100+ Gaver Til Far (2018)

Det kan være svært at finde den helt rette gave til sin far, enten giver du ham igen i år et par kedelige sorte strømper og en flaske kedelig vin, eller også tager du et kig på vores guide hvor vi her har fundet nogle mere unikke, sjove og anderledes gaver til faren der har alt. Husk også at se vores liste med gaver til ham.

BREWBARREL – BRYG DIT EGET ØL

Findes der en mand som ikke har drømt om at have sit eget mini-bryggeri og lave sit eget øl derhjemme, det gør der nok ikke. Med dette sæt får du alt hvad du skal bruge til at komme i gang med at lave din egen øl, når du har blandet det hele sammen skal det stå køligt i 7 dage og så kan der serveres.

SE MERE

ROMANTISK OPHOLD PÅ SKRØBELEV GODS

Trænger din far til at komme lidt ud og samtidig komme helt ned i tempo, så giv ham et ophold på Skrøbelev Gods. Her vil der blive taget godt imod dem, der vil være overnatning i et smukt dobbeltværelse, der vil blive serveret en lækker middag og om morgen vil der være stor morgenbuffet.

SE MERE

ESPRESSOMASKINE

Er din far en hårdtarbejdende mand som er tidligt oppe om morgenen og sent hjemme om aftenen, blot for at sikre at hans familie har gode forhold og mad på bordet, så har han selvfølgelig også brug for noget god kaffe så han kan holde sig kørende, derfor er en espressomaskine en god gave.

SE MERE

EN NY FRAKKE

Mener du at din far trænger til en ny og lækker frakke, en frakke som giver ham et mere klassisk og business look, ja så kan du klikke dig ind og se om du ikke kan finde en flot frakke til din far her.

SE MERE

BØF & BAJERE HOS TIMM VLADIMIR

Hvis der er noget som altid kan gøre en mand glad, så er det en stor bøf og en kold øl. Med dette kursus hos Timm Vladimirs køkken får din far mulighed for at lære at lave den perfekte bøf med hjemmelavet bearnaise, der vil desuden blive serveret øl fra stedets eget bryghus samt vin.

SE MERE

NYT SLIPS

Vi ved hvor svært det kan være at finde på en gave til sin far, som oftest har fædrene alt hvad de skal bruge og hvis man spørger dem, så mangler de ikke noget. Men et pænt og stilrent slips kan man altid bruge.

SE MERE

POPCORNMASKINE

Er din far typen som elsker at samle familien i stuen, sætte en film på og skrue helt op for surround anlægget så det føles som en ægte tur i biografen. En popcornmaskine kan gives som indflyttergave, hvis far har fået ny bolig. Der mangle dog kun en ting for at gøre oplevelsen troværdig, gode popcorn, så giv din far en lækker popcornmaskine og han vil aldrig tage i biffen igen.

SE MERE

BALLONFLYVNING

Hvis din far mangler en stor oplevelse i livet, så kunne det måske være en ide at forære ham en oplevelse i en rigtig luftballon, her vil han kunne nyde stilheden mens han langsomt svæver hen over det smukke landskab.

SE MERE

SKÆGOLIE

Hvis din far har et flot skæg, men han lige mangler at gøre lidt ekstra ud af det, så det ser flot og glansfuldt ud, så giv ham en skægolie så han kan komme i gang med at vedligeholde sit skæg og gøre det endnu mere maskulint og flot.

SE MERE

STRIKTRØJE

Hvis du ikke ved hvad du skal give din far i gave, så kan du altid vælge en lidt mere simpel løsning som eksempelvis en flot striktrøje, det kan være en med striber, med motiv eller bare en helt simpel ensfarvet, se det store udvalg her.

SE MERE

CANDYFLOSS-MASKINE

Er din far typen som elsker gadgets og altid ønsker at have det lidt mere sjovt i hverdagen, så er en candyfloss-maskine måske ikke nogen helt dum ide, det er både sjovt og ja så smager det jo heller ikke helt dårligt.

SE MERE

ROMSMAGNING

I midten af Aarhus finder du en helt særlig bar, her har de et stort sortiment på rom fra hele den store verden. Oplevelsen varer ca. 1 time og der vil blive smagt på 4 forskellige rom og fortalt gode historier. Der vil selvfølgelig være mulighed for at tilkøbe mere i baren.

SE MERE

ROBOTSTØVSUGER

Har din mor fået overtalt din far til at det er ham der skal stå for at støvsuge hjemmet, men er han ikke lige helt med på den ellers gode ide, så giv ham en robotstøvsuger, så kan han slænge sig i sofaen og se champions league mens robotten gør det sure arbejde.

SE MERE

HERRESKO

Mangler din far et par pæne sko til når i skal ud, det kan enten være når i skal ud og spise, hvis i skal til en festlig begivenhed eller andet, hvis dette er ham, så giv ham et par fine og pæne herresko.

SE MERE

KØR LAMBORGHINI PÅ GADE

Det er med garanti de fleste mænd som har drømt om at sætte sig ind i en rigtig lamborghini og så ellers få lov til at køre den. Med denne oplevelse kan din far få kontrollen over en lamborghini og prøvekøre den på åben gade.

SE MERE

TØRKLÆDE

Et tørklæde kan selvfølgelig bruges til de mere kolde vinterdage, det kan også bruges på en kølig sommeraften og så kan det bruges til i det hele tage at gøre din fars outfit lidt smartere og mere moderne.

SE MERE

DONUTMASKINE

Er din far et rigtig madhoved og elsker han at fylde sig med lækre donuts, så kan du give ham en donutmaskine, så kan han komme igang med at lave sine egne donuts derhjemme, det er både sjovt og så smager det jo bare rigtig lækkert.

SE MERE

PILOT FOR EN DAG

Dette er en helt unikt oplevelse som din far ikke må være foruden, her starter dagen med lidt morgenmad, så vil der være en kort briefing og derefter flyver i op og det vil være med din far bag styrepinden i 35-45 minutter. Du kan være sikker på at denne oplevelse er en han vil huske for livet.

SE MERE

PARFUME

En parfume er altid en god gave, på linket kan du finde alle de populære parfumer fra Hugo boss, Giorgio Armani, Jean Paul, Lacoste og mange flere, se det store udvalg og find den helt rigtige parfume til din far.

SE MERE

JEANS

Man kan altid bruge et par nye og smarte jeans, her kan du finde de mere stilrene jeans, du kan finde de lidt mere ungdommelige og alt hvad hjertet begær i jeans, klik dig ind og se det store sortiment.

SE MERE

MINI KØLESKAB

Er din far typen som elsker at have noget koldt at drikke når familien sætter sig ind i bilen og tager på udflugt, dette mini køleskab kan rumme en sixpack så der burde være lidt koldt til alle i bilen.

SE MERE

PRØV INDENDØRS KLATRING

Denne oplevelse er oplagt til dig som gerne vil være lidt mere aktiv med din far og som gerne vil have en rigtig Far-søn dag. Her kan i tage ud og klatre og prøve de stejle vægge, i kan se hvem der kan komme hurtigst til tops og senere på dagen kan i tage ud og få en god bid mad.

SE MERE

HAVEMØBLER

Når sommeren begynder at komme frem og vi begynder at opholde os mere i haven end i stuen, så skal vi selvfølgelig også have nogle gode og lækre havemøbler at sidde i, din far vil med garanti blive glad for nogle gode møbler til haven.

SE MERE

SKJORTE

En skjorte er oplagt til når man skal se lidt mere pæn ud end man ellers gør til en normal hverdag, med en skjorte får man et lidt mere elegant udtryk, så hvad enten din far mangler en ny skjorte til arbejdet eller til hverdagsbrug, så er det en god gaveide.

SE MERE

DYK MED HAJER I KATTEGAKCENTRET

Er din far typen som mener at han tør alt og at der ikke er noget som han er bange for, så udfordre ham med denne vilde oplevelse hvor han i kattegatcenteret kan tage ud og dykke med hajer, så kan du hurtigt se om i virkeligheden er så sej som han siger.

SE MERE

SOKKER

En af de mest almindelig gaver at give til sin far må uden tvivl være et par nye strømper, derfor skal du heller ikke snydes for dem her på denne liste, du kan enten give helt basic sorte eller hvide strømper, men du kan også finde lidt mere moderne strømper med motiv og mønster og flotte farver.

SE MERE

TILE BLUETOOTH TRACKER

Kender du det, i skal ud af døren og afsted, men din far kan ikke finde nøglerne til bilen overhovedet og panikken begynder at rumstere. Denne lille smarte dims kan du sætte på din fars nøglebundt og når han ikke kan finde nøglerne så kan han med en app spore dem, nemt og simpelt.

SE MERE

KØR DJÆVLERÆS

Du kender helt sikkert Djævleræs fra fjernsynet og er din far typen som altid har siddet og grint og gjort nar af hvor dårligt de kørte, så slip ham løs på denne bane og se om han kan gøre det bedre selv, en super sjov og anderledes gave til faren der elsker biler og spænding.

SE MERE

ANSIGTSCREME

Det er ikke alle mænd som er lige gode til at passe på deres hud og deres ydre, men mener du at din far skal i gang med at passe på huden og sin sundhed, så start med at give ham en god og lækker ansigtscreme som vil give hans hud fugt og stramme op.

SE MERE

WIFI VEJRSTATION FRA NETAMO

Det største samtaleemne er uden tvivl vejret, vi snakker om vejret med kassedamen i butikken, med vores venner og kollegaer, med denne vejrstation kan din far følge med i vejret helt lokalt og hele tiden være på forkant med hvornår det er bedst vejr til at grille pølser i haven.

SE MERE

BRIDGEWALKING OVER LILLEBÆLT

Dette er en af de eneste oplevelser af denne slags i europa, det er helt unikt at du nu kan komme op på lillebælts broen og gå i 60 meters højde. Herfra kan man nyde den flotte udsigt til både fyn og jylland, oplevelsen foregår med instruktører som har styr på sikkerheden.

SE MERE

HAVEMASKINE

Det meste af året er vi dansker låst inde i vores små fine hjem, men når sommeren kommer så vil vi også gerne vise vores have frem og vi vil selvfølgelig gerne have en flottere have end naboen. Her kan du finde alt i havemaskiner.

SE MERE

JAKKESÆT

Mener du at din far trænger til at få et nyt og moderne jakkesæt, han igennem alt for mange år gået rundt i det samme sæt hver gang i skulle til et arrangement, ja så giv ham et unikt og flot jakkesæt som passer til ham.

SE MERE

BAGESKOLE HOS MEYERS MADHUS

En rigtig mand skal kunne finde ud af at lave et lækkert og sundt måltid mad, han skal i den grad også kunne finde ud af at lave et lækkert brød både til familien også til når der kommer besøg fra venner og andet. Her kan han lære alle de ædle teknikker og lære at lave det perfekte brød.

SE MERE

MORGENKÅBE

Er din far typen der søndag morgen sætter sig ned ved morgenbordet iført bokseshorts og en t-shirt, så giv ham en lækker morgenkåbe så han kan se lidt mere præsentabel ud ved bordet og om vinteren kan han holde varmen lidt bedre.

SE MERE

GIGANTISK VINGUMMIBAMSE

Er din far typen som fredag aften er den første til at smutte ned i den lokale slikbutik og købe en kæmpe slikskål til hele familien, i så fald så bør du teste ham. Kan han spise en vingummibamse som er 1400 gange større end en normal vingummibamse og indeholder intet mindre end 6120 kalorier?

SE MERE

PRØV HANGGLIDING

Har du nogensinde drømt om at svæve langsomt hen over det smukke landskab og nyde stilheden og naturen fra oven, så bør du prøve hanggliding, oplevelsen foregår med en erfaren instruktør, du kommer op i 500 meters højde i 10 minutter og under optimale forhold kan man komme endnu højere op og en få en tilsvarende længere tur.

SE MERE

HÅRVOKS

Er din far typen som godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af sig selv og har han altid sat håret på en smart og moderne måde, så er en hårvoks ikke nogen helt tosset ide. Han vil helt sikkert blive glad for en god hårvoks og samtidig er den en billig gaveide til din far.

SE MERE

LÆDERJAKKE

Er du træt af at se din far rende rundt i en kedelig jakke som han efterhånden har haft i lidt for mange år, så er det tid til at give ham en ny og smart læderjakke og gøres hand look lidt mere cool og ungdommeligt igen.

SE MERE

ZANKURU FODMASSAGEAPPARAT

Er din far typen som arbejdet hårdt og både står op og går mange kilometer hver eneste dag, hvis dette er tilfældet, så giv ham denne maskine, her skal han blot fylde lidt vand i, sætte den til og så kan han ellers nyde en god omgang fodmassage efter arbejde når han har lyst.

SE MERE

ØLSMAGNING HOS BRAUNSTEIN

Er din far vild med en god øl og en god historie, så inviter ham på ølsmagning på havnen i køge hos bryghuset Braunstein. Her kan han få lov til at smage på forskellige øl og samtidig lære mere om hvordan der brygges og hvilke materialer der bruges, en spændende dag med smil og lidt godt til halsen.

SE MERE

JUICEMASKINE

Det er blevet utrolig populært at lave sine egne juices, det er nemt og man får en masse gode vitaminer, er din far ikke helt kommet med på bølgen endnu, så forær ham en juicemaskine og eventuelt en god bog med opskrifter og så kan han ellers komme med på sundhedsbølgen.

SE MERE

HØRETELEFONER

Høretelefoner er ikke bare høretelefoner, der findes dem der giver dårlig lyd og så findes der dem som gengiver en fantastisk lyd. Hvis din far går op i hifi og lyd, eller han godt kan lide at have lidt god musik i ørene på den daglige cykeltur eller løbetur, så er en gave i form af et par gode høretelefoner en god gave.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Trænger din far til at komme helt ned i tempo og få slappet af i krop og sind, så giv ham et unikt ophold på Ystad Saltsjöbad, her er der mulighed for afstressning, gåture i den flotte natur, lækker mad og selvfølgelig benytte sig af de attraktive spa faciliteter.

SE MERE

KORTHOLDER

En kort holder er en smart ting til at holde styr på alle ens kreditkort, sygesikringsbevis og hvad man ellers har af alverdens kort. Med en kortholder kan din far holde styr på det hele og sørge for de ikke flyder rundt omkring i hjemmet.

SE MERE

DIGITAL FOTORAMME

Det er beviseligt at noget af det som gør os alle mere glade er når vi tænker tilbage på gode minder og tider med vores nærmeste. Derfor kan du give din far en fotoramme og indsætte nogle fantastiske billeder af jer alle samlet, han kan enten have fotorammen at stå på kontoret eller i hvor han nu ønsker og dermed huske på de gode minder.

SE MERE

FALDSKÆRMSUDSPRING – TANDEM

Er din far en rigtig vovehals og ønsker han altid at prøve nye ting og presse sine egne grænser, så giv ham denne oplevelse, her kommer han op i et fly og sammen med en erfaren instruktør hopper de ud fra 3000 meters højde og der vil være et frit fald på 60 sekunder.

SE MERE

BARBERMASKINE

Som mand kan man altid bruge en ny barbermaskine, vi kender det allesammen, det er stressende at stå op om morgenen og skulle barbere sig og gøre sig klar, men en god barbermaskine gør det hele til en leg.

SE MERE

COOL-WELL KØLEBRØND

Har din far fået besked på at der ikke længere må drikkes øl i huset, jamen så giv ham en medlidenheds gave i form af en rigtig ølbrønd, der skal blot graves et hul og så kan han have sine øl i et hul i jorden.

SE MERE

TEMPELMASSAGE HOS NI’MAT

Er der noget bedre end at få god massage og komme helt ned i tempo. Først vil der være fodmassage og efterfølgende vil der være en times helkropsmassage. Perfekt gave til faren der har brug for luksus, velvære og en dag uden stress.

SE MERE

VOONI POWER STONE BANK

Er din far ikke den bedste i verden til at huske at lade sin telefon op om natten, så den har batteri hele næste dag. Så kan du give ham denne flotte og lækre power bank og så har han altid lidt ekstra strøm når han står og mangler det.

SE MERE

WELLNESSOPHOLD PÅ HOTEL THINGGAARD

Er din far en hårdt arbejdende type som arbejder hårdt bare for at sætte lidt mad på bordet til hans elskede familie, i så fald, så kan han have godt af et ophold med wellness og lækker mad. På Hotel Thinggaard vil der være fyldte chokolader på værelset, 4-retters gourmet og fri benyttelse af spaområdet.

SE MERE

KAFFEKVÆRN

De fleste danskere starter dagen ud med et stor kop kaffe så de kan få lidt energi ind i kroppen. Elsker din far hele processen ved at lave en lækker kop kaffe, så har han selvfølgelig også brug for en god kaffekværn.

SE MERE

LUKSUSBRUNCH FOR 2

Vi har om nogen taget brunchen til os, vi elsker at vi kan komme lidt senere ud af sengen og få vores måltid som er en blanding af morgenmad og frokost. Med denne gave i hånden kan din far let få brunch flere steder i landet på lækre restauranter og cafeer.

SE MERE

CHOKOLADEBRUNCH HOS PETER BEIER

Hvis din far både elsker en god brunch søndag formiddag og han samtidig er helt vild med lækker chokolade, så er det her kombinationen han bare må prøve. Der vil være jordbær dyppet i chokolade, et glas bobler og en varm drik samt andre små udvalgt delikatesser.

SE MERE

POLOSHIRT

Poloshirten er en blanding mellem den meget stillede skjorte og en mere almindelig t-shirt. Med en poloshirt opnår man et mere afslappet og sporty look samtidig med at man stadig ser præsentabel ud.

SE MERE

PIZZASTEN

Elsker din far pizza og elsker han at lave den selv, ja så må han eje en rigtig pizzasten, for med en pizzasten løfter man den hjemmelavede pizza til helt nye højder, bunden bliver mere sprød og mere crunchy.

SE MERE

BODYFLIGHT I VINDTUNNEL

Hvis din far er typen der altid elsker nye og sjove udfordringer og har han et stort legebarn gemt indeni sig, så er bodyflight i en vindtunnel den helt rette oplevelse for ham. Her kan han prøve hvordan det føles at være vægtløs mens han svæver rundt i tunnelen.

SE MERE

SKÆGTRIMMER

Vi mænd får skæg og det skal selvfølgelig trimmes og holdes pænt, hvad end man ønsker en helt glat og fin overflade eller man ønsker at have skægstubbe. Med en skægtrimmer kan han nemt tilrette skægget og linjerne omkring.

SE MERE

SUNSET BOULEVARD GAVEKORT

Er din far ofte på farten og har han ikke altid tiden til at få noget mad med hjemmefra, så kan du give ham et gavekort til Sunset Boulevard, her kan han bruge det når det passer ham og så kan han ellers få et godt måltid.

SE MERE

SMART LED PÆRE

De smarte led pære er kommet for at blive, de er som alle andre pære, bare meget mere smarte og med en masse funktioner indbygget. Den kobler sig på dit wifi netværk og herfra kan du styre lystemperatur, dæmpning og meget mere så du opnår den helt rette belysning i hjemmet.

SE MERE

VILDMARKSGOURMET I MOLS BJERGE

Hvis din far elsker storslået natur og lækker mad, så giv ham dette gavebevis til en Vildmarksgourmet i Mols Bjerge. Her tager de en gruppe afsted og samler diverse planter fra naturen og så vil der blive lavet mindst fire retter over åben ild.

SE MERE

KØKKENKNIVE

Elsker din far at stå i køkkenet og lave noget lækker mad både til familie og venner, så er hans vigtigste redskab nogle skarpe og gode knive som gør madlavningen til en leg. Her kan du finde et stort udvalg i køkkenknive og kokkeknive.

SE MERE

BØF FOR 2

Er der noget som en rigtig god, stor og saftig bøf? Du finder ikke mange fædre som ikke vil elske at få netop denne gave. Her kan han selv vælge hvem han skal have med ud og spise den lækre bøf og han kan selv vælge mellem flere spisesteder i hele landet.

SE MERE

CHOKOLADESMAGNING HOS PETER BEIER

Peter Beier opnår dørene for denne fantastiske og spændende dag, her får din far lov til at smage på en masse fyldte chokolader og samtidig vil der blive fortalt en masse om konceptet bag Peter Beier chokolade.

SE MERE

STØVLER

kvinder elsker sko og støvler, men det gør vi mænd i den grad også. Især i et land hvor det ofte er koldt og regnvejr er det godt med et par gode støvler som kan holde os varme. Her kan du finde et stort udvalg af støvler til mænd i alle aldre.

SE MERE

PRØV VIRTUAL REALITY

Hvis din far altid har drømt om hvordan det må være at flyve rundt ude i universet og se de mange planeter og mærke stilheden af at svæve vægtløs rundt, så burde du give ham denne oplevelse med virtual reality, det både sjovt og han kan selv vælge hvilket universe han vil ind i.

SE MERE

UNDERVANDSJAGT

Undervandsjagt er for faren som elsker en god oplevelse, at lære nyt og er vild med livet under vandet. Her vil han få en grundig gennemgang af teknikker og hvordan udstyret fungere, det hele er sammen med en professionel instruktør.

SE MERE

GAVEÆSKE TIL MÆND

Har du svært ved at finde den helt rigtige gaveide til din far, så kommer du aldrig helt galt afsted med en gaveæske. Her kan du finde gaveæsker med parfume, cremer, aftershave, face scrub og meget mere.

SE MERE

GAVEKORT TIL KOP & KANDE

Hos Kop og Kande kan din far med dette gavekort selv hoppe ind og vælge en gave som han mangler til hjemmet. Det kan være en brødrister, nogle nye drikkeglas, nogle bordskåner eller måske et nyt sæt bestik.

SE MERE

BARBERSKRABER TIL RYGGEN

Har din far hår på ryggen og har han svært ved at komme disse hår til livs, så er dette et smart og unikt redskab, det er formet på denne måde at man let selv kan barbere ryggen og dermed også fjerne alle hår, nemmere bliver det ikke.

SE MERE

SPAOPHOLD PÅ FALKENBERG STRANDBAD

Falkenberg Strandbad er et helt unikt og luksuriøst sted i det vestlige Sverige. Her vil din far og en valgfri gæst få et lækker luksus værelse med udsigt over vandet, en lækker 3-retters menu, stor morgenbuffet og så er der selvfølgelig fri adgang til de flotte og lækre spaområder samt diverse aktiviteter.

SE MERE

SLOWCOOKER

Slowcookeren er blevet utrolig populær, den gør det nemt at lave velsmagende mad. En af grundene til populariteten er at man kan sætte en ret over om morgenen inden job og når hele familien så kommer hjem senere på dagen, så er der lækker og smagsfyldt mad klar.

SE MERE

BIOGRAFTUR FOR 2

Hvem elsker ikke at tage i biffen med en man holder af og se en god film, her kan din far selv vælge hvem der skal med og hvornår i skal afsted og se filmen. Gavebeviset er gyldigt i 40 biografer i hele landet og der vil også være billetter til sodavand og popcorn.

SE MERE

SUSHIKURSUS FOR BEGYNDERE

Er din far altid typen som elsker at lære nyt og suge ny viden til sig. På dette sushikursus kan han lære at lave de perfekte sushiruller og nogle grundlæggende teknikker, såsom hvad man skal være opmærksom på når man køber fisk og skaldyr, samt hvordan man klargøre råvarerne.

SE MERE

SWEATSHIRTS

En god Sweatshirt kan holde din far varm på selv de kolde dage, du kan finde en sweatshirt til ham som er helt basic og simpel eller du kan finde en mere farverig med et flot motiv, med andre ord er der et stort udvalg på linket nedenfor.

SE MERE

KØR FERRARI PÅ GADE

Hvem har ikke altid drømt om at sætte sig ind i en ferrari og få lov til at have herredømmet over en sådan superbil. Med denne oplevelse kan du give din far en tur med ham bag rattet og det hele vil foregår sammen med en erfaren instruktør på passagersædet.

SE MERE

KØR AUDI R8 PÅ BANE

Audi R8 er en af de mest populære superbiler, den er hurtig, den larmer og så er den bare visuelt super flot. Her kan din far prøve kræfter med denne superbil på en lukket bane, hvor han kan få lov til at trykke speederen i bund.

SE MERE

AFTERSHAVE

Kender du det at du er færdig med at barbere dig og så er der ellers røde knopper og huden føles irriterende. Det kender vi alle sammen nok til, med en god aftershave kan du komme det til livs, se de mange mærker og typer her.

SE MERE

GAVEKORT TIL JENSENS BØFHUS

Vil du gerne give din far en god oplevelse og en god dag, med god mad i hyggelige omgivelser. Så er dette gavekort til Jensens bøfhus en oplagt gavemulighed. En ide kunne være at lave en far og søn dag, hvor i først tager ud og spiser og derefter en tur i biografen og ser en god film sammen.

SE MERE

PIZZAOVN

En pizza er ikke bare en pizza, der er mange elementer som sammen danner rammen for den perfekte pizza. Med denne pizzaovn har det aldrig været nemmere, den har indbygget bagesten og dobbelt varmeelement, det giver pizzaen og især bunden den helt rette tekstur.

SE MERE

ROMANTISK OPHOLD PÅ BANDHOLM HOTEL

på Lolland finder du det smukke og romantiske Hotel Bandholm, her er der tid til at gå lange ture og nyde de smukke omgivelser og komme helt ned i tempo. Ved ankomst vil være jordbær på værelset, der vil være en lækker 3-retters menu i restauranten og overnatning på et af de hyggelige dobbeltværelser.

SE MERE

SAFTPRESSER & JUICERE

Vil din far gerne med på sundhedsbølgen, hvor det gælder om at drikke mange flere frugter og grøntsager og dermed få mere energi og lyst til livet. Så giv ham en juicer eller saftpresser og måske en bog med nogle lette og simple opskrifter han kan følge.

SE MERE

GOURMETBURGER FOR 2

Med dette gavebevis i hånden kan din far vælge mellem en lang række restauranter i landet hvor han kan tage ind og spise en lækker gourmetburger sammen med en han holder af. Klik dig ind og læs mere om hvor dette gavekort kan bruges.

SE MERE

BIRKS BAGESKOLE

Er din far typen som elsker hjemmelavet brød, men har han aldrig helt lært de grundlæggende teknikker, så kan du give ham denne oplevelse på Birks bageskole, her kan han lære alt om at lave sit eget lækre brød.

SE MERE

KITESURFING KURSUS

Kitesurfing er både sjovt og udfordrende, det er indenfor de senere år blevet utrolig populært og nu kan det blive din fars tur til at lære alt om kitesurfing. Oplevelsen foregår i København og hele kurset vare cirka to timer, alt leje af udstyr er med i prisen.

SE MERE

BARISTAKURSUS

Hvem elsker ikke en god kop kaffe, cappuccino eller cafe latte? Her kan din far lære at blive en sand barista og hvem vil ikke gerne kunne vise sine skills når familie eller venner kommer på besøg.

SE MERE

ANSIGTSSCRUB

Er din far typen som passer godt på sin hud og som gør noget ekstra ud af sig selv og sit udseende, så er en ansigtsscrub en rigtig god gave til ham. Med en ansigtsscrub fjerner man de døde hudceller og gør huden fin og glat igen.

SE MERE

GAVEKORT TIL PARADIS IS

Det er nok de færreste af os der kan stå imod overfor en stor og lækker is, en is hvor der er kælet lidt mere for detaljen og hvor ingredienserne er nøje udvalgt. Her kan du give din far et gavekort til en af de mange Paradis is butikker i landet og så kan han ellers gå amok i is.

SE MERE

STABILISATOR TIL SMARTPHONE

Er din far den første til at tage mobilen op og starte med at filme når lejligheden byder sig. I så fald kender du nok også til at hans små hjemmevideoer hurtigt bliver ubrugelige da billedet hopper for meget. Med denne stabilisator har det aldrig været nemmere at få et stabilt billed på videoerne.

SE MERE

FOODPROCESSOR

Når først man har prøvet at arbejde med en foodprocessor, så gør man aldrig tilbage igen, man kan ganske enkelt spare utrolig mange timer i køkkenet ved at bruge en sådan maskine. Klik dig ind og se det store udvalg i foodprocessorer.

SE MERE

TAPAS FOR 2

Man forstår godt hvorfor de sydens sol er så glade for deres daglige tapas, det er et frirum, her kan vi sidde sammen med nogle vi holder af, få et enkelt glas vin, nippe lidt til nogle lækre ting og ellers få snakket og hygget en masse.

SE MERE

COCKTAILKURSUS

Hvem elsker ikke at få en lækker cocktail hvor der er gjort lidt ekstra ud af det. Vil din far gerne lære at lave cocktails, så han kan forkæle både sig selv og når der kommer gæster på besøg? Her kan han lære alle de grundlæggende principper og blive en sand mester i lækre cocktails.

SE MERE

BOMBERJAKKE

Mangler din far en ny jakke, så kunne en bomberjakke være en oplagt gave, bomberjakken er populær og er en jakke som sidder godt og tæt til kroppen. Du kan finde mange forskellige, i forskellige farver og motiver.

SE MERE

PRØV FLYBOARD

Dette er oplevelsen din far bare må prøve. Det er sjovt og så kræver det en helt del koncentration. Dagen starter med grundig gennemgang af en professionel instruktør, herefter vil han komme op på boardet og få cirka 20 minutters flyvetid.

SE MERE

SHAMPOO TIL MÆND

En god shampoo kan gøre en kæmpe forskel, den kan gøre håret mere blødt og give en flottere glans. Så hvis din far går op i sit hår og gør noget ekstra ud af sit udseende, så er dette gaven han må have.

SE MERE

100+ Gaver Til Far (2018)
4.9 (97.5%) 8 votes

Tilføj kommentar