100+ Gaver Til Ham (2018)

Leder du efter en gave til ham som har alt, og er du løbet tør for ideer til hvad du kan give ham i gave? Så er denne side til dig, her giver vi dig en masse inspiration og mere end 300 forskellige gaveideer til manden. Vi gør alt hvad vi kan for at holde listen så varieret som overhovedet muligt, du vil derfor se en masse forskellige gaveideer og i forskellige prisklasser. Du kan derfor finde alt fra oplevelser, til tøj og mode, til små gadgets, til elektronik, til personlig pleje og meget mere. Der er dermed god garanti for at du her på siden kan finde noget som du ikke havde tænkt over før.

Ballonflyvning over Danmark

Oplev danmark fra oven, den ultimative gave til ham som elsker unikke oplevelser, her kommer gavemodtageren op i en luftballon, herfra vil man kunne nyde stilheden og se det smukke land fra oven. Der er mulighed for flyvning i sommermånederne fra Jylland, Sjælland og fyn. Oplevelsen varer i alt 2-3 timer hvoraf en 1 time er i luften.

Se mere

TANDEMSSPRING

Hvis du skal give en gave til en mand som mener at han er kongen og at han ikke frygter noget i livet, så giv ham en oplevelse for livet og se om han tør springe i faldskærm. Springet foretages i samarbejde med erfaren instruktør, hvilket vil sige at der ikke skal bruges tid på teori, man bliver blot spændt sammen med instruktøren og så går det ellers op af.

Se mere

GOKART

Hvis du søger efter en gave til en ung mand, som elsker hurtige biler og spænding, så giv ham et gavekort, hvor han selv kan booke tid på en gokart bane. Der kan køres 30 eller minutter og hvis han ikke ønsker at køre alene, kan han altid invitere sine venner med. Denne gave er perfekt til en ung fyr, hvad enten det er en julegaveide, til konfirmation, eller som fødselsdagsgave.

Se mere

ARMANI TAZIO

Her ser du et stort og fyldigt herreur fra Armani, urskiven og remmen er sort, mens der rundt om urkassen er detaljer af sølv, det giver et unikt og meget maskulint udtryk. Uret har både stopur og datovisning, det kan bruges til alle lejligheder og er et stilsikkert ur til den bevidste mand.

Se mere

ZENKURU NAKKEMASSAGE

Kender du det at du har siddet mange timer foran computeren og arbejdet, den nakke er helt svag og øm, med dette fantastiske massageapparat, kan du nemt få masseret din nakke dybt og nænsomt samtidig med at det afgiver varme til musklerne. Oplev bedre velvære, bedre performance på arbejde og mere energi i hverdagen, ved at få løsnet op i musklerne.

Se mere

DOLCE & GABBANA DEO STICK

En rigtig mand vil selvfølgelig gerne føle sig velsoigneret, velduftende og ikke mindst frisk hele dagen, den fornemmelse får han bedst ved at bruge en god deo stick under armen. Denne fra Dolce & Gabbana kan bruges af mænd i alle aldre, i topnoten er der dufte af mandarin og frisk frugt, i bundnoten er der duft af rosentræ og bark.

Se mere

KØR LAMBORGHINI PÅ BANE

På både jyllandsringen og sjællandsringen har du mulighed for at køre en vaskeægte lamborghini med mere end 500 hestekræfter, du får hele 4 omgange i dette bæst af en superbil. Under hele forløbet vil du være ledsaget af en professionel instruktør, som vil give dig gode tips og råd om at få mest muligt ud af bilen, samt tips til sikkerheden.

Se mere

BUNGYJYMP

Hvis du søger en gave til ham som altid er stor i munden, så inviter ham ud på bungyjump og se hvor stor han så egentligt er. Springet vil foregå fra 69 meters højde og vil foregå ud over vandet. Inden gavemodtageren kommer op vil der blive gennemgået et sikkerhedstjek, man vil blive vejet og udstyret vil blive reguleret til den enkelte person.

Se mere

HUGO BOSS HERREUR

Hugo Boss, har lavet dette elegante og klassiske herreur, urremmen er lavet i blød og lækker brun læder, selve urskiven er hvid, og urkassen samt tal og visere er i sølvfarve, det giver uret et klassisk og stilsikkert look som kan få enhver mand til at fremstå kvalitetsbevidst og moden.

Se mere

PEAK PERFORMANCE JAKKE

Peak Performance er kendte for at lave skitøj til nogle af verdens bedste atleter indenfor skisport, du kan derfor være sikker på at du får høj kvalitet og at deres jakker kan holde dig varm gennem hele den kolde danske vinter. Denne jakke er lavet af dun, den er i kort længde og sidder tæt på kroppen, perfekt til ham som hader at fryse men samtidig også gerne vil se smart ud.

Se mere

BRUUN & STENGADE SKJORTE

Her har du en langærmet skjorte fra Bruun & Stengade, skjorten er Navy blå og sidder godt på kroppen da den er lavet med slim fit. Bruun & Stengade er kendte for at lave skjorter af høj kvalitet til en samtidig overkommelig pris.

Se mere

BODYFLIGHT

De fleste af os har med sikkerhed tænkt over hvordan vægtløshed egentligt føles, det kan du nu få lov til at mærke på egen krop i en bodyflight simulator. Dagen starter med at certificeret instruktør vil guide og fortælle om sikkerhed med mere, derefter er der lidt opvarmning og så er det ellers ind og blive kastet rundt af vinden og mærke vægtløsheden.

Se mere

ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR

En af de mest populære og ikoniske sneakers igennem tiderne er denne Superstar Originals fra Adidas. Den er blevet relanceret men har beholdt det klassiske udtryk med de tre sorte streger og den hårde snude. Adidas Originals Superstar er det perfekte køb til ham som elsker mode, har sans for kvalitet og elsker det altid ungdommelig look i denne sko.

Se mere

COOL-WELL KØLEBRØND

De fleste mænd har nok altid ønsker sig sit eget ølhul, et hul i jorden hvor man kan gemme sine øl og have dem i fred. Denne løsning er perfekt til kolonihaven eller sommerhuset hvor der måske ikke er strøm, med andre ord er den miljøvenlig da der ikke bruges strøm på at nedkøle dine øl. Der er plads til 24 dåser og en enkelt flaske vin i midten af det hele.

Se mere

HUGO BOSS DEO STICK

Hvis du søger gave til ham som ofte er aktiv i løbet af dagen og dermed ønsker at dufte godt og friskt efter diverse aktiviteter, så er denne deo stick fra Hugo Boss Bottled et oplagt valg til en god gave.

Se mere

RACERKØRER FOR EN DAG

Hvem kunne ikke tænke sig at få 10 omgange på en lukket bane i en ægte racer, bilen der køres i er en VW Scirocco, på de 10 omgange vil du have tid nok til at lære bilen og kende og gradvist vil du kunne presse bilen lidt mere. Når du er færdig, så får du lige 2 omgange mere sammen med en erfaren og professionel kører, her vil han vise dig hvad bilen i virkeligheden kan.

Se mere

GAVEKORT TIL COOLSTUFF.DK

Hvis du ved at han godt kan lide små sjove gadgets, men du samtidig er i tvivl om hvad han præcist ønsker sig, så giv ham et gavekort til Coolstuff.dk, her kan han søge i blandt de mange hundredvis af gaveideer.

Se mere

LED-BÅND MED FJERNBETJENING

LED belysning er det nye, hvis du gerne vil gøre hjemmet endnu mere unikt, så kommer du ikke udenom at belysning spiller en stor rolle. Dette Led-bånd kan sættes bag ved reoler, bag fjernsynet, kommoden, bag et spejl, eller hvor du ønsker og kan dermed give et mere elegant eller dramatisk look.

Se mere

JEAN PAUL PARFUME

Denne parfume fra Jean Paul har igennem mange år været en af mandens foretrukne parfumer, den er klassisk og velkendt for sin duft af lavendel, appelsin, mynte, vanilje, frisk luft, cedertræ og ikke mindst den velkendte form af en maskulin mandekrop.

Se mere

SOLOSPRING

Med et solospring opnår gavemodtageren den ultimative følelse af, hvad et frit fald vil sige. Normalt med et tandemspring hopper man sammen med en instruktør, men med et solospring hopper man alene og der skal derfor først gennemgås en mindre uddannelse. Der skal gennemgås 5 timers teori, derefter vil du komme op i flyveren og så er det tid til at kaste sig ud fra 1200 meters højde og få 5 sekunders frit fald.

Se mere

L’OREAL MEN EXPERT FUGTIGHEDSCREME

Den moderne mand passer godt på sig selv, sin krop og sin hud, denne fugtighedscreme fra L’Oreal tilfører huden fugt og gør den mere blød. Samtidig modvirker den urenheder som bumser og andet.

Se mere

TOMMY HILFIGER LUKE

Tommy Hilfiger Luke, er uret til den modebevidste mand, som godt kan li god kvalitet og har en god stil. Remmen er lavet i blød læder af høj kvalitet, urskiven er sølvfarvet og rundt på uret er der detaljer i rosaguldfarve, alt i alt skaber det nogle flotte og charmerende detaljer ved uret.

Se mere

VINSMAGNING I AARHUS & KBH

Vil du gerne forkæle en du holder af, hvad enten det er en partner, en ven eller en kollega, så giv ham et gavebevis til vinsmagning i enten Aarhus eller København. Oplevelsen varer i alt cirka 3 timer og der vil blive smagt på mellem 6 og 8 vine. Under forløbet vil der blive serveret brød og vand.

Se mere

KØR FERRARI PÅ BANE

Hvis du søger efter en gave til ham, som elsker hurtige biler og født med benzin i blodet, så sæt ham bag rattet i denne ferrari 458 Italia, her kan han få lov til at træde pedalen i bund og mærke suset af at blive presset tilbage i sædet. Der kan bookes tid både på jyllandsringen samt sjællandsringen, de 4 omgange foregår sammen med en professionel instruktør ved din side.

Se mere

EMPORIO ARMANI JAKKE

Med denne smarte jakke fra Emporio Armani kan du give ham en lækker kvalitetsjakke som er fyldt med 80% hvide andedun og 20% hvide andefjer, mens yderstoffet er lavet af 100% polyester. Dermed kan denne jakke bruges som overgangsjakke og til de lidt lunere dage om vinteren.

Se mere

AIRWHEEL Z3 EL-LØBEHJUL

Med dette løbehjul kan du nemt og hurtigt komme fra a til b. Det kan transportere dig op til 10 kilometer på en enkelt opladning. Samtidig er det super sjovt at køre på løbehjulet, perfekt til de mindre ture hvor du ikke gider at gå, samt hvis du arbejder på et kontor.

Se mere

NIKE AIR MAX

Hvis der er noget som især unge mænd altid kan bruge, så er det et par nye sko. Disse sneakers fra Nike er klassiske sorte og med en hvid gummisål, perfekt til ganske almindelig hverdagsbrug.

Se mere

RALPH LAUREN SKJORTE

Man kan altid bruge en ny og smart skjorte, denne sorte skjorte fra Ralph lauren sidder godt på kroppen og udtrykker kvalitet og det gode liv. Den er rimelig casual og kan derfor både bruges til hverdag og til finere lejligheder.

Se mere

ANTI-TYVERI-RYGSÆK

Denne rygsæk er lavet i et materiale der gør at den ikke kan skæres i stykker, samtidig er alle dens rum gemt godt væk og kun tilgængelige for dig som ved hvor de er, med andre ord en perfekt gave til ham der rejser meget. Den har også et indbygget usb kabel så du kan oplade din telefon uanset hvor du befinder dig.

Se mere

UNOLIVING GAVEKORT

Hvis ham du søger efter gave til går meget op i sit hjem og altid er på jagt efter nye møbler og boligtilbehør, så kunne et gavekort Unoliving bestemt være en god mulighed. Unoliving har mere end 10.000 produkter, så her kan kan han gå på jagt efter lige det han mangler til hjemmet.

Se mere

F16 SIMULATOR

I både Aarhus og København, kan du nu få en unik oplevelse af hvordan det er at styre og flyve et F16 fly, simulatoren er så god at du vil føle at du sidder der i virkeligheden. Cockpittet er en tro kopi fra en ægte f16, med unik lyd og grafik er det som at sidde der selv, dette er den eneste simulator af sin slags i europa.

Se mere

HUGO BOSS ONYX

Moderne sort herreur fra Hugo Boss, urremmen, urskiven og urkassen er sort, det er kun detaljer som visere og tal som er lyse, uret er yderst maskulint og har et råt og ungdommeligt udtryk.

Se mere

PACO RABANNE 1 MILLION

Paco Rabanne 1 million er parfumen til den unge mand, som ved hvad han vil her i livet, som ikke er bange for at forføre og udtrykke personlighed. Duften er sensuel og har noter af blodappelsin, mynte og grapefrugt.

Se mere

SVÆVEFLYVNING OVER DANMARK

Der findes næppe noget smukkere end Danmark fra oven om sommeren. Med en oplevelse som svæveflyvning kommer du op i et svævefly med en erfaren pilot, herfra kan du nyde stilheden og det smukke landskab.

Se mere

MINIMUM ALLSTON FRAKKE

I Danmark kan det være koldt, især i vinteren men også forår og efterår kan være køligt og så er man nødt til at have en god frakke som kan holde en varm. Med denne her frakke fra Minimum får du en moderne og stilsikker frakke i mørkeblå, Navy. Den er lavet i en uldblanding og har inderlommer.

Se mere

L’OREAL ANSIGTSSCRUB

Denne ansigtsscrub er specielt udviklet til mænd, man tilføre den på ansigtet og så gnider man den ellers langsomt rundt. Den bekæmper hudorme, renser for døde hudceller, snavs, olie og efterlader huden glat og blød.

Se mere

KØR FERRARI

De fleste drenge og unge mænd, har med garanti fra de var helt små drømt om at eje en ferrari og få lov til at træde pedalen i bund. Han vil nemlig få lov til at sætte sig ind i en Ferrari 360 spider, en superbil med en topfart på 315 km/t og som kan accelerer fra 0 til 100 på 4 sekunder.

Se mere

LACOSTE SNEAKERS

Disse sneakers fra Lacoste er perfekte til ham der gerne vil have et casual og pænt look. Skoen er minimalistisk og enkel i sit udtryk. Perfekt til den mere sporty og afslappede mand som ønsker en pæn sko til hverdagsbrug.

Se mere

RACERKØRER FOR EN DAG

Kender du en som altid har ønsket sig at blive undervist af professionelle racerkører og selv få lov til at komme ud på en professionel bane og give den max gas i en rigtig racerbil? Dagen starter med en grunden introduktion og derefter vil du få flere omgange i en af de vilde biler, sidst men ikke mindst kommer du med på passagersædet hos en professionel kører som viser dig hvordan man presser en racerbil til det yderste.

Se mere

GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO

En af de absolut mest klassiske og mest solgte parfumer igennem mange år er denne fantastiske parfume fra Giorgio Armani med navnet Acqua Di Gió. Den har en helt særlig velkendt duft af cedertræ, bergamot og vetiver. Det er den perfekte gave til ham, den kan derfor gives i bryllupsgave, fødselsdagsgave, konfirmationsgave, julegave og meget mere.

Se mere

ANERKJENDT SKJORTE

Langærmet skjorte fra Anerkjendt, skjorten er navy blå og med flotte og farverige motiver af blomster. Skjorten er perfekt til ham som ikke er bange for at skille sig positivt ud og som ikke er bange for lidt mere vovet design end blot en sort skjorte.

Se mere

LACOSTE DEO STICK

Lacoste er kendt for deres polotrøjer og ikke mindst deres velduftende parfumer. Denne deo stick har en masse power og styrke med noter af lakrids, lime og citrus samt friske grønne blade, den holder dig frisk og velduftende gennem hele dagen.

Se mere

VOONI CITYROCKER

Kender du det at man er på stranden med sine venner, man sætter noget musik på telefonen, men lyden er dårlig og man kan næsten intet høre. Med dette mobile højtalersystem kan du have fantastisk lyd med dig overalt du færdes. Du tilslutter blot din telefon via bluetooth og så har du god musik så alle kan høre med. Kan ligeledes bruges til festivaler.

Se mere

MEYERS HOTDOG KURSUS

Nu kan du give dette gavebevis til manden som elsker hotdogs og som vil elske at lære at lave hotdogs i verdensklasse. Dette kursus finder sted i Meyers madhus i indre København, kurset varer små 5 timer og der vil være undervisning i at lave de perfekte stegepølser fra bunden, vælge det rette tilbehør og meget mere.

Se mere

TOMMY HILFIGER GRAHAM

Dette herreur fra Tommy Hilfiger er stort og vil give masser af opmærksomhed, urskiven er cremefarvet, der er store og maskuline tal og selve urkassen er i børstet stål, remmen er i brun læder og giver uret et luksuriøst touch og finish.

Se mere

KØR FORMEL 1

Find en mand som ikke altid har drømt om at sætte sig ind i en vaskeægte formel 1 racer og få lov til at give den fuld gas. Det har alle mænd drømt om og denne drøm kan nu blive til virkelighed. Dagen starter med opvarmning i en simulator, så er der træning i en Lotus Elise, og sidst men ikke mindst så får du altså hele 4 omgange i Lola, den har zytek V8 motor og 600 HK.

Se mere

PANASONIC ES-RT67-S503

Denne barbermaskine fra Panasonic har et trebladet shaverhoved, hvilket giver en tæt og glat barbering hver eneste gang. Den kan nemt lades op og batteriet holder til knapt 54 minutters brug. Den er vandtæt og kan derfor bruges i badet og er nemt at rense.

Se mere

KØR LOTUS ELISE

På padborg park får du en unik mulighed for at komme ud og kører en Lotus Elise, du starter med at få lov til at give den fuld gas i tre omgange, hvorefter du får 3 omgange som passager mens en professionel kører hiver den rundt i svingene. Med dette oplevelsesgavekort, kan gavemodtageren, selv gå ind og booke en dato der passer ham.

Se mere

J.LINDEBERG BLAZER

Hvis ham du søger efter gave til, elsker at klæde sig pænt på og gøre lidt ekstra ud af sig selv, så er en blazer som denne fra J. Lindberg en rigtig god gaveide. Denne blazer kan han have på til diverse festlige lejligheder såsom familie fødselsdage, til jul, til nytår, når han skal i byen, eller en aften han skal ud med sin kæreste.

Se mere

KLATRING FOR 2

Søger du efter en gave til ham som elsker at være aktiv og udfordre sig selv, så giv ham 2 timer i en klatrehal, med professionel instruktør og tag eventuelt selv med. Oplevelsen er nemlig for mindst 2 person, med i oplevelsen er ligeledes udlån af udstyr i form af klatresko og seler. God fornøjelse.

Se mere

MADS NØRGAARD SKJORTE

Her ser du en kortærmet skjorte fra Mads Nørgaard. Skjorten er Navy blå med små fine hvide prikker som giver den et flot spil. På fronten er der en påsyet lomme, og med Mads Nørgaard design kan du være sikker på at give en gave af god kvalitet.

Se mere

NIKE NIKE AIR MAX TAVAS

Flot og stilet sneakers fra Nike, den har et sporty og simpelt udtryk og kan bruges både til hverdag og når han skal ud i byen med vennerne.

Se mere

CHOKOLADE-FONTÆNE

Findes der noget bedre end smeltet chokolade på et par nye friske danske jordbær? Med denne chokolade-fontæne kan du nemt opvarme chokolade og lade løbe ned over frisk frugt eller hvad du end ønsker. Den er både sjov og hyggelig at tage frem når han har venner på besøg, eller når der skal laves en romantisk aften med kæresten.

Se mere

FESTINA HERREUR

Festina er kendt for at være sponsor til Tour de France og mange andre sportsbegivenheder, de laver samtidig nogle af markedets mest solgte og efterspurgte ure overhovedet. Her har de lavet et maskulint ur i guld og sølv og med en mørkeblå baggrund på urskiven. Dette ur er perfekt både til hverdags og pænt brug.

Se mere

HUGO BOSS BOTTLED

Hugo Boss er kendte for at lave nogle af de bedste og mest velduftende parfumer til mænd og denne Hugo Boss Bottled Sport er ingen undtagelse. Den er perfekt til den aktive mand der elsker at holde sig i form, se godt ud og som dyrker en masse sport.

Se mere

KRYDS LILLEBÆLTSBROEN I 60 METERS HØJDE

Denne oplevelse er den første af sin slags i Europa, du bliver spændt fast med seler til et sikkerhedssystem og så skal du ellers kryds lillebæltsbroen i 60 meters højde. Mærk hvordan vinden oppe i højden tager fat og rusker i dig, herfra har du udsyn til både Jylland og Fyn, en smuk oplevelse som sætter adrenalinen i gang.

Se mere

BIOTHERM ØJENCREME

Kender du det, man vågner tidligt om morgenen og ens hud ser træt og slidt ud, man har sorte render under øjnene og selv ikke den stærkeste kop kaffe kan hjælpe. Med denne øjencreme fra Biotherm vil du opleve at huden omkring øjnene bliver mere stram og glat. Det får dig til at se mere ung og vital ud på kort tid, så forkæl ham du holder af med en god creme.

Se mere

URBAN CLASSIC JAKKE

Hvis ham du søger gave til mangler en ny jakke som han både kan have på når han er ude med vennerne i byen og i skolen, så er det her en super smart jakke fra Urban Classic. Jakken er en såkaldt bomber jakke, den sidder tæt på kroppen og har et nutidigt look.

Se mere

WHISKYSMAGNING I AARHUS

I Aarhus finder du den fantastiske Highlanders Bar, her har de enorm passion, viden og et kæmpe sortiment med over 200 forskellige whiskyer fra hele verden. De fleste mænd ville syntes det var spændende at komme ud og lære en masse nyt om whisky og samtidig smage på en del af det store sortiment. Med denne oplevelse er der mulighed for at udvælge 4 smagsprøver og kommer du på enten en onsdag eller torsdag så vil du få en ekstra smagsprøve helt gratis.

Se mere

ECCO WHISTLER VINTERSTØVLER

Danmark er et koldt land og der er ikke noget værre end at fryse om fødderne, med disse fede vinterstøvler fra Echo er der ikke nogen chance for at ham du søger gave til kommer til at fryse. Støvlen er lavet i læder og er komfortabel at have på selv i længere tid, Echo er ligeledes kendt for sin høje kvalitet.

Se mere

MINIKØLESKAB

Kender du det når man får serveret en varm øl eller sodavand? Med dette køleskab i mini format kan du have kolde øl og sodavand hvorend du befinder dig, om det er i bilen, på båden eller i sommerhuset. Køleskabet er designet til at kunne indeholde en sixpack.

Se mere

FART PÅ AARHUSBUGTEN

Her får du oplevelsen af at komme ud i en speedbåd på Aarhusbugten, mærke suset af fra de 2 x 300 hk, og samtidig vil du få en masse ny fortælling og viden om Aarhusbugten, dens historie samt dyreliv. Dette er en oplagt gave til en større gruppe af unge mænd som elsker fart og en god oplevelse, der vil blive sejlet i godt og vel 1 time på vandet.

Se mere

LACOSTE POUR HOMME

Den intelligente, modne og sofistikerede mand skal dufte godt, passe og pleje sig selv og have styr på sit liv. Den gode duft finder du i denne Lacoste Pour Homme, den har en romantisk og sensuel duft af syrlig grape, lime, citrus og krydret med kanel og kardemomme.

Se mere

MEYERS PIZZAKURSUS

Hos Meyers madhus i hjertet af københavn, inviteres du til en hyggelig og lærerig dag med fokus på at lære at lave rigtig hjemmelavet italiensk pizza fra bunden. Du vil lære at lave den perfekte pizzadej, hvordan man laver bunden tynd og sprød, valg af topping og tilbehør, sidst men ikke mindst så nydes de lækre pizzaer sammen med god vin og nogle gode mennesker.

Se mere

MICHAEL KORS UR

Michael Kors er designeren bag dette smukke og eksklusive herreur, remmen og urskiven er i marineblå, mens tal, visere og selve urkassen er i rosaguld. Uret er stort og maskulint og passer godt til de aftener hvor han skal ud og være i jakkesæt og se godt ud.

Se mere

ID HAIR EXTREME TITANIUM HÅRVOKS

Voks til håret er noget mænd og drenge altid kan bruge, Id hair hårvoks er kendt for at give et ekstremt hold til kort og mellemlangt hår. Ikke nok med at det holder formen på håret hele dagen, så er det også nemt at skylle ud med lidt varmt vand.

Se mere

WHISKYSMAGNING I KØGE

På havnen i Køge ligger det berømte bryggeri Braunstein, i vil starte med at blive vist rundt på bryggeriet, høre om dets historie og lære en masse om teknikker og meget mere. Denne oplevelse er for 2 og er derfor perfekt for venner som vil ud og opleve lidt. Der vil blive serveret 3 forskellige slags whisky som i kan smage på.

Se mere

PEAK PERFORMANCE JAKKE

Hvis du mangler en smart overgangsjakke som du kan bruge både på de lidt køligere sommeraftener og forår/efterår, så er denne smarte jakke fra Peak performance et godt bud. Jakken giver en rigtig god komfort og god åndbarhed.

Se mere

OFF-ROAD I LAND ROVER

Det her er den oplagte gaveide til ham som elsker off-road og store biler, her kommer du ud på et øvelsesterræn og får lov til at give den fuld gas. Oplevelsen varer i tre en halv time og under hele forløbet vil der være en co driver ved din side som vil hjælpe og guide. Der vil desuden være let morgenmad samt en mindre frokost og noget at drikke.

Se mere

RALPH LAUREN HARVEY SNEAKERS

Hvem har ikke altid brug for et par nye fede og smarte sneakers? Med disse lave sneakers fra Ralph Lauren får han en klassisk sneaker med gummisål og det velkendte logo på ydersiden af skoen.

Se mere

RALPH LAUREN SKJORTE HVID

Når man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sig selv, så er der intet som en pæn, hvid skjorte til mænd. Denne Ralph lauren skjorte har lange ærmer og er i slim fit, der er knapper ned langs skjorten samt i kraven.

Se mere

BVLGARI MAN

Hvis ham du søger gave til ikke er bange for at vise sin maskulinitet så er denne parfume fra Bvlgari et rigtig godt køb. Parfumen kan bruges af mænd i alle aldre og har duftnoter af grapefrugt, hvid fresia og kardemome.

Se mere

CO-DRIVER I FERRARI

Vil du gerne opleve hvad en rigtig ferrari virkelig kan, du ved, sådan en med en V8 motor og med 570 hk? For at opleve hvad den maksimalt kan, så er du nødt til at kører sammen med en professionel som kan presse bilen til det yderste. Gavemodtageren kan vælge at oplevelsen enten skal foregå på jyllandsringen eller sjællandsringen.

Se mere

CALVIN KLEIN IN2U

IN2U er en frisk og orientalsk duft som får dig til at tænke på drømme og varme himmelstrøg. I toppen dufter den af citrus og tomat og i bunden har den mere fremtrædende dufte som hvid moskus, træ og natur, vilde blomster og et strejf af kakao. IN2U er perfekt til den karismatiske mand som er forførende og har store drømme med livet.

Se mere

DENVER EL-LØBEHJUL

Med dette smarte og fede Elektriske Løbehjul kan du suse afsted med ca. 20 km/t. På den måde kan du langt nemmere og hurtigere komme frem end ved at gå. Løbehjulet er udstyret med et gashåndtag, elektrisk bremse, og det viser samtidig din hastighed. Dette smarte løbehjul kan klare små 15 kilometer på en opladning.

Se mere

AMERICAN CREW VOKS

Den Fiber hårvoks fra American Crew er som skabt til ham med kort hår og som ønsker et mat look. Voksen holder i håret hele dagen og giver både fylde og facon. Samtidig med det så vil du opdage at håret dufter dejligt af citrus.

Se mere

ARMANI SØLVUR

Armani har lavet denne smukke og elegante herreur, uret er lavet i sølv og har en sort urskive, designet udtrykker maskulinitet og selvstændighed, vil du se flere billeder af uret, så klik dig ind på linket nedenfor.

Se mere

HELIKOPTERTUR OVER DANMARK

At komme op i en helikopter og opleve Danmark fra oven er en helt unik og speciel oplevelse som alle burde prøve, turen vil vare små 10 minutter i luften og der er mulighed for afgang i Odense, København, Aarhus og Roskilde. Med dette gavebevis kan gavemodtageren nemt selv booke en tid. De fleste ture i helikopteren vil ske mellem marts og september.

Se mere

HILFIGER DENIM VINTERJAKKE

Vi allesammen ved hvor koldt det kan blive i danmark om vinteren, til de kolde dage er det vigtigt at have en god vinterjakke som kan holde dig varm og stadig være smart. Denne vinterjakke er fra Hilfiger og er lavet i dun, på det ene bryst er der et mindre logo, samt der både er inder- og forlommer.

Se mere

CASINO & GOURMET

Hvis man skal forestille sig den perfekte aften, hvad skal der så være? Det skal være med god og lækker mad, god vin og i selskab med den man holder af, derefter kunne turen gå til et casino, hvor man kunne spille og hygge sig sammen. De to ting byder denne oplevelse på, her får du nemlig en udsøgt gourmet oplevelse på hotel Royal i Aarhus, samt entre til hotellets casino.

Se mere

FRED PERRY OXFORD PIQUE NAVY

Fred Perry er et moderne brand som laver klassisk og samtidig moderne tøj til mænd. Denne fede skjorte er i Navy blå og kan bruges både til de festlige aftener ude med vennerne, eller når du er på studiet om dagen. På brystet er der en lomme med det velkendte Fred Perry logo, den er langærmet og i regular fit.

Se mere

CALVIN KLEIN ETERNITY

Eternity er en af de mest solgte parfumer fra Calvin Klein, og det er der god grund til, den er nemlig frisk med citron og koriander og varm i bunden med dufte af blomster, rav og lavendel. Eternity er til den unge moderne mand som er selvbevidst, ved hvad han vil med livet og som ikke er bange for at udtrykke sin sexualitet med en god duft.

Se mere

KØR AUDI R8 PÅ BANE

Har du nogensinde drømt om at få lov til at køre en audi R8, på bane og teste den til det maksimale og se hvad den i virkeligheden kan. Med denne oplevelse får du eller gavemodtageren mulighed for at få hele 4 omgange i denne superbil, kørslen sker på jyllandsringen og du er mere end velkommen til at tage venner og familie med.

Se mere

PRØV VANDSCOOTER

Hvis du søger efter en gave til manden, som elsker fart og spænding, men du gerne vil finde noget som er lidt mere unikt, så bør du kigge nærmere på denne oplevelse på vandscooter. Har kan han få lov til at trykke den af ud over vandet med 100 km/t, der kan være to personer per gang, så hvis du selv vil med ud, så hop bag på og lad dig rive med.

Se mere

SMARTE SELECTED SKO

Her ser du et par smarte flade sko i lysebrun fra Selected, den syntetiske sål er i hvid og giver en god kontrast til resten af skoen som er lavet i tekstil. Denne sko kan bruges både til et pænt sæt tøj men også på en varm sommerdag med et par smarte shorts.

Se mere

VOONI VR BOX HEADSET

virtual reality er det nye, med dette headset kan du med din telefon opleve en helt ny verden som du kan udforske på egen hånd. Med disse briller kan du mærke suset i maven når du kører gennem en stor rutchebane, når du flyver i jagerfly, eller mens du dykker med hajer i dybet, alt sammen i en virtuel verden.

Se mere

GIORGIO ARMANI CODE

Ønsker du en parfume til din mand som kan udtrykke selvbevidsthed, modenhed, kølighed, elegance og ro? Denne lækre parfume fra Giorgio Armani med navnet Code ice, har det hele. Duften får dig til at tænke på strand, frisk luft og natur, den har nemlig noter af mynte, citrus, ingefær, salvie, rosmarin og lavendel.

Se mere

Oplevelser til mænd er en sikker vinder!

Mænd elsker oplevelser og især hvis det er oplevelser som de kan dele med dem som de holder af, der findes et stort udvalg af spændende oplevelser både her i landet og i udlandet, vi giver her et par gode bud på hvilke oplevelser der hitter hos mænd. Se den fulde liste med alle oplevelsesgaver.

Elastikspring – Vil du gerne give en gave til ham, som mener at han kan klare alt i verden, så giv ham et elastikspring og se om han tør. Elastikspring er ofte kædet sammen med polterabend, men det er ligeledes en god og sjov gaveide til manden der gerne vil udfordre sig selv og sine grænser.

Vinsmagning – Kan ham du søger en gaveide til godt lide god mad og vin, så giv ham vinsmagning, her kan han lære en masse om de forskellige druer og sorter og samtidig smage på en masse forskellige vine. Det er et hyggeligt arrangement hvor man kan lære en masse nyt, dette er en oplagt gave til far.

Faldskærmsudspring – Hvis der er noget som en rigtig mand skal prøve i sit liv, så er det at hoppe ud fra et fly med faldskærm. Det er den ultimative manddomsprøve at hoppe ud og stole på sin faldskærm. Der kan hoppes både som solospring og tandem, med solospring skal der først tages et mindre kursus og med tandem kan man spring med en erfaren instruktør med det samme.

Hurtige biler – Nævn en mand som ikke elsker hurtige biler og har lidt fart i blodet. Ved at give ham et gavekort til at køre enten ferrari, lamborghini eller måske noget off-road i en land rover, kan han få tilfredsstillet sine fantasier. Man kan prøve alt ligefra kørsel på landevej, være passager i en bil med en professionel, eller prøvekører en formel 1 bil på bane.

Ballonflyvning – Ballonflyvning er noget af det smukkeste man kan opleve, det er fornemmelsen af at svæve langsomt og elegant hen over landet, mens man kan se den smukke natur fra oven. Det er et fantastisk syn og helt sikkert noget som skal prøves mindst en gang i livet.

En storbyferie – Vil du gerne dele en særlig oplevelse med din kæreste, så inviter ham med på en storbyferie. Her i Europa er der en masse spændende storbyer som alle kan noget forskelligt. Er du til kultur og historie, så er Berlin og rom et must. Er du mere til en romantik så er Paris byen i må til. Er du mere til shopping og ægte storby så er london stedet.

Wellness – Mange tænker måske at wellness mest af alt er for kvinder, men rigtig mange mænd elsker også wellness, og ikke mindst hvis oplevelsen kan deles sammen med den man holder allermest af. Der findes rigtig mange fede steder i landet, hvor man kan få fantastisk wellness, massage og pleje for krop og sjæl.

Et madlavningskursus – Hvis der er noget en rigtig mand skal kunne, så er det at lave lækker mad, et gavekort til et kursus i madlavning er derfor noget de fleste mænd ville elske. Det kan være alt fra at lære at lave den perfekte hjemmelavede pizza, til de perfekte bøffer og meget mere.

Mode og Fashion

Sko og sneaker – Hvis du ved at ham du søger gave til er vild med fashion og godt kan lide at klæde sig pænt på, så er han altid på udkig efter et par nye og smarte sko. Hvis han er den sporty type, så kunne en god ide være at gå efter et par sneakers, løbesko eller noget mere casual. Er han derimod lidt mere business typen, så kan du med fordel købe et par pæne spidse sko.

Skjorter – Hvis der er noget som mænd altid kan bruge så er det skjorter, skjorten fungere både til hverdag, til arbejdet, til skolen og til når man skal i byen. Hvis du ikke ved hvilken stil han er til, så hold dig til mere klassiske skjorte i enkle farver.

Ure – Et nyt og flot ur kan man altid bruge, et ur er meget mere end bare en genstand som viser klokken. Det signalere også hvem du er og hvilken type du er. Et ur mere et smykke i dag da alle har ur på deres telefoner, så et ur er helt sikkert med til at vise omverdenen hvem man er.

Jakkesæt – Selvom ham du søger gave til måske er den går mest i jakkesæt, så kan det stadig være en rigtig god gave, for indimellem skal man til et bryllup eller en fin anledning og så er det altid dejligt at have et pænt jakkesæt man kan tage på.

Alt indenfor personlig pleje

Cremer – I de senere år er det nu blevet legalt for den moderne mand at passe på sig selv, sin krop og sit udseende. Den moderne og unge mand er derfor altid på jagt efter produkter som kan hjælpe ham med at holde sig ung og frisk. En god creme er derfor et must, en creme som kan stramme op og give ham den rigtige glød i ansigtet.

Alt til barbering – Det er også blevet utrolig populært at anlægge et stort og velplejet skæg, til det skal man selvfølgelig bruge alle de rigtig redskaber såsom cremer, skum, skrabere og diverse maskiner.

Hårprodukter – Hvis der er noget som unge mænd går utrolig meget op i så er det deres hår, det skal sidde perfekt og have det helt rette udtryk. Start med at finde frem til hvilke hårprodukter han bruger og hold dig til det.

Elektronik

Høretelefoner – Kan ham du kigger efter gave til godt lide god musik og god lyd, så er det som en gave sendt fra himlen at modtage et par rigtig gode høretelefoner. Der findes rigtig mange på markedet, men hvis du ved hvilken type musik han er mest til så kan du nemmere finde frem til hvilke der fremhæver den gode lyd i netop denne type musik.

Film – Hvem elsker ikke at se en god film derhjemme, det er hyggeligt og altid noget man kan invitere venner på besøg til at hygge med. Det kan ligeledes være et gavekort til en tur i biografen med popcorn og alt hvad der tilhører.

Smartphone – En smartphone er måske blandt de allermest populære gaveideer til mænd og unge drenge i disse år. Smartphonen er blevet et universalt værktøj som kan holde os i forbindelse med vores venner og familie. Det er bestemt ikke en af de billigste gaveideer, men synes du han fortjener en ny telefon, så er det en oplagt gave.

Tablet – Selvom salget af tablets er dalet en smule, så har en tablet stadig nogle fordele som en telefon ikke har, den er nemmere og bedre at se film og youtube på, den er bedre at læse på og nogle ville også mene den var bedre til at besvarer mails med mere.

Ting til køkkenet

Blender – En blender er et rigtig godt redskab og værktøj i ethvert køkken, du kan lave lækre smoothies, blende supper, lave velsmagende pure og meget mere. Hvis du har små børn, er det også dejligt nemt at blende lidt grøntsager til mos, noget som de små elsker.

Espressomaskine – Espresso, cappuccino, der findes ikke det som en moderne fuldautomatisk espressomaskine ikke kan lave. Det er dejlig nemt, man stiller blot en kop under maskinen, trykker på en knap og så går den selv i gang med at kværne bønner, og lave dig en lækker cremet oplevelse.

Gryder – Gryder og pander er altid noget som man kan bruge, er han glad for at stå i køkkenet, så går han sikkert også op i god kvalitet. Du vil derfor også hurtigt finde ud af at en til to lækre gryder eller pander betyder mere for ham end et sæt med 8 middelmådige.

Kokkeknive – En rigtig mand som elsker at stå i køkkenet, elsker gode knive. Rigtige kokkeknive er dog ikke billigt på nogen måde, de koster rigtig mange penge, men en enkelt rigtig god kniv vil han blive glad for.

Ting til handymanden

Værktøj – Værktøj lyder måske som en kedelig ide, men mange mænd kan godt lide at gå og fixe lidt ting i garagen og i hjemmet. Det kan være alt fra en stiksav, til en boremaskine, til en rundsav eller noget helt andet.

Ting til haven – Her i landet er vi meget af tiden inde i vores hjem da vejret ofte er knap så godt udenfor, men når solen endelig kigger lidt frem, så elsker vi at være i vores have og invitere venner og familie på besøg. En god gave til have kan være alt fra planter og blomster, til en grill eller tilbehør til grillen, til nye havemøbler, hynder og meget mere.

Gave til den aktive mand

Løbesko – Har ham du søger gave til sat sig et mål om at tabe en masse vægt og komme i god form, så giv ham et par fede nye løbesko og motiver ham til at komme i mål og få styr på et sundt og aktivt liv.

Cykelsko – Kan han godt lide at cykle, hvad enten det er på landevej, til spinning eller med mountainbiken i skoven. Så giv ham et par fede cykelsko, så han kan fortsætte med at være aktiv og holde sig selv i god form.

Træningstøj – Hvis han er aktiv og dyrker meget sport, så er det også lækkert at have en masse træningstøj, så man ikke konstant skal vaske for at have noget rent at tage på. Det kan være alt fra en par smarte shorts, træningsbukser, tank tops, trænings t-shirts og meget mere.

Add comment