Gavespot.dk » Artikler » Eksklusive gaveidéer til den særlige anledning

Eksklusive gaveidéer til den særlige anledning

En gave behøver ikke at være dyr for at skabe glæde, men der bør ikke herske nogen tvivl om, at eksklusive gaver falder i god jord hos de fleste.

I denne artikel vil du blive præsenteret for en håndfuld fremragende gaveidéer. De udvalgte gaveidéer befinder sig i den høje prisklasse, hvorfor man skal have et vist budget for at være med. Du skal under alle omstændigheder være meget velkommen til at læse vores forslag – om ikke andet for inspirationens og nysgerrighedens skyld.

Aktiv rejse

En aktiv rejse er henvendt til alle dem, som sætter pris på at holde sig i gang på ferien. Er gavemodtageren glad for denne rejsetype, så skal du ikke tvivle et sekund på, at vedkommende vil blive glad for en rejsetype i form af et rejsegavekort e.l. Der findes bl.a. følgende rejsetyper:

 • Cykelferie
 • Vandreferie
 • Skiferie
 • Løbeferie

… og mange flere.

Få meget mere inspiration her: https://aktivferie.dk/

Designermøbel

Et designermøbel kan være en god gaveidé, hvad enten anledningen er bryllup, jubilæum, fødselsdag eller konfirmation. Med hensyn til køb af designermøbler skal man være på vagt over for dårlige kopier. Faktum er, at der er rigtig mange falske designermøbler i omløb, hvorfor du skal bruge din sunde fornuft, hvis du ser et tilbud, som lyder for godt til at være sandt.

Champagne

Sætter man pris på god champagne, så er det bestemt en god idé at vælge en af de dyre flasker. Når vi taler eksklusiv champagne, kan man næsten ikke komme uden om følgende brands:

 • Möet & Chandon
 • Dom Perignon
 • Mumm

Champagne er vel at bemærke kun en god gaveidé, hvis man ved, hvilken smag og tørhed modtageren er til. Der findes nemlig rigtig mange forskellige varianter.

Shop champagne online for at opleve det største udvalg. Du kan også give vedkommende et gavekort til en lokal forretning eller til en online forhandler. Mulighederne er mange.

Smartphone

Elektronik – herunder smartphones – er altid en god gaveidé uanset modtagerens alder og den givne anledning. En smartphone er et godt valg, men om man skal købe den ene eller anden model er desværre ikke altid så indlysende. Lad os lige nævne de mest populære smartphones i øjeblikket:

 • Samsung Galaxy S9 Plus
 • Apple iPhone X
 • Huawei Mate 10 Pro
 • Sony Xperia XZ3
 • OnePlus 6

Apple iPhone X er danskernes foretrukne smartphone, men der findes naturligvis også mange andre fine modeller i samme prisklasse. Besøg din foretrukne elektronikforhandler enten online eller offline for at blive klogere på mulighederne.

Vildmarksbad

Hvem drømmer ikke om et vildmarksbad i haven?

Skal du forkæle din kære lidt ud over det sædvanlige, så kan du overveje at investere i et vildmarksbad til vedkommende. Vælg med fordel et vildmarksbad, som er billigt i drift og nemt at samle. Du ønsker jo ikke at gøre tingene sværere for modtageren end højst nødvendigt.

Et vildmarksbad i haven er forbundet med masser af hygge, forkælelse og socialt samvær. Om det rent faktisk er det bedste gavevalg afhænger af modtagerens behov og ønsker. De fleste vil nyde at tilbringe den ene aften efter den anden i et varmt og komfortabelt vildmarksbad, men du kan ikke tage det som en selvfølge, at vedkommende vil blive glad for denne gave.

Tilføj kommentar