgang til Thief Spa, samt morgen. Der er ligeledes et moderne fitnesscenter som du frit kan benytte.

SE MERE

BALSAM TIL HÅRET

Balsam er det bedste for dit hår, det renser i dybden og efterlader det dejlig blødt. Du vil også opleve at håret er meget nemmere at style når først du har renset det med en god balsam.

SE MERE

PLAYSTATION 4

De fleste mænd elsker at tænde for deres playstation og tage spil fifi mod en god ven, eller tage et spil Call of Duty. Du kan få alle de mest populære spil til playstation, klik dig ind og find den helt rette konsol til ham lige her.

SE MERE

KØR EN KAMPVOGN

Savner du spænding og adrenalin i hverdagen. Med denne oplevelse kan han få lov til at køre 2 forskellige militærkøretøjer. Dette er en oplagt gave til enten bror, din far eller en god ven.

SE MERE

SMART CYKELNAVIGATOR

Skal du cykle til et sted hvor du ikke lige kender destinationen, så er denne cykelnavigator din hjælp. Du går blot ind i appen og giver den en endestation, derefter vil den guide dig til hvor du skal cykle hen. Det kan ikke blive meget lettere.

SE MERE

PRØVEDYK I KATTEGATCENTRET

Har du længe overvejet om dykning var noget for dig, så er dette en unik oplevelse hvor du kan finde frem til hovr magisk det er at være vægtløs under vand. I kattegatcentret foregår dette prøvedyk blandt havål, makreller og hornfisk. Dykket varer små 25 minutter med en erfaren dykkerinstruktør.

SE MERE

CALVIN KLEIN IN2U

IN2U er en frisk og orientalsk duft som får dig til at tænke på drømme og varme himmelstrøg. I toppen dufter den af citrus og tomat og i bunden har den mere fremtrædende dufte som hvid moskus, træ og natur, vilde blomster og et strejf af kakao. IN2U er perfekt til den karismatiske mand som er forførende og har store drømme med livet.

SE MERE

SEIKO HERREUR

Seiko er et Japansk firma som udelukkende fokusere på ure af højeste kvalitet. historien om Seiko begynder tilbage i 1877 hvor den blot 22 årige Kintarou Hattori startede en lille butik som reparerede ure, 8 uger efter indvielsen af butikken havde han prdouceret sit første vægur, siden gik det stærkt og i dag i den global spiller for herreure.

SE MERE

SAPIENS

Med denne unikke bog i hånden får du et indblik i hvordan vi som mennesker har udviklet os og hvordan vi er blevet til dem vi er. Bogen starter små 100.000 år tilbage i tiden, for dengang var vi 6 forskellige menneskearter, men hvad skete der siden vi ente med kun at være en menneskeart tilbage på jorden?

SE MERE

PRØV KLATRING

Søger du efter en gave til ham som elsker at være aktiv og udfordre sig selv, så giv ham 2 timer i en klatrehal, med professionel instruktør og tag eventuelt selv med. Oplevelsen er nemlig for mindst 2 person, med i oplevelsen er ligeledes udlån af udstyr i form af klatresko og seler. God fornøjelse.

SE MERE

Vooni® Power Stone Bank

Normalt er en powerbank, noget som man gemmer væk, da de er klodsede og grimme. Men denne Vooni® Power Stone Bank, er både flot og se på og lækker at røre ved. Den har 2 udgange hvor der kan lades fra, den kapacitet er på 10400 mAh og så vejer den kun 244 gram. Dette er en oplagt gave til ham der altid løber tær for strøm.

SE MERE

UKKO SCHNAPPS SNAPSEGLAS

Her ser du nogle smukke og minimalistiske snapseglas i rustfrit stål fremstillet i Finland. disse glas er mandige og udtrykker stil. Så næste gang der er julefrokost for drengene og disse glas kommer på bordet vil de helt sikkert få en stor mængde opmærksomhed. De leveres i flot gaveæske og kan købes både som 2-pak og 4-pak.

SE MERE

BLAZER & JAKKESÆT

En mand kan have et par jeans og en t-shirt på, men i det øjeblik han trækker en blazer over skuldrene vil hans look fremstå meget mere stilet og elegant. En blazer kan bruge både til hverdag, på arbejdet eller når man skal til et arrangement.

SE MERE

BØF & BAJERE HOS TIMM VLADIMIRS KØKKEN

Timm Vladimirs køkken, inviterer dig indenfor til store bøffer af krogmodnet kød, hjemmelavet bernaise samt øl og vin. Det hele foregår i de moderne og hyggelige lokaler, hvor han vil lære en masse nye køkkenteknikker og være med til at lave en lækker menu og der vil være plads til både sjov og gode snakke.

SE MERE

ET PAR HANDSKER

Når det er vinter og koldt, så er der ikke noget så slemt som når man først får kolde hænder. Det kan være næsten umuligt at varme dem igen, derfor er det vigtigt med et par gode handsker af god kvalitet som kan holde fingerne varme selv på den koldeste dag.

SE MERE

TAG PÅ ET KAFFEKURSUS

De fleste af os kan ikke rigtig fungere om morgenen inden vi har fået vores første kaffe. På dette kursus kan han lære alt om hvordan man laver den perfekte cappuccino, caffe latte eller americano. Han vil afprøve mange baristaens hemmelige teknikker og komme hjem med en masse ny viden.

SE MERE

NYE STRØMPER

Den klassiske fødselsdagsgave og julegave er altid et par strømper. Du kan vælge at købe et par klassiske sorte strømper af høj kvalitet, eller et par mere moderne strømper med farver og motiv.

SE MERE

GOURMETOPHOLD PÅ FAKKELGAARDEN

På en bakketop udover Flensborg Fjord, finder du det smukke og idylske Fakkelgaarden. Du starter med at blive vist dit hyggelige dobbeltværelse, derefter er der eftermiddagskaffe med hjemmelavede fyldte chokolader, der vil ligeldes være en stor 6-retters menu i den anmelderroste restaurant.

SE MERE

EN GOD BODYLOTION

Når man har været i bad og blive vasket godt af, så er der intet så dejligt som at komme en god creme på hele kroppen. Man føler sig som en nyfødt. Kroppen elsker at blive fugtet og plejet, så giv ham en god bodylotion.

SE MERE

GAMER PC

Leder du efter en gave til gameren, der elsker at spille på computeren. Så er der intet bedre end en god gamer pc, som virkelig kan trække disse spil. Her kan du finde et stort udvalg i computere og tilbehør til gameren.

SE MERE

BIOGRAFTUR FOR 2

Er der noget bedre end at kome hjem fra arbejde og vide at man skal en tur i biografen og se en god film. Med dette gavekort kan han selv vælge en person han vil have med, hvornår og hvilken film han vil se og gavekortet inkluderer ligeledes sodavand og popcorn.

SE MERE

INVOXIA ROADIE GPS-TRACKER

Med denne smarte og innovative gps tracker, kan du nemt holde styr på alle dine ejendele, hvis du frygtere at de er på afveje. Du kan ligge den i en taske eller i din bil og hvis der er nogen der er ved at løbe med det hele, så kan du tracke det via din smartphone.

SE MERE

SKAGEN HERREUR

Skagen ure er lig med dansk design. De er synonym med enkelt og ærligt design og kvalitet af højeste standard. Så hvis gavemodtageren ikke er til for meget bling bling, men derimod mere simpelt design, så er Skagen det rette brand.

SE MERE

KØR AUDI R8 PÅ BANE

En rigtig mand har benzin i blodet og elsker at give den fuld gas på speederen. Her kan du komme ud og prøvekøre en Audi R8 på bane. Der køres 4 omgange og det hele foregår med en erfaren instruktør ved din side, så du kan snildt træde sømmet i bund.

SE MERE

CALVIN KLEIN ETERNITY

Eternity er en af de mest solgte parfumer fra Calvin Klein, og det er der god grund til, den er nemlig frisk med citron og koriander og varm i bunden med dufte af blomster, rav og lavendel. Eternity er til den unge moderne mand som er selvbevidst, ved hvad han vil med livet og som ikke er bange for at udtrykke sin sexualitet med en god duft.

SE MERE

TISSOT HERREUR

Tilbage i 1853 blev Tissot grundlag i Schweiz af de to brødre Charles-Emile Tissot og Charles-Félicien Tissot. Tissot er ofte set som officiel tidstager ved forskellige sportsgrene som Ishockey, Basketball, fægtning og Tour de France.

SE MERE

LESSONS OF HISTORY

Man siger, at for at kunne forstå fremtiden er man nødt til at kunne forstå fortiden. I denne bog kan du blive klogere på hvordan civilisationer er opstået, hvordan vi kan bruge fortiden til at realisere os selv i nutiden og dermed få det maksimale ud af vores potentiale.

SE MERE

150+ Gaveidéer til Ham
5 (100%) 7 votes

Tilføj kommentar